Povezane vesti
"Makron mi je nudio da me premesti u bezbedniji zatvor, odbio sam": Izašli delovi Sarkozijeve knjige "Dnevnik zatvorenika"
Kurir 08.12.2025
Nikola Sarkozi tvrdi da je odbio ponudu Emanuela Makrona da ga premesti u bezbedniji zatvor. Mesec dana nakon što je pušten iz zatvora, Sarkozi planira da objavi knjigu „Dnevnik zatvorenika“, u kojoj opisuje 20 dana provedenih u zatvoru "Sant" u Parizu… »
Sarkozi odbio Makrona
B92 08.12.2025
Bivši predsednik Francuske Nikola Sarkozi tvrdi da je odbio ponudu Emanuela Makrona da ga premesti u bezbedniji zatvor. Mesec dana nakon što je pušten iz zatvora, Sarkozi planira da objavi knjigu "Dnevnik zatvorenika", u kojoj opisuje 20 dana provedenih… »
Vesti dana »
Tragedija na Filozofskom: VJT utvrđuje da li je počinjeno krivično delo nesavestan rad u službi
Danas pre 3 satajoš 88 povezanih
"Pitao sam igrače šta da radimo, rekli su mi da to neće": Penjaroja otkrio šta su mu rekli, nije mogao da veruje
Mondo pre 22 minutajoš 43 povezane
Tramp tvrdi da je NATO napravio veliku grešku: Vrhovni vođa Irana više nije vrhovni
Telegraf pre 32 minutajoš 33 povezane
UKRAJINSKA KRIZA - Putin: Odnosi Rusije i Evrope u krizi, ali ne krivicom Moskve
RTV pre 2 satajoš 38 povezanih
Jakov na koncertu objavio prepisku sa Sergejem Ćetkovićem! Pitao ga da mu bude gost, pa dobio ovaj odgovor
Telegraf pre 32 minutajoš 23 povezane