Povezane vesti
Desingerica tvrdi da ne zna ko je Katarina Grujić, a ona mu oštro odgovorila: „Ja postojim 15 godina, a on se juče ispilio“…
Nova 08.12.2025
Pevačica Katarina Grujić i kontroverzni reper Dragomir Despić Desingerica pre nekoliko meseci su otpočeli sukob i drama od tada ne jenjava. Katarina Grujić se nedavno vratila iz inostranstva gde je radno provela vikend, a tom prilikom je razgovarala sa… »
"On se juče ispilio, ja trajem 15 godina" Kaća Grujić odbrusila Desingerici: Prozivao je, ona mu uzvratila, pa otkrila kakav…
Kurir 08.12.2025
Pevačica Katarina Grujić, iako iscrpljena, stigla je na beogradski aerodrom nakon pet uzastopnih nastupa, a odmah po dolasku odgovorila je reperu Dragomiru Despiću Desingerici, koji je komentarisao kolege i njenu karijeru. Katarina je kroz osmeh poručila… »
"On se juče ispilio, ja trajem 15 godina" Kaća Grujić odbrusila Desingerici: Prozivao je, ona mu uzvratila, pa otkrila kakav…
Blic 08.12.2025
Desingerica je provocirao Kaću u više navrata, pa više nije mogla da ćuti Izjavila je da ima pravih prijateljstava na estradi, uprkos tome što se mnogi foliraju Pevačica Katarina Grujić, iako iscrpljena, stigla je na beogradski aerodrom nakon pet… »
Vesti dana »
Osam poena i 14 asistencija Jokića u pobedi Denvera protiv Filadelfije
Serbian News Media pre 17 minutajoš 28 povezanih
'Izrael nas je uvukao u rat, nije bilo pretnje Irana': Ostavka šefa američke službe za borbu protiv terorizma
BBC News pre 37 minutajoš 19 povezanih
Prestanak padavina, uz jak vetar: Kakvo nas vreme očekuje do kraja nedelje
N1 Info pre 1 satjoš 18 povezanih
Kasetne bombe u tel avivu, Amerika bacila "razbijače bunkera" na Iran, gori iznad Dubaija! Rat još žešći nakon ubistva Laridžanija, udar kod nuklearne elektrane
Kurir pre 7 minutajoš 7 povezanih
Postignut dogovor države i proizvođača mleka: Formira se operativni tim za suzbijanje šverca sireva
Nova pre 7 minutajoš 8 povezanih