Povezane vesti
Veljko Kuzmančević progovorio o predbračnom ugovoru, nasledstvu i zaradi: „Zna se šta je Veričino, a šta moje“
Nova pre 1 dan
Veljko Kuzmančević nedavno je u jednoj emisiji po prvi put progovorio o svom privatnom životu i ljubavi sa najpoznatijom modnom kreatorkom u Srbiji koja je 35 godina starija od njega. „Priča se da mene Verica izdržava, da će da mi ostavi ne znam kakve… »
Verica i Veljko jesu potpisali predbračni ugovor! Evo ko je naslednik njene imovine, konačno otkrivena istina
Telegraf pre 1 dan
Kako je izgledalo venčanje. Verica Rakočević (77) i Veljko Kuzmančević (42) venčali su se 2013. godine, a sada je konačno u javnost dospela informacija vezana za njihov predbračni ugovor. Oni isti jesu potpisali, a Kuzmančević je sada otkrio najvažnije… »
Muž Verice Rakočević progovorio o predbračnom ugovoru: Evo da li je naslednik njene imovine: "Da otkrijem zbog naroda koji je…
Blic pre 2 dana
Istakao je važnost slobode i nezavisnosti u njihovom odnosu. Naglasio je da troši isključivo svoj novac i samostalno pokriva svoje troškove. Poznata modna kreatorka Verica Rakočević i njen mnogo mlađi suprug, muzičar Veljko Kuzmančević, godinama… »
Vesti dana »
Sofronijević: Za legalizaciju od juče prijavljeno više od 45.000 objekata
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Studenti Pravnog fakulteta obeležavaju godinu dana od početka blokade ovog fakulteta
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Pijan udarao sestru u glavu, pa nasrnuo na oca: Užas u Obrenovcu, muškarac (29) uhapšen zbog porodičnog nasilja
Blic pre 2 satajoš 3 povezane
Tramp navodno Zelenskom dao rok od nekoliko dana za odgovor na američki mirovni plan
Danas pre 3 satajoš 1 povezana