Povezane vesti

Slađana Miletić (Novi DSS) i Miodrag Stanković (Niš, moj grad): Dubovo se bori, građani traže hitnu pomoć i pravdu nakon…

Slađana Miletić (Novi DSS) i Miodrag Stanković (Niš, moj grad): Dubovo se bori, građani traže hitnu pomoć i pravdu nakon…

Jug press pre 40 minuta
NIŠ U nedelju, 7. jula 2025. godine, u selu Dubovo, opština Žitorađa, izbio je veliki požar koji je uništio 15 porodičnih kuća i brojne pomoćne objekte. Na poziv meštana, narodna poslanica Slađana Miletić iz Novog DSS i kopredsednik Niš moj grad i jedan… »
„Građani Dubova kojima je letos u velikom požaru izgorelo 15 kuća ostavljeni na milost i nemilost“: Niška opozicija proziva…

„Građani Dubova kojima je letos u velikom požaru izgorelo 15 kuća ostavljeni na milost i nemilost“: Niška opozicija proziva…

Danas pre 1 sat
Deo opozicije u Nišu upozorio je da su građani sela Dubovo, u opštini Žitorađa, kojima je u velikom požaru 7. jula izgorelo 15 kuća i nekoliko desetina pomoćnih objekata, „ostavljeni na milost i nemilost“, i pozvao državu da im obezbedi pomoć i pravdu… »
Zbor građana u Dubovu kod Žitorađe, meštani nezadovoljni reakcijom države nakon letnjih požara

Zbor građana u Dubovu kod Žitorađe, meštani nezadovoljni reakcijom države nakon letnjih požara

Južne vesti pre 3 sata
Nezadovoljni dosadašnjom reakcijom države i izostankom adekvatne pomoći, meštani sela Dubovo kod Žitorađe, koje je ovog leta pogodio veliki broj požara u kojima je izgorelo oko 15 kuća i više pomoćnih objekata, organizovali su zbor na kome se okupio… »
Zaboravljeni: Meštani Dubova, gde je letos izgorelo 15 kuća u velikom požaru, bez pomoći države

Zaboravljeni: Meštani Dubova, gde je letos izgorelo 15 kuća u velikom požaru, bez pomoći države

Jugmedia pre 3 sata
Čak 15 domaćinstava i brojne pomoćne zgrade u selu Dubovo u opštini Žitorađa ostalo je bez svojih kuća tokom velikog požara od 7. jula ove godine, ali do sada se prstom nije mrdnulo da im se pomogne i nije utvrđeno ko je krivac što je selo bilo… »
Stanković i Miletić: Meštani Dubova se bore, traže hitnu pomoć i pravdu nakon požara koji im je uništio kuće

Stanković i Miletić: Meštani Dubova se bore, traže hitnu pomoć i pravdu nakon požara koji im je uništio kuće

Naissus info pre 6 sati
U nedelju, 7. jula 2025. godine, u selu Dubovo, opština Žitorađa, izbio je veliki požar koji je uništio 15 porodičnih kuća i brojne pomoćne objekte. Na poziv meštana, kako navode narodna poslanica Slađana Miletić iz Novog DSS i kopredsednik “Niš, moj… »
Novi DSS i Niš, moj grad: Dubovo se bori, građani traže hitnu pomoć i pravdu nakon požara

Novi DSS i Niš, moj grad: Dubovo se bori, građani traže hitnu pomoć i pravdu nakon požara

Niške vesti pre 7 sati
Na poziv meštana, narodna poslanica Slađana Miletić iz Novog DSS i kopredsednik Niš moj grad i jedan od osnivača Pokreta juga Srbije Miodrag Stanković, posetili su Dubovo i prisustvovali Zboru građana kako bi pružili podršku pogođenim porodicama. Slađana… »

Vesti dana »