Povezane vesti
"Makron mi je nudio da me premesti u bezbedniji zatvor, odbio sam": Izašli delovi Sarkozijeve knjige "Dnevnik zatvorenika"
Kurir 08.12.2025
Nikola Sarkozi tvrdi da je odbio ponudu Emanuela Makrona da ga premesti u bezbedniji zatvor. Mesec dana nakon što je pušten iz zatvora, Sarkozi planira da objavi knjigu „Dnevnik zatvorenika“, u kojoj opisuje 20 dana provedenih u zatvoru "Sant" u Parizu… »
Sarkozi odbio Makrona
B92 08.12.2025
Bivši predsednik Francuske Nikola Sarkozi tvrdi da je odbio ponudu Emanuela Makrona da ga premesti u bezbedniji zatvor. Mesec dana nakon što je pušten iz zatvora, Sarkozi planira da objavi knjigu "Dnevnik zatvorenika", u kojoj opisuje 20 dana provedenih… »
Vesti dana »
Svake godine isto pitanje! Šta slavite? Svetog Trifuna ili Svetog Valentina – Dan zaljubljenih! Možda oba? Dan zaljubljenih ili Sveti Trifun? Da li znate ko je bio Valentin? Zbog toga je bačen u tamnicu i nad njime je izvršena smrtna kazna 14. februara.
Volim Zrenjanin pre 1 satjoš 18 povezanih
Jutro sunčano - temperatura i do 17 stepeni - popodne stiže naoblačenje
Glas Zapadne Srbije pre 38 minutajoš 17 povezanih
Vučić se sastao sa šefom nemačke diplomatije: Razgovarali smo o saradnji, putu ka EU i brojnim izazovima
Newsmax Balkans pre 29 minutajoš 13 povezanih
AMSS: Kamioni na Batrovcima čekaju četiri sata, očekuje se pojačan saobraćaj zbog praznika
Insajder pre 2 satajoš 11 povezanih