Povezane vesti
Modna ispovest Bate Spasojevića: Novu kolekciju pravio sam iz srca, za jednu posebnu ženu
Blic pre 20 dana
Kolekcija za jesen/zimu posvećena je njegovoj majci i nosi poruku hrabrosti i stvaralačke snage. Komadi kolekcije odlikuju se preciznim krojevima i modernom interpretacijom klasičnih silueta. Poznati modni dizajner Bata Spasojević 10. decembra… »
Modna ispovest Bate Spasojevića: Novu kolekciju pravio sam iz srca, za jednu posebnu ženu
Hello pre 20 dana
Poznati modni dizajner Bata Spasojević 10. decembra, u hotelu Hyatt Regency Belgrade predstaviće domaćoj publici novu kolekciju "Follow Your Heart II", inspirisanu snagom lične promene u trenucima koji su ostavili duboki emotivni ali i modni pečat na… »
Kurir pre 20 dana
Poznati modni dizajner Bata Spasojević 10. decembra predstaviće domaćoj publici novu kolekciju "Follow Your Heart II", inspirisanu snagom lične promene u trenucima koji su ostavili duboki emotivni ali i modni pečat na našeg proslavljenog kreatora. Iako… »
Vesti dana »
Tramp: Rat u Ukrajini bi mogao da se završi za nekoliko nedelja; Zelenski: Mirovni plan dogovoren 90 odsto
RTS pre 4 minutajoš 29 povezanih
Uklonjeni šatori ispred Skupštine Srbije, postavljaju se objekti za Božićno selo /foto/
Sputnik pre 1 satjoš 13 povezanih
AMSS: Gužve na putevima ka izletištima, nema čekanja na granici
Šabačke novosti pre 4 minutajoš 11 povezanih