Povezane vesti
Svečano otvorene nova zgrada Mesne zajednice i gimnastička sala Sokolskog društva u Futogu
Moj Novi Sad pre 5 sati
Gradonačelnik Novog Sada Žarko Mićin posetio je Futog povodom svečanog otvaranja nove zgrade Mesne zajednice i moderno opremljene gimnastičke sale Sokolskog društva. Članovi i predsednik Saveta Mesne zajednice Zoran Crepulja su, nakon osveštanja… »
Mićin u Futogu otvorio novu zgradu mesne zajednice i salu Sokolskog društva
Telegraf pre 6 sati
Gradonačelnik Novog Sada Žarko Mićin svečano je danas otvorio novu zgradu Mesne zajednice "Futog" i moderno opremljenu gimnastičku salu Sokolskog društva i istakao značaj takvih ulaganja za razvoj lokalne zajednice. "Futog je mesto čija tradicija, vredni… »
Mićin u Futogu otvorio novu zgradu mesne zajednice i salu Sokolskog društva
RTV pre 7 sati
FUTOG - Gradonačelnik Novog Sada Žarko Mićin svečano je danas otvorio novu zgradu Mesne zajednice "Futog" i moderno opremljenu gimnastičku salu Sokolskog društva i istakao značaj takvih ulaganja za razvoj lokalne zajednice. "Futog je mesto čija… »
Otvorena nova zgrada mesne zajednice i sala u Futogu FOTO
B92 pre 6 sati
Gradonačelnik Novog Sada Žarko Mićin svečano je danas otvorio novu zgradu Mesne zajednice "Futog" i moderno opremljenu gimnastičku salu Sokolskog društva i istakao značaj takvih ulaganja za razvoj lokalne zajednice. "Futog je mesto čija tradicija, vredni… »
(Foto) U objektu starom vek i po u Futogu urađena nova mesna zajednica i sala za gimnastiku. Prvi čovek Grada Mićin najavio…
Dnevnik pre 8 sati
Gradonačelnik Novog Sada Žarko Mićin otvorio je danas svečano novu zgradu mesne zajednice i gimnastičke staze u Futog, u Ulici cara Lazara 50. -Zaista sam ponosan i srce mi je puno jer sam video kakav sjajan objekat ovde imate. Ima preko 150 godina… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Odloženo suđenje studentima uhapšenim nakon Vidovdanskog protesta
Nova pre 2 satajoš 29 povezanih
Senzacionalno! Zakon "Konačno svoj na svome" donet na Vučićevu incijativu daje neverovatne rezultate! Za samo par sati 14.500 građana podnelo prijavu
Kurir pre 1 satjoš 123 povezane
Uživo U Belgorodu aktivirana protivvazdušna odbrana; Prodoran udar: Raste broj žrtava FOTO/VIDEO
B92 pre 5 minutajoš 75 povezanih