Povezane vesti

To je biznis, pametno ulažem, a možda upoznam i nekog zgodnog momka: Aleksandra Mladenović kupuje luksuznu nekretninu u Dubaiju…

To je biznis, pametno ulažem, a možda upoznam i nekog zgodnog momka: Aleksandra Mladenović kupuje luksuznu nekretninu u Dubaiju…

Story pre 3 sata
Pevačica Aleksandra Mladenović kupuje stan u Dubaiju i ističe da neće tamo otpočeti novo životno poglavlje, već su njeni planovi kada je luksuzna nekretnina u pitanju nešto drugačiji: - Istina je da sam pikirala jedan stan u Dubaiju i da ću da ga… »
Naša pevačica odrasla u selu na jugu Srbije, sad kupuje stan u Dubaiju! U Beogradu već pazarila dve nekretnine

Naša pevačica odrasla u selu na jugu Srbije, sad kupuje stan u Dubaiju! U Beogradu već pazarila dve nekretnine

Telegraf pre 4 sati
Pevačica Aleksandra Mladenović donela je veliku životnu odluku - planira da kupi stan u Dubaiju, gradu koji, kako ističe, doživljava kao svoju oazu mira. Tamo najviše voli da boravi jer retko sreće naše ljude, pa može potpuno da se opusti, uživa na plaži… »
Još jedna srpska pevačica kupuje stan u Dubaiju: "Ne može mnogo naših ljudi da se sretne tamo, niko mi neće narušiti mir"

Još jedna srpska pevačica kupuje stan u Dubaiju: "Ne može mnogo naših ljudi da se sretne tamo, niko mi neće narušiti mir"

Blic pre 9 sati
Naglašava da trenutno nije spremna za brak zbog posvećenosti poslu i želje za ličnim razvojem. Pevačica ističe da je motivisana primerom svoje kume Vanje Mijatović koja je takođe kupila nekretninu u Dubaiju. Pevačica Aleksandra Mladenović planira da kupi… »

Vesti dana »