Povezane vesti

„Pušio sam marihuanu, mama me je prijavila policiji“: Šok ispovest muža Verice Rakočević

„Pušio sam marihuanu, mama me je prijavila policiji“: Šok ispovest muža Verice Rakočević

Nova pre 1 dan
Suprug naše poznate modne kreatorke prisetio se burne mladosti i školskih dana. Muzičar Veljko Kuzmančević široj publici je poznat i kao suprug Verice Rakočević sa kojom je duže od decenije u srećnom braku. Iako im prognoze nisu bile najsvetlije, par je… »
Muž Verice Rakočević konzumirao narkotike Otvorio dušu o porocima: "Prijavila me je policiji!"

Muž Verice Rakočević konzumirao narkotike Otvorio dušu o porocima: "Prijavila me je policiji!"

Alo pre 1 dan
Veljko Kuzmanović progovorio o burnoj mladosti. Suprug Verice Rakočević, Veljko Kuzmančević otkrio je da je u mladosti bio veoma poročan. Priznao je da je u srednjoj školi imao susret sa narkoticima, tačnije sa marihuanom. Kuzmančević je otkrio da je… »
"Mama mi je radila u SUP-u, a ja sam duvao" Veljko Kuzmančević priznao da je uzimao narkotike: "Ona me je prijavila policiji"

"Mama mi je radila u SUP-u, a ja sam duvao" Veljko Kuzmančević priznao da je uzimao narkotike: "Ona me je prijavila policiji"

Blic pre 1 dan
Veljko Kuzmančević iskreno govori o svom mladalačkom iskustvu sa marihuanom. Opisuje reakciju svoje majke, radnice u SUP-u, na njegovo ponašanje. Veljko Kuzmančević otvoreno govori o svom životu i ljubavi sa Vericom Rakočević sa kojom je 13 godina u… »
"Ona radi u SUP-u, a ja naduvan": Šok ispovest Veljka Kuzmančevića, majka ga prijavila policiji zbog marihuane

"Ona radi u SUP-u, a ja naduvan": Šok ispovest Veljka Kuzmančevića, majka ga prijavila policiji zbog marihuane

Mondo pre 1 dan
Veljko Kuzmančević, suprug kreatorke Verice Rakočević, gostovao je u emisiji u kojoj je otkrio detalje prve bračne noći sa suprugom, ali i problem s kojim se suočio u tinejdžerskim godinama, koji je njegova majka rešila pozivom policiji. Veljko je… »
"Pušio sam marihuanu" Veljko Kuzmančević iskreno o odrastanju i porocima: Majka me je prijavila policiji

"Pušio sam marihuanu" Veljko Kuzmančević iskreno o odrastanju i porocima: Majka me je prijavila policiji

Kurir pre 1 dan
Veljko Kuzmančević iskreno i bez zadrške govorio je o ljubavi sa Vericom Rakočević sa kojom je nedavno slavio 13 godina ljubavi, ali i privatnom životu i odrastanju. Veljko je evocirao uspomene i otkrio detalje iz perioda svog odrastanja. Kuzmančević je… »

Vesti dana »