Povezane vesti
Modna ispovest Bate Spasojevića: Novu kolekciju pravio sam iz srca, za jednu posebnu ženu
Blic 08.12.2025
Kolekcija za jesen/zimu posvećena je njegovoj majci i nosi poruku hrabrosti i stvaralačke snage. Komadi kolekcije odlikuju se preciznim krojevima i modernom interpretacijom klasičnih silueta. Poznati modni dizajner Bata Spasojević 10. decembra… »
Modna ispovest Bate Spasojevića: Novu kolekciju pravio sam iz srca, za jednu posebnu ženu
Hello 08.12.2025
Poznati modni dizajner Bata Spasojević 10. decembra, u hotelu Hyatt Regency Belgrade predstaviće domaćoj publici novu kolekciju "Follow Your Heart II", inspirisanu snagom lične promene u trenucima koji su ostavili duboki emotivni ali i modni pečat na… »
Kurir 08.12.2025
Poznati modni dizajner Bata Spasojević 10. decembra predstaviće domaćoj publici novu kolekciju "Follow Your Heart II", inspirisanu snagom lične promene u trenucima koji su ostavili duboki emotivni ali i modni pečat na našeg proslavljenog kreatora. Iako… »
Vesti dana »
UŽIVO „Ruke su im krvave i značke su im krvave“: Počeo zvaničan program skupa u Orašcu (FOTO, VIDEO)
Danas pre 37 minutajoš 7 povezanih
Poljoprivrednici iz šest čačanskih sela blokirali stari put Čačak-Kraljevo Poljoprivrednici izvezli traktore na put Kragujevac-Jagodina
Ozon press pre 2 satajoš 31 povezana
Bivši komandant Kopnene vojske Srbije general Simović osuđen na šest meseci zatvora
N1 Info pre 1 satjoš 5 povezanih
Upozorenje RHMZ-a: Intenziviranje snežnih padavina može otežati saobraćaj
Insajder pre 2 satajoš 43 povezane