Povezane vesti

Desingerica tvrdi da ne zna ko je Katarina Grujić, a ona mu oštro odgovorila: „Ja postojim 15 godina, a on se juče ispilio“…

Desingerica tvrdi da ne zna ko je Katarina Grujić, a ona mu oštro odgovorila: „Ja postojim 15 godina, a on se juče ispilio“…

Nova 08.12.2025
Pevačica Katarina Grujić i kontroverzni reper Dragomir Despić Desingerica pre nekoliko meseci su otpočeli sukob i drama od tada ne jenjava. Katarina Grujić se nedavno vratila iz inostranstva gde je radno provela vikend, a tom prilikom je razgovarala sa… »
"On se juče ispilio, ja trajem 15 godina" Kaća Grujić odbrusila Desingerici: Prozivao je, ona mu uzvratila, pa otkrila kakav…

"On se juče ispilio, ja trajem 15 godina" Kaća Grujić odbrusila Desingerici: Prozivao je, ona mu uzvratila, pa otkrila kakav…

Kurir 08.12.2025
Pevačica Katarina Grujić, iako iscrpljena, stigla je na beogradski aerodrom nakon pet uzastopnih nastupa, a odmah po dolasku odgovorila je reperu Dragomiru Despiću Desingerici, koji je komentarisao kolege i njenu karijeru. Katarina je kroz osmeh poručila… »

Vesti dana »