Povezane vesti
Fon der Lajen: Pružanje finansijske podrške će osigurati opstanak Ukrajine
Vesti online pre 1 sat
Eksproprijacija ruske imovine pod izgovorom reparacionog kredita za finansiranje kijevskog režima predstavlja ključni čin za odbranu Evropske unije, izjavila je predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen nakon video-konferencije učesnika… »
Lajen: Nakon sastanka Koalicije voljnih obavestila sam Zelenskog o prioritetima
Euronews pre 1 sat
Predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen izjavila je danas da je nakon sastanka Koalicije voljnih obavestila predsednika Ukrajine Volodimira Zelenskog o dva ključna prioriteta - podršci njegovoj zemlji i jačanju evropske odbrambene spremnosti… »
Kolonijaški unučići smislili plan: Eksproprijacija ruske imovine ključna za odbranu EU
Pravda pre 2 sata
Eksproprijacija ruske imovine pod izgovorom reparacionog kredita za finansiranje kijevskog režima predstavlja ključni čin za odbranu Evropske unije, izjavila je predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen nakon video-konferencije učesnika… »
Fon der Lajenova: Obavestila sam Zelenskog o prioritetima
Politika pre 2 sata
„Ne povezuju nas samo odbrambeni interesi, već i naše zajedničke vrednosti”–rekla je Lajenova. BRISEL – Predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen izjavila je danas da je nakon sastanka Koalicije voljnih obavestila predsednika Ukrajine Volodimira… »
EK: Eksproprijacija ruske imovine ─ ključna za odbranu Evropske unije
Sputnik pre 3 sata
Fon der Lajen zapalila Evropu; Brisel sprema "udar" na Moskvu
B92 pre 4 sati
Predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen izjavila je danas da je nakon sastanka Koalicije voljnih obavestila predsednika Ukrajine Volodimira Zelenskog o dva ključna prioriteta - podršci njegovoj zemlji i jačanju evropske odbrambene spremnosti… »
Vesti dana »
Pijan tukao ženu cepanicom u glavu Užas u Zemunu: Uhapšen zbog nasilja u porodici
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Zelenski objavio spisak! Neko od njih će zameniti drugog čoveka Ukrajine: "Možda bih mogao i da živim bez njega"
(Video) Alkohol, psihijatar i razvod Vlada iz "Magla benda" o teškom periodu kroz koji je prošao: "Bože, meni ni lekovi ne mogu da pomognu, ja nisam dobro i dalje"
Čučković: Novi savski most biće 3 puta veći od starog, "krtice" za kopanje metroa stižu uskoro
Blic pre 45 minutajoš 1 povezana