Povezane vesti
"Makron mi je nudio da me premesti u bezbedniji zatvor, odbio sam": Izašli delovi Sarkozijeve knjige "Dnevnik zatvorenika"
Kurir 08.12.2025
Nikola Sarkozi tvrdi da je odbio ponudu Emanuela Makrona da ga premesti u bezbedniji zatvor. Mesec dana nakon što je pušten iz zatvora, Sarkozi planira da objavi knjigu „Dnevnik zatvorenika“, u kojoj opisuje 20 dana provedenih u zatvoru "Sant" u Parizu… »
Sarkozi odbio Makrona
B92 08.12.2025
Bivši predsednik Francuske Nikola Sarkozi tvrdi da je odbio ponudu Emanuela Makrona da ga premesti u bezbedniji zatvor. Mesec dana nakon što je pušten iz zatvora, Sarkozi planira da objavi knjigu "Dnevnik zatvorenika", u kojoj opisuje 20 dana provedenih… »
Vesti dana »
"Ništa ne izgleda dobro u svetu" Vučić o Ruteu, izborima i krizi između Turske i Izraela: "To nije ni regionalni sukob, to je na nivou celog sveta" (video)
Blic pre 48 minutajoš 29 povezanih
Vreme danas sunčano i veoma toplo, a onda stiže promena: Šta nas očekuje narednih dana
NIN pre 8 minutajoš 19 povezanih
Vatrena stihija ne posustaje na više lokacija u Srbiji: Najteže u Deliblatskoj peščari i na Stolovima
Newsmax Balkans pre 3 minutajoš 15 povezanih
Na više lokacija u Srbiji nastavlja se borba sa požarima, najteže i dalje u Deliblatskoj peščari i na Stolovima
RTV pre 1 satjoš 13 povezanih
SAD uvele carine od 50 odsto na pojedine proizvode iz Kanade
Serbian News Media pre 1 satjoš 10 povezanih