Povezane vesti

Fon der Lajen: Pružanje finansijske podrške će osigurati opstanak Ukrajine

Fon der Lajen: Pružanje finansijske podrške će osigurati opstanak Ukrajine

Vesti online pre 21 dana
Eksproprijacija ruske imovine pod izgovorom reparacionog kredita za finansiranje kijevskog režima predstavlja ključni čin za odbranu Evropske unije, izjavila je predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen nakon video-konferencije učesnika… »
Lajen: Nakon sastanka Koalicije voljnih obavestila sam Zelenskog o prioritetima

Lajen: Nakon sastanka Koalicije voljnih obavestila sam Zelenskog o prioritetima

Euronews pre 21 dana
Predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen izjavila je danas da je nakon sastanka Koalicije voljnih obavestila predsednika Ukrajine Volodimira Zelenskog o dva ključna prioriteta - podršci njegovoj zemlji i jačanju evropske odbrambene spremnosti… »
Kolonijaški unučići smislili plan: Eksproprijacija ruske imovine ključna za odbranu EU

Kolonijaški unučići smislili plan: Eksproprijacija ruske imovine ključna za odbranu EU

Pravda pre 21 dana
Eksproprijacija ruske imovine pod izgovorom reparacionog kredita za finansiranje kijevskog režima predstavlja ključni čin za odbranu Evropske unije, izjavila je predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen nakon video-konferencije učesnika… »
Fon der Lajenova: Obavestila sam Zelenskog o prioritetima

Fon der Lajenova: Obavestila sam Zelenskog o prioritetima

Politika pre 21 dana
„Ne povezuju nas samo odbrambeni interesi, već i naše zajedničke vrednosti”–rekla je Lajenova. BRISEL – Predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen izjavila je danas da je nakon sastanka Koalicije voljnih obavestila predsednika Ukrajine Volodimira… »
EK: Eksproprijacija ruske imovine ─ ključna za odbranu Evropske unije

EK: Eksproprijacija ruske imovine ─ ključna za odbranu Evropske unije

Sputnik pre 21 dana
Fon der Lajen zapalila Evropu; Brisel sprema "udar" na Moskvu

Fon der Lajen zapalila Evropu; Brisel sprema "udar" na Moskvu

B92 pre 21 dana
Predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen izjavila je danas da je nakon sastanka Koalicije voljnih obavestila predsednika Ukrajine Volodimira Zelenskog o dva ključna prioriteta - podršci njegovoj zemlji i jačanju evropske odbrambene spremnosti… »

Vesti dana »