Povezane vesti

"Roditelji me kritikuju što vičem na decu, neka onda idu na šah": Gurović spomenuo i Željka Obradovića

"Roditelji me kritikuju što vičem na decu, neka onda idu na šah": Gurović spomenuo i Željka Obradovića

Mondo pre 6 sati
Milan Gurović ima svoju akademiju i tamo radi sa decom. Priznao je javno da koristi neke metode iz stare škole košarke i tom prilikom je spomenuo i Željka Obradovića. Osvrnuo se na način rada trofejnog stručnjaka i kako sve to koristi i sam u svom radu… »
Legendarni košarkaš Zvezde stao na stranu Obradovića: „Željko kad viče, on viče sa razlogom!“

Legendarni košarkaš Zvezde stao na stranu Obradovića: „Željko kad viče, on viče sa razlogom!“

Hot sport pre 7 sati
Iako sada već bivši trener Partizana, Željko Obradović i dalje aktuelna tema u srpskoj košarci. Milan Gurović, nekadašnji igrač Crvene zvezde, gostujući u podkastu „Kida show“ na Mozzart TV otvoreno je govorio o legendarnom treneru i radu sa njim… »
Milan Gurović pomenuo Željka Obradovića, pa brutalno prozvao igrače: Idi na šah i balet ako ti to smeta!

Milan Gurović pomenuo Željka Obradovića, pa brutalno prozvao igrače: Idi na šah i balet ako ti to smeta!

Kurir pre 8 sati
Konkretno, Gurović je pričao o odlasku Željka Obradovića iz Partizana i razlozima za to, a poručio je da trofejni trener ne bira da viče na igrače bez razloga. - Željko kad viče, on viče sa razlogom i zato što ti želi dobro, a ne zato što te mrzi. Ja… »

Vesti dana »