Povezane vesti
"Ovo je moj kraj, definitivno": Majkl Kejn se u invalidskim kolicima oprostio od glume
Kurir 08.12.2025
Poznati glumac Majkl Kejn pojavio se u invalidskim kolicima na Međunarodnom filmskom festivalu "Red Sea", ali je i u tom stanju pokazao zašto je jedan od najvećih legenda svih vremena. Sa prepoznatljivim britanskim humorom i dostojanstvom, Kejn je… »
Legendarni Majkl Kejn se oprostio od glume: U invalidskim kolicima primio nagradu za životno delo
Mondo 08.12.2025
Glumački div, ser Majkl Kejn (92), u invalidskim kolicima, ali sa nesalomivim duhom i prepoznatljivim sjajem u očima, primio je nagradu za životno delo na Međunarodnom filmskom festivalu "Red Sea". Trenutak, sam po sebi monumentalan, postao je istinska… »
Vesti dana »
Oduzeli mu vozačku u Bosni, pa drugu kupio u Novom Pazaru za 650 evra: Srbin „pao“ na ulasku u Crnu Goru zbog lažnih isprava (foto)
Sandžak haber pre 57 minutajoš 36 povezanih
Glamočić najavio mere zaštite domaćih proizvođača, nastavljene BLOKADE nezadovoljnih poljoprivrednika
InfoKG pre 11 minutajoš 28 povezanih
Perica se vratio iz inostranstva posle deceniju i po! Vučić: Tužan sam, moramo put da sredimo
Blic pre 11 minutajoš 27 povezanih
Nagrada kao dokaz da radite pošteno i iskreno: Snežana Đurišić o odlikovanju Sretenjskim ordenom i Zlatnoj medalji za zasluge (foto)
Večernje novosti pre 37 minutajoš 27 povezanih