Povezane vesti

"Ništa me neće sprečiti da budeš najsrećniji" Ivana Čolak i Bane Čolak danas slave: Pevačica objavila srećne vesti i obratila…

"Ništa me neće sprečiti da budeš najsrećniji" Ivana Čolak i Bane Čolak danas slave: Pevačica objavila srećne vesti i obratila…

Kurir pre 2 sata
Ivana Krunić i Bane Čolak upoznali su se u rijalitiju " Zadruga" i uplovili u ljubavni odnos. Iako mnogi nisu verovali da će oni kao par opstati, vreme je demantovalo sve glasine. Pevačica je na društvenim mrežama ponosno objavila da slave godišnjicu… »
"Hvala ti što si moj" Slavlje u domu Ivane Krunić i Baneta Čolaka posle 6 godina veze: "Borimo se za naše!"

"Hvala ti što si moj" Slavlje u domu Ivane Krunić i Baneta Čolaka posle 6 godina veze: "Borimo se za naše!"

Telegraf pre 4 sati
Pevačica Ivana Krunić i Bane Čolak proslavili su juče, 7. decembra, šest godina zajedničkog života i ljubavi, te mu se tim povodom emotivno obratila na Instagramu. Iako su njihova osećanja i postupci tokom rijalitija "Zadruga" često bili turbulentni… »
"Neće me ništa sprečiti da budeš najsrećniji" Slavlje u domu pevačice i rijaliti učesnika, a ovako je pričala o prinovi…

"Neće me ništa sprečiti da budeš najsrećniji" Slavlje u domu pevačice i rijaliti učesnika, a ovako je pričala o prinovi…

Blic pre 6 sati
Ivana je otkrila da joj je najveća želja da usvoji dete Bivša zadrugarka govorila je o srećnom životu sa nekadašnjim cimerom iz rijalitija Pevačica Ivana Krunić tokom boravka u rijaliti programu "Zadruga" započela je vezu sa Banetom Čolakom, sa kojim… »

Vesti dana »