Povezane vesti
Katarina Živković o agoniji nakon porođaja: „Moja beba je gubila na kilaži“
Nova pre 1 sat
Naša popularna pevačica nedavno je govorila o izazovima sa kojima se susrela nakon što se porodila sa naslendikom Stefanom. Katarina Živković se pre nešto više od godinu dana porodila, a tek sada je prvi put otvoreno priznala da joj je to bio vrlo… »
"Nisam imala veliku podršku, suprug nije nešto ažuran": Kaća Živković progovorila o agoniji nakon porođaja
Mondo pre 2 sata
Katarina Živković iskreno je progovorila o majčinstvu i izazovima koji se javljaju na samom početku, a o kojima se, kako kaže, retko govori. Pevačica je otkrila i najveći strah koji ju je pratio tokom trudnoće, naglašavajući koliko je važno da se žene… »
"Beba je gubila na kilaži, mislila sam da sam ja kriva" Katarina Živković o agoniji nakon porođaja: "Nisam imala podršku…
Blic pre 3 sata
Istakla je važnost podrške i empatije prema ženama u postporođajnom periodu. Naglasila je potrebu za prihvatanjem nesavršenosti majčinstva. Katarina Živković otvorila je dušu o majčinstvu i otkrila sa kakvim problemima se suočila nakon porođaja. Pevačica… »
"Mislila sam da sam ja kriva" Naša pevačica otkrila sa kakvim se problemom susrelo njeno dete: "Bilo je raznih komentara"
Alo pre 2 sata
Govori su joj i da je "loša majka" Katarina Živković otvorila je dušu o majčinstvu i otkrila sa kakvim problemima se suočila nakon porođaja. Pevačica je priznala da se plašila porođaja i carskog reza, te da su joj govorili da je "loša majka" jer nije… »
"Beba je gubila na kilaži..." Katarina Živković o agoniji posle porođaja: "Govorili su da sam loša majka"
Telegraf pre 3 sata
Pevačica Katarina Živković iskreno je progovorila o majčinstvu, izazovima koje ono nosi i ličnim strahovima kroz koje je prošla, te istakla da se o mnogim problemima retko govori. Katarina je otkrila svoj najveći strah tokom trudnoće: - Plašio me je sam… »
"Osećala sam se odgovorno, mislila sam da sam ja kriva" Kaća Živković o agoniji nakon porođaja, pevačica poslala snažnu poruku…
Kurir pre 4 sati
Katarina Živković otvorila je dušu o majčinstvu i problemima koje ono nosi na samom početku, a o tome se jako malo priča. Pevačica je priznala svoj najveći strah koji je imala tokom trudnoće. - Plašio me je sam porođaj. Plašio me je carski rez, da li ću… »
Vesti dana »
Đedović: Država će učiniti sve da očuva stabilnost snabdevanja gorivom i energetsku stabilnost
Beta pre 2 satajoš 40 povezanih
Koliko košta legalizacija i ko ne mora uopšte da plati! Ovako izgleda sajt na koji se prijavljujete, vrlo je jednostavno! Sve gotovo u nekoliko klikova
Kurir pre 1 satjoš 117 povezanih
Vučić: Razmotreno više scenarija za zaštitu interesa zemlje, građana i privrede
RTV pre 4 satijoš 43 povezane
Sastanak evropskih lidera sa Zelenskim: "Potrebno jedinstvo Evrope, Ukrajine i SAD"
NIN pre 5 minutajoš 58 povezanih