Povezane vesti
"Makron mi je nudio da me premesti u bezbedniji zatvor, odbio sam": Izašli delovi Sarkozijeve knjige "Dnevnik zatvorenika"
Kurir 08.12.2025
Nikola Sarkozi tvrdi da je odbio ponudu Emanuela Makrona da ga premesti u bezbedniji zatvor. Mesec dana nakon što je pušten iz zatvora, Sarkozi planira da objavi knjigu „Dnevnik zatvorenika“, u kojoj opisuje 20 dana provedenih u zatvoru "Sant" u Parizu… »
Sarkozi odbio Makrona
B92 08.12.2025
Bivši predsednik Francuske Nikola Sarkozi tvrdi da je odbio ponudu Emanuela Makrona da ga premesti u bezbedniji zatvor. Mesec dana nakon što je pušten iz zatvora, Sarkozi planira da objavi knjigu "Dnevnik zatvorenika", u kojoj opisuje 20 dana provedenih… »
Vesti dana »
Realni rast BDP-a u prvom kvartalu 3,2 odsto, građevina, industrija i IT usporili rast
Nova ekonomija pre 44 minutajoš 36 povezanih
Policija uhapsila muškarca osumnjičenog za saobraćajnu nesreću u kojoj su dve osobe poginule
NIN pre 1 satjoš 35 povezanih
Nestabilno i toplo vreme u Srbiji sa upozorenjima na grmljavinske nepogode i lokalne nepogode od 1. do 4. juna
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 70 povezanih
Međunarodna ROADPOL akcija kontrole saobraćaja usmerena na vozače dvotočkaša od 1. do 7. juna 2026.
Naslovi.ai pre 2 satajoš 40 povezanih
Udruženja: Nedopustiva sprečavanja novinara da prisustvuju javnim sednicama
Cenzolovka pre 1 satjoš 21 povezana