Povezane vesti
(Foto/video) U objektu starom vek i po u Futogu urađena nova mesna zajednica i sala za gimnastiku. Prvi čovek Grada Mićin…
Dnevnik 08.12.2025
Gradonačelnik Novog Sada Žarko Mićin otvorio je danas svečano novu zgradu mesne zajednice i gimnastičke staze u Futog, u Ulici cara Lazara 50. -Zaista sam ponosan i srce mi je puno jer sam video kakav sjajan objekat ovde imate. Ima preko 150 godina… »
Svečano otvorene nova zgrada Mesne zajednice i gimnastička sala Sokolskog društva u Futogu
Moj Novi Sad 08.12.2025
Gradonačelnik Novog Sada Žarko Mićin posetio je Futog povodom svečanog otvaranja nove zgrade Mesne zajednice i moderno opremljene gimnastičke sale Sokolskog društva. Članovi i predsednik Saveta Mesne zajednice Zoran Crepulja su, nakon osveštanja… »
Mićin u Futogu otvorio novu zgradu mesne zajednice i salu Sokolskog društva
Telegraf 08.12.2025
Gradonačelnik Novog Sada Žarko Mićin svečano je danas otvorio novu zgradu Mesne zajednice "Futog" i moderno opremljenu gimnastičku salu Sokolskog društva i istakao značaj takvih ulaganja za razvoj lokalne zajednice. "Futog je mesto čija tradicija, vredni… »
Mićin u Futogu otvorio novu zgradu mesne zajednice i salu Sokolskog društva
RTV 08.12.2025
FUTOG - Gradonačelnik Novog Sada Žarko Mićin svečano je danas otvorio novu zgradu Mesne zajednice "Futog" i moderno opremljenu gimnastičku salu Sokolskog društva i istakao značaj takvih ulaganja za razvoj lokalne zajednice. "Futog je mesto čija… »
Otvorena nova zgrada mesne zajednice i sala u Futogu FOTO
B92 08.12.2025
Gradonačelnik Novog Sada Žarko Mićin svečano je danas otvorio novu zgradu Mesne zajednice "Futog" i moderno opremljenu gimnastičku salu Sokolskog društva i istakao značaj takvih ulaganja za razvoj lokalne zajednice. "Futog je mesto čija tradicija, vredni… »
Vesti dana »
Meteorolog: Vrhunac toplotnog talasa od 5. do 8. avgusta, zabrinjava što mu se kraj još ne nazire
Radio 021 pre 38 minutajoš 51 povezana
Hamas pristao da se razoruža posle dogovora sa Trampovim odborom: Koliko je održiv
BBC News pre 33 minutajoš 34 povezane
Katastrofalno nizak vodostaj Dunava: Ugroženo snabdevanje vodom, strujom, energentima
Vreme pre 23 minutajoš 10 povezanih
Zeleno-levi front odlučio da na parlamentarnim izborima podrži studentsku listu
NIN pre 1 satjoš 13 povezanih