Povezane vesti

Fon der Lajen: Pružanje finansijske podrške će osigurati opstanak Ukrajine

Fon der Lajen: Pružanje finansijske podrške će osigurati opstanak Ukrajine

Vesti online pre 1 sat
Eksproprijacija ruske imovine pod izgovorom reparacionog kredita za finansiranje kijevskog režima predstavlja ključni čin za odbranu Evropske unije, izjavila je predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen nakon video-konferencije učesnika… »
Lajen: Nakon sastanka Koalicije voljnih obavestila sam Zelenskog o prioritetima

Lajen: Nakon sastanka Koalicije voljnih obavestila sam Zelenskog o prioritetima

Euronews pre 1 sat
Predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen izjavila je danas da je nakon sastanka Koalicije voljnih obavestila predsednika Ukrajine Volodimira Zelenskog o dva ključna prioriteta - podršci njegovoj zemlji i jačanju evropske odbrambene spremnosti… »
Kolonijaški unučići smislili plan: Eksproprijacija ruske imovine ključna za odbranu EU

Kolonijaški unučići smislili plan: Eksproprijacija ruske imovine ključna za odbranu EU

Pravda pre 2 sata
Eksproprijacija ruske imovine pod izgovorom reparacionog kredita za finansiranje kijevskog režima predstavlja ključni čin za odbranu Evropske unije, izjavila je predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen nakon video-konferencije učesnika… »
Fon der Lajenova: Obavestila sam Zelenskog o prioritetima

Fon der Lajenova: Obavestila sam Zelenskog o prioritetima

Politika pre 2 sata
„Ne povezuju nas samo odbrambeni interesi, već i naše zajedničke vrednosti”–rekla je Lajenova. BRISEL – Predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen izjavila je danas da je nakon sastanka Koalicije voljnih obavestila predsednika Ukrajine Volodimira… »
EK: Eksproprijacija ruske imovine ─ ključna za odbranu Evropske unije

EK: Eksproprijacija ruske imovine ─ ključna za odbranu Evropske unije

Sputnik pre 3 sata
Fon der Lajen zapalila Evropu; Brisel sprema "udar" na Moskvu

Fon der Lajen zapalila Evropu; Brisel sprema "udar" na Moskvu

B92 pre 4 sati
Predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen izjavila je danas da je nakon sastanka Koalicije voljnih obavestila predsednika Ukrajine Volodimira Zelenskog o dva ključna prioriteta - podršci njegovoj zemlji i jačanju evropske odbrambene spremnosti… »

Vesti dana »