Povezane vesti

Modna ispovest Bate Spasojevića: Novu kolekciju pravio sam iz srca, za jednu posebnu ženu

Modna ispovest Bate Spasojevića: Novu kolekciju pravio sam iz srca, za jednu posebnu ženu

Blic pre 2 sata
Kolekcija za jesen/zimu posvećena je njegovoj majci i nosi poruku hrabrosti i stvaralačke snage. Komadi kolekcije odlikuju se preciznim krojevima i modernom interpretacijom klasičnih silueta. Poznati modni dizajner Bata Spasojević 10. decembra… »

Hello pre 4 sati
Poznati modni dizajner Bata Spasojević 10. decembra, u hotelu Hyatt Regency Belgrade predstaviće domaćoj publici novu kolekciju "Follow Your Heart II", inspirisanu snagom lične promene u trenucima koji su ostavili duboki emotivni ali i modni pečat na… »

Kurir pre 6 sati
Poznati modni dizajner Bata Spasojević 10. decembra predstaviće domaćoj publici novu kolekciju "Follow Your Heart II", inspirisanu snagom lične promene u trenucima koji su ostavili duboki emotivni ali i modni pečat na našeg proslavljenog kreatora. Iako… »

Vesti dana »