Povezane vesti

"Čekala sam da mi se javi i u ponedeljak..." Oglasila se majka Mirka (49), kojeg je Hrvat muški izbo zbog politike u Beču

"Čekala sam da mi se javi i u ponedeljak..." Oglasila se majka Mirka (49), kojeg je Hrvat muški izbo zbog politike u Beču

Alo pre 3 sata
Dosadašnjom istragom utvrđeno je da je ubistvo počinio hrvatski državljanin (56) koji se sam prijavio policiji nakon što je, kako se sumnja, nožem u leđa izbo Srbina navodno, zbog svađe oko politike. Stana Vereš iz Subotice, majke Mirka Vereša (49) koji… »
„Ubio mi je sina. Kako ću dalje ne znam ni sama“: Potresna ispovest majke Srbina ubijenog u Austriji

„Ubio mi je sina. Kako ću dalje ne znam ni sama“: Potresna ispovest majke Srbina ubijenog u Austriji

Nova pre 3 sata
Majka ubijenog Srbina Mirka Vereša (49) kojeg je prošle subote mučki nožem ubio hrvatski državljanin u jednom stanu u Beču, ne može da dođe k sebi. „Ubio mi je sina, oduzeo mu je život! Kako ću dalje bez njega ne znam ni sama, a trebalo je sada da mu… »
"Ubio mi je sina, kako ću bez njega" Potresne reči majke Srbina ubijenog u Beču: Hrvat mu mučki zabio nož u leđa, a onda…

"Ubio mi je sina, kako ću bez njega" Potresne reči majke Srbina ubijenog u Beču: Hrvat mu mučki zabio nož u leđa, a onda…

Blic pre 4 sati
Osumnjičeni za ubistvo se sam prijavio policiji i priznao zločin, a trenutno se vodi istraga Mirko Vereš iza sebe ostavio je ćerku i bivšu suprugu, kao i porodicu koja ne može da se pomiri sa gubitkom Majka ubijenog Srbina Mirka Vereša (49) kojeg je… »
"Ubio mi je sina! Svađali se oko politike": Potresna ispovest majke Srbina (49) kojeg je Hrvat izbo u Beču

"Ubio mi je sina! Svađali se oko politike": Potresna ispovest majke Srbina (49) kojeg je Hrvat izbo u Beču

Mondo pre 5 sati
"Ubio mi je sina, oduzeo mu je život! Kako ću dalje bez njega ne znam ni sama, a trebalo je sada da mu proslavimo 50-ti rođendan..." Ovo su potresne reči koje je izgovorila Stana Vereš iz Subotice, majke Mirka Vereša (49) koji je prošle subote mučki… »
Ubio mi je sina, kako ću dalje sama, a trebalo je da slavimo... Potresna ispovest majke Srbina ubijenog u Beču, otkrila i…

Ubio mi je sina, kako ću dalje sama, a trebalo je da slavimo... Potresna ispovest majke Srbina ubijenog u Beču, otkrila i…

Kurir pre 4 sati
Ubio mi je sina, oduzeo mu je život! Kako ću dalje bez njega ne znam ni sama, a trebalo je sada da mu proslavimo 50-ti rođendan... Ovo su potresne reči koje je za Kurir izgovorila Stana Vereš iz Subotice, majke Mirka Vereša (49) koji je prošle subote… »

Vesti dana »