Povezane vesti
Jeremićka napravila haos u restoranu u Beogradu: Svi gledali u nju dok se uvijala i pevala novom dečku (Video)
Mondo pre 1 minut
Voditeljka Jovana Jeremić izazvala je pažnju na društvenim mrežama u jeku glasina da je u emotivnoj vezi sa kik-bokserom Milošem Stojanovićem Tigrom. Jovana je na Instagramu objavila emotivnu poruku, koju su mnogi odmah povezali upravo sa Stojanovićem. U… »
"Dokaži mi da me nećeš raniti" Jovana Jeremić pala u trans, pa novom dečku uputila emotivnu poruku!
Alo pre 2 sata
Jovana Jeremić već neko vreme uživa u ljubavi sa bokserom Milošem Stojanovićem Tigrom, kojem je sada uputila emotivne reči. Kako je Alo ekskluzivno saznao, Jovana Jeremić uživa u vezi sa Milošem Stojanovićem Tigrom. Voditeljka naša saznanja nije… »
“Pomozi mi i pronadji mir…” Jovana Jeremić peva novom dečku? Izašla u provod, pa se snimila Tigru
Telegraf pre 2 sata
Voditeljka Jovana Jeremić ponovo je podigla prašinu na društvenim mrežama, oglasivši se usred sve glasnijih priča da je u emotivnoj vezi sa Milošem Stojanovićem Tigrom. Jovana je na svom Instagram profilu podelila emotivnu poruku, koju su mnogi odmah… »
"Dokaži mi da me nećeš raniti nikada" Jovana Jeremić se oglasila u jeku priča o vezi sa Tigrom, pa objavila snimak iz provoda…
Blic pre 3 sata
Na Instagramu je podelila emotivne poruke koje su privukle pažnju. Ona je najavila da će informacije o budućem venčanju i trudnoći podeliti sa javnošću. Voditeljka Pinka Jovana Jeremić ponovo je podigla prašinu na društvenim mrežama, oglasivši se usred… »
Jovana Jeremić provocira minićem i mrežastim čarapama: Voditeljka sija od kada je našla novog dečka
Mondo pre 3 sata
Voditeljka Pinka, Jovana Jeremić, ponovo je izazvala veliku pažnju na društvenim mrežama nakon što se oglasila usred spekulacija koje kruže o njenom emotivnom životu. Na Instagramu je podelila emotivnu poruku, koju su mnogi povezali sa Milošem… »
Vrtoglave štikle, ubitačan minić i mrežaste čarape: Jovana Jeremić nikad izazovnija: Našla novog dečka, a ne prestaje da…
Blic pre 13 sati
Novo poglavlje ljubavnog života nastupilo je nakon raskida veridbe sa Draganom Stankovićem Miloš Stojanović je bokser, živeo je u Americi i vlasnik je hotela u Crnoj Gori. Privatni život Jovane Jeremić ponovo intrigira javnost otkako se saznalo da je u… »
Vesti dana »
Počela prijava nelegalnih objekata u Prijepolju: veliki odziv građana već prvog dana
PP media pre 1 satjoš 48 povezanih
Tramp razočaran odlukom Zelenskog: Rusija bi prihvatila dogovor, a Zelenski nije ni pročitao predlog
Dnevnik pre 2 satajoš 33 povezane
Sve benzinske pumpe NIS rade, ali sankcije su pretnja svakog trenutka, što bi izazvalo probleme od NBS do lokalnih samouprava
Jugmedia pre 15 minutajoš 23 povezane
NBA rezultati: Denver nastavlja pobednički niz uz još jedan dabl-dabl Nikole Jokića
Serbian News Media pre 1 satjoš 32 povezane