Povezane vesti

"Je*em ti Jugoslaviju i ko je napravio": Scena iz "Tvrđave" uzburkala mreže (video)

"Je*em ti Jugoslaviju i ko je napravio": Scena iz "Tvrđave" uzburkala mreže (video)

Mondo pre 1 dan
U nedelju uveče na RTS-u emitovana je deveta epizoda serije " Tvrđava", a jedan dijalog između supružnika Nade i Nikice Baše izazvao je snažne reakcije publike u Srbiji. "Tvrđava" se sa svakom novom epizodom učvršćuje kao jedno od najuspelijih… »
"Hoće li mi Jugoslavija sina vratiti?" Scena iz serije "Tvrđava" uzburkala ceo Balkan, mreže grme od rasprava

"Hoće li mi Jugoslavija sina vratiti?" Scena iz serije "Tvrđava" uzburkala ceo Balkan, mreže grme od rasprava

Kurir pre 1 dan
U nedelju uveče na RTS-u emitovana je deveta epizoda serije "Tvrđava", a jedan dijalog između supružnika Nade i Nikice Baše izazvao je snažne reakcije publike u Srbiji. "Tvrđava" se sa svakom novom epizodom učvršćuje kao jedno od najuspelijih… »
Serija "Tvrđava" ne može da se poredi sa "olujom": Jovo Maksić: Mnogi neće da se vraćaju u taj period i ja to razumem...

Serija "Tvrđava" ne može da se poredi sa "olujom": Jovo Maksić: Mnogi neće da se vraćaju u taj period i ja to razumem...

Blic pre 1 dan
Serija 'Tvrđava' prikazuje događaje tokom raspada Jugoslavije kroz živote jednog zaljubljenog para i njihovih porodica. Jovo Maksić smatra ovu ulogu jednom od najzahtjevnijih u svojoj karijeri i ističe emotivni element priče. Kroz jedanaest epizoda… »

Vesti dana »