Povezane vesti
Veljko Kuzmančević progovorio o predbračnom ugovoru, nasledstvu i zaradi: „Zna se šta je Veričino, a šta moje“
Nova 08.12.2025
Veljko Kuzmančević nedavno je u jednoj emisiji po prvi put progovorio o svom privatnom životu i ljubavi sa najpoznatijom modnom kreatorkom u Srbiji koja je 35 godina starija od njega. „Priča se da mene Verica izdržava, da će da mi ostavi ne znam kakve… »
Verica i Veljko jesu potpisali predbračni ugovor! Evo ko je naslednik njene imovine, konačno otkrivena istina
Telegraf 08.12.2025
Kako je izgledalo venčanje. Verica Rakočević (77) i Veljko Kuzmančević (42) venčali su se 2013. godine, a sada je konačno u javnost dospela informacija vezana za njihov predbračni ugovor. Oni isti jesu potpisali, a Kuzmančević je sada otkrio najvažnije… »
Muž Verice Rakočević progovorio o predbračnom ugovoru: Evo da li je naslednik njene imovine: "Da otkrijem zbog naroda koji je…
Blic 08.12.2025
Istakao je važnost slobode i nezavisnosti u njihovom odnosu. Naglasio je da troši isključivo svoj novac i samostalno pokriva svoje troškove. Poznata modna kreatorka Verica Rakočević i njen mnogo mlađi suprug, muzičar Veljko Kuzmančević, godinama… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Evropa razgovara kako ponovo da otvori Ormuski moreuz, iranski vrhovni vođa nakon ubistva visokih zvaničnika poručio "Platićete!"
Nova pre 10 minutajoš 53 povezane
"Kada imate preveliku slobodu onda to uđe u anarhiju": Šta je u Briselu o slobodi medija i etičkim standardima izjavila Ana Brnabić
Insajder pre 1 satjoš 24 povezane
Potpisan ugovor sa AzVirtom o projektovanju i izgradnji brze saobraćajnice Osmeh Vojvodine
Biznis.rs pre 2 satajoš 29 povezanih
Oglasilo se Ministarstvo kulture: Požar na krovu paviljona Srbije u Veneciji ne odlaže svečano otvaranje
Blic pre 2 satajoš 27 povezanih