Povezane vesti
Desingerica tvrdi da ne zna ko je Katarina Grujić, a ona mu oštro odgovorila: „Ja postojim 15 godina, a on se juče ispilio“…
Nova pre 5 sati
Pevačica Katarina Grujić i kontroverzni reper Dragomir Despić Desingerica pre nekoliko meseci su otpočeli sukob i drama od tada ne jenjava. Katarina Grujić se nedavno vratila iz inostranstva gde je radno provela vikend, a tom prilikom je razgovarala sa… »
"On se juče ispilio, ja trajem 15 godina" Kaća Grujić odbrusila Desingerici: Prozivao je, ona mu uzvratila, pa otkrila kakav…
Kurir pre 11 sati
Pevačica Katarina Grujić, iako iscrpljena, stigla je na beogradski aerodrom nakon pet uzastopnih nastupa, a odmah po dolasku odgovorila je reperu Dragomiru Despiću Desingerici, koji je komentarisao kolege i njenu karijeru. Katarina je kroz osmeh poručila… »
"On se juče ispilio, ja trajem 15 godina" Kaća Grujić odbrusila Desingerici: Prozivao je, ona mu uzvratila, pa otkrila kakav…
Blic pre 12 sati
Desingerica je provocirao Kaću u više navrata, pa više nije mogla da ćuti Izjavila je da ima pravih prijateljstava na estradi, uprkos tome što se mnogi foliraju Pevačica Katarina Grujić, iako iscrpljena, stigla je na beogradski aerodrom nakon pet… »
Vesti dana »
Pijan tukao ženu cepanicom u glavu Užas u Zemunu: Uhapšen zbog nasilja u porodici
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Zelenski objavio imena kandidata za novog šefa Kabineta, nakon ostavke Andrija Jermaka
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
(Video) Alkohol, psihijatar i razvod Vlada iz "Magla benda" o teškom periodu kroz koji je prošao: "Bože, meni ni lekovi ne mogu da pomognu, ja nisam dobro i dalje"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Menadžer grada Beograda: Novi most biće tri puta veći od Starog savskog mosta
Danas pre 2 satajoš 1 povezana