Povezane vesti

Jeremićka napravila haos u restoranu u Beogradu: Svi gledali u nju dok se uvijala i pevala novom dečku (Video)

Jeremićka napravila haos u restoranu u Beogradu: Svi gledali u nju dok se uvijala i pevala novom dečku (Video)

Mondo pre 1 minut
Voditeljka Jovana Jeremić izazvala je pažnju na društvenim mrežama u jeku glasina da je u emotivnoj vezi sa kik-bokserom Milošem Stojanovićem Tigrom. Jovana je na Instagramu objavila emotivnu poruku, koju su mnogi odmah povezali upravo sa Stojanovićem. U… »
"Dokaži mi da me nećeš raniti" Jovana Jeremić pala u trans, pa novom dečku uputila emotivnu poruku!

"Dokaži mi da me nećeš raniti" Jovana Jeremić pala u trans, pa novom dečku uputila emotivnu poruku!

Alo pre 2 sata
Jovana Jeremić već neko vreme uživa u ljubavi sa bokserom Milošem Stojanovićem Tigrom, kojem je sada uputila emotivne reči. Kako je Alo ekskluzivno saznao, Jovana Jeremić uživa u vezi sa Milošem Stojanovićem Tigrom. Voditeljka naša saznanja nije… »
“Pomozi mi i pronadji mir…” Jovana Jeremić peva novom dečku? Izašla u provod, pa se snimila Tigru

“Pomozi mi i pronadji mir…” Jovana Jeremić peva novom dečku? Izašla u provod, pa se snimila Tigru

Telegraf pre 2 sata
Voditeljka Jovana Jeremić ponovo je podigla prašinu na društvenim mrežama, oglasivši se usred sve glasnijih priča da je u emotivnoj vezi sa Milošem Stojanovićem Tigrom. Jovana je na svom Instagram profilu podelila emotivnu poruku, koju su mnogi odmah… »
"Dokaži mi da me nećeš raniti nikada" Jovana Jeremić se oglasila u jeku priča o vezi sa Tigrom, pa objavila snimak iz provoda…

"Dokaži mi da me nećeš raniti nikada" Jovana Jeremić se oglasila u jeku priča o vezi sa Tigrom, pa objavila snimak iz provoda…

Blic pre 3 sata
Na Instagramu je podelila emotivne poruke koje su privukle pažnju. Ona je najavila da će informacije o budućem venčanju i trudnoći podeliti sa javnošću. Voditeljka Pinka Jovana Jeremić ponovo je podigla prašinu na društvenim mrežama, oglasivši se usred… »
Jovana Jeremić provocira minićem i mrežastim čarapama: Voditeljka sija od kada je našla novog dečka

Jovana Jeremić provocira minićem i mrežastim čarapama: Voditeljka sija od kada je našla novog dečka

Mondo pre 3 sata
Voditeljka Pinka, Jovana Jeremić, ponovo je izazvala veliku pažnju na društvenim mrežama nakon što se oglasila usred spekulacija koje kruže o njenom emotivnom životu. Na Instagramu je podelila emotivnu poruku, koju su mnogi povezali sa Milošem… »
Vrtoglave štikle, ubitačan minić i mrežaste čarape: Jovana Jeremić nikad izazovnija: Našla novog dečka, a ne prestaje da…

Vrtoglave štikle, ubitačan minić i mrežaste čarape: Jovana Jeremić nikad izazovnija: Našla novog dečka, a ne prestaje da…

Blic pre 13 sati
Novo poglavlje ljubavnog života nastupilo je nakon raskida veridbe sa Draganom Stankovićem Miloš Stojanović je bokser, živeo je u Americi i vlasnik je hotela u Crnoj Gori. Privatni život Jovane Jeremić ponovo intrigira javnost otkako se saznalo da je u… »

Vesti dana »