Povezane vesti
"Proganjao me je" Lepa Lukić otkrila ime čoveka koji ju je navukao na kocku, prekinula tišinu nakon mnogo godina!
Alo pre 6 sati
Kraljica narodne muzike otkrila veliku tajnu! Kraljica narodne muzike Lepa Lukić otvorila je dušu o svom velikom poroku, odnosno o kockanju. Progovorila je o teškim životnim trenucima, te otkrila da ju je na kocku navukao bivši suprug Toma Lukić. Alo… »
Emotivna ispovest Lepe Lukić: Bivši suprug je navukao na kocku, a nakon razvoda je proganjao "Rekao je da neće više..."
Kurir pre 10 sati
Lepa Lukić je iskreno pričala o privatnom životu i teškim trenucima kroz koje je prošla, otkrivajući da ju je na kockanje "navukao" bivši suprug Toma Lukić. Prisećajući se prvog muža, Lepa je objasnila kako je zavisnost od kocke uticala na njihov brak. -… »
„On me je navadio na kocku“: Lepa Lukić prvi put o čoveku pored kog je postala poročna
Nova pre 9 sati
Lepa Lukić već godinama posećuje kockarnice o čemu javno govori, a sada je otkrila i ko ju je "navukao" na kocku. „Ja sam njega ostavila, sad pričamo kako jeste, zato što je kockao. Ostavio mi je uspomenu – navadio je i mene da znam da igram“, rekla je… »
Otkriveno ko je Lepu Lukić navukao na kocku: Pevačica progovorila o čoveku koji joj je promenio život
Mondo pre 9 sati
Poznata pevačica Lepa Lukić iskreno je pričala o privatnom životu i teškim trenucima kroz koje je prošla, otkrivajući da ju je na kockanje "navukao" bivši suprug Toma Lukić. Prisećajući se prvog supruga, Lepa je objasnila kako je zavisnost od kocke… »
Lepa Lukić prvi put otkrila ime čoveka koji ju je navukao na kocku i šokiraćete se kad budete saznali ko je u pitanju…
Blic pre 10 sati
Navela je da i sama voli da kocka, ali da ne vidi problem jer koristi svoj zarađeni novac. Posebno je poznata po anegdoti kada je osvojila 14 miliona dinara u igri na sreću. Lepa Lukić je otkrila da je čovek koji ju je "navukao" na kocku njen prvi muž… »
Lepa Lukić prvi put izgovorila ime čoveka koji ju je navukao na kocku: "Ostavio mi je uspomenu, navadio me je"
Telegraf pre 11 sati
Lepa Lukić kroz karijeru nije krila da "neki dinar" voli da da na kocku, a sakriti nije ni mogla, jer su mediji neretko znali da je "uhvate" kako ulazi ili napušta kazino, nekada i u ranim jutarnjim časovima. "Ne vidim zašto bi bilo nečiji problem što ja… »
Vesti dana »
Najmanje 23 osobe povređene u zemljotresu jačine 7,5 stepeni na severu Japana
RTV pre 46 minutajoš 35 povezanih
TSC prekinuo crni niz: Jovanovići presudili Spartaku usred Subotice!
Hot sport pre 1 satjoš 46 povezanih
Šta ako se zatvore NIS-ove pumpe širom Srbije – vlada traži hitno rešenje
RTS pre 3 satajoš 47 povezanih
Avokatica Borović: Tužilaštvo nema nijedan validan dokaz, postupak pokušaj zastrašivanja studentskog pokreta
N1 Info pre 8 satijoš 29 povezanih
Putin od Trampa "na tacni" dobija ono što 3 godine ne može da osvoji: Amerika postavila brutalan ultimatum Ukrajini
Mondo pre 1 satjoš 89 povezanih