Povezane vesti
Poznati harmonikaš otkrio istinu o bakšišu na romskim slavljima: "Dinar se teško zaradi, sve sam uložio u..."
Telegraf pre 5 sati
Poznati harmonikaš Borko Radivojević večeras će sa svojim orkestrom odabrati dva vokala za njihov bend, a sav novac prikupljen na audiciji doniraće "Institutu za majku i dete". Borko je sada progovorio o kandidatima, audiciji, estradi, porodici, ali i o… »
"Često se bakšiš vraća na romskim veseljima" Borko Radivojević o humanitarnom podvigu, estradi, porodici i zaradama: "Ovaj…
Blic pre 8 sati
Borko je otkrio kako funkcionišu bakšiši na romskim veseljima Borko ističe da mu je porodica velika podrška tokom karijere, i ponosan je na svoju decu i suprugu Najpoznatiji harmonikaš Borko Radivojević večeras će sa svojim orkestrom odabrati dva vokala… »
Vesti dana »
Pijan tukao ženu cepanicom u glavu Užas u Zemunu: Uhapšen zbog nasilja u porodici
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Zelenski objavio spisak! Neko od njih će zameniti drugog čoveka Ukrajine: "Možda bih mogao i da živim bez njega"
Blic pre 59 minutajoš 1 povezana
(Video) Alkohol, psihijatar i razvod Vlada iz "Magla benda" o teškom periodu kroz koji je prošao: "Bože, meni ni lekovi ne mogu da pomognu, ja nisam dobro i dalje"
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Menadžer grada Beograda: Novi most biće tri puta veći od Starog savskog mosta
Danas pre 2 satajoš 1 povezana