Повезане вести

"Рекла сам му да води рачуна..." Ена Чолић открила истину, ево у каквим је односима са оцем њеног сина: Тужио ме је, Злата је…

"Рекла сам му да води рачуна..." Ена Чолић открила истину, ево у каквим је односима са оцем њеног сина: Тужио ме је, Злата је…

Курир 08.12.2025
Бивша учесница ријалитија Ена Чолић је у емсиији "Питам за друга" открила шта се дешава у њеном животу. - Пеја је остао са мојим сином кући, његова мама ме је довезла. Све је одлично, мој син, Јован и ја путујемо сутра. Да није… »
"Бурму бирам ја, са златом сам одлична" Ена Чолић проговорила о веридби са Пејом, ово су сви детаљи!

"Бурму бирам ја, са златом сам одлична" Ена Чолић проговорила о веридби са Пејом, ово су сви детаљи!

Ало 08.12.2025
Блиста од среће! Учесница ријалити програма Елита 8, Ена Чолић гостовала је у емисији "Питам за друга" и том приликом проговорила о односу са Јованом Пејићем Пејом. Дотакла се и односа са Јовановом мајком, Златом Петровић… »
"Он је отписан" Другови се одрекли Луке Вујовића, ево како је изгубио пријатеље: Ни Филип више не може да га препозна...

"Он је отписан" Другови се одрекли Луке Вујовића, ево како је изгубио пријатеље: Ни Филип више не може да га препозна...

Курир 08.12.2025
Бивша ријалити учесница Ена Чолић је у емисији "Питам за друга" коментарисала активне станаре Беле куће у " Елити 9" Луку Вујовића и Анели Ахмић. - Лука је тежак фанатик, ја сам то још прошле сезоне предвидела, иако се не бавим… »

Вести дана »