Povezane vesti
"Rekla sam mu da vodi računa..." Ena Čolić otkrila istinu, evo u kakvim je odnosima sa ocem njenog sina: Tužio me je, Zlata je…
Kurir pre 24 sata
Bivša učesnica rijalitija Ena Čolić je u emsiiji "Pitam za druga" otkrila šta se dešava u njenom životu. - Peja je ostao sa mojim sinom kući, njegova mama me je dovezla. Sve je odlično, moj sin, Jovan i ja putujemo sutra. Da nije bilo žene mog bivšeg… »
"Burmu biram ja, sa zlatom sam odlična" Ena Čolić progovorila o veridbi sa Pejom, ovo su svi detalji!
Alo pre 1 dan
Blista od sreće! Učesnica rijaliti programa Elita 8, Ena Čolić gostovala je u emisiji "Pitam za druga" i tom prilikom progovorila o odnosu sa Jovanom Pejićem Pejom. Dotakla se i odnosa sa Jovanovom majkom, Zlatom Petrović. PrintScreen/Zadruga Pogledaj… »
"On je otpisan" Drugovi se odrekli Luke Vujovića, evo kako je izgubio prijatelje: Ni Filip više ne može da ga prepozna...
Kurir pre 1 dan
Bivša rijaliti učesnica Ena Čolić je u emisiji "Pitam za druga" komentarisala aktivne stanare Bele kuće u " Eliti 9" Luku Vujovića i Aneli Ahmić. - Luka je težak fanatik, ja sam to još prošle sezone predvidela, iako se ne bavim time kao njegova… »
Vesti dana »
Sofronijević: Za legalizaciju od juče prijavljeno više od 45.000 objekata
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Studenti Pravnog fakulteta obeležavaju godinu dana od početka blokade ovog fakulteta
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Pijan udarao sestru u glavu, pa nasrnuo na oca: Užas u Obrenovcu, muškarac (29) uhapšen zbog porodičnog nasilja
Blic pre 2 satajoš 3 povezane