Povezane vesti
Tanja Savić spektakularnim koncertom otvorila sezonu na Kopaoniku: Na scenu izvela devojčicu iz publike, pa zajedno zapevale
Nova 08.12.2025
Jedna od najvećih zvezda mlađe generacije Tanja Savić otvorila je spektakularnim koncertom ski sezonu na Kopaoniku. Koncert je održala u jednom od najluksuznijih hotela na najpopularnijoj planini, a sala je bila mala da primi sve one koji su želeli da… »
"Želim da me niko ništa ne pita", Tanja otvorila dušu pa priznala da joj zdravlje ispašta zbog nastupa
Telegraf 08.12.2025
Poznata pevačica Tanja Savić otvorila je spektakularnim koncertom ski sezonu na Kopaoniku. Koncert je održala u jednom od najluksuznijih hotela na najpopularnijoj planini, a sala je bila mala da primi sve one koji su želeli da uživaju u Tanjinom glasu… »
Vesti dana »
(Foto/video) Gore štofovi za nameštaj: Veliki požar zahvatio industrijsku zonu u Novom Pazaru, vatra se širi ka toplani
Newsmax Balkans pre 22 minutajoš 39 povezanih
Očekuje nas velika promena vremena, stiže i vetar orkanske jačine: Prognoza RHMZ-a za naredne dane
Mondo pre 36 minutajoš 23 povezane
"Imao sam sreće, spasilo me je to pravilo": Siner objasnio kako se izvukao, sve je počelo od ove odluke
Mondo pre 51 minutajoš 40 povezanih
Kapiten košarkaša Partizana Vanja Marinković doživeo povredu Ahilove tetive
Politika pre 17 minutajoš 22 povezane
„Sve za Partizan“: Boris Tadić se oglasio posle trijumfa crno-belih
Danas pre 47 minutajoš 23 povezane