Povezane vesti

Bogdan o Željkovom odlasku: "Tužan sam, ali verujem da je to bilo najbolje rešenje"

Bogdan o Željkovom odlasku: "Tužan sam, ali verujem da je to bilo najbolje rešenje"

Sportske.net pre 23 sata
Nekadašnji kapiten Partizana Bogdan Bogdanović istakao je da mu nije bilo pravo kada je video da njegov bivši trener Željko Obradović napušta klupu crno-beli, ali poznavajući ga smatra da je iskusni stručnjak u tom trenutku doneo najbolju odluku za sebe… »
"Sada nema više onoga 'Željko je kriv'": Bogdan objasnio šta čeka igrače Partizana posle Obradovića

"Sada nema više onoga 'Željko je kriv'": Bogdan objasnio šta čeka igrače Partizana posle Obradovića

Mondo pre 23 sata
Srpski NBA as Bogdan Bogdanović priznao je da ga je iznenadio odlazak Željka Obradovića iz Partizana. "Bilo je veliko iznenađenje, to je sigurno, ali Željko je iskusan tip i verujem da zna šta radi i da je to najbolja odluka koju je mogao da donese u tom… »
Bogdanović se oglasio o odlasku Željka Obradovića iz Partizana

Bogdanović se oglasio o odlasku Željka Obradovića iz Partizana

Nova pre 23 sata
Bogdan Bogdanović, kapiten reprezentacije Srbije i jedna od najvećih figura domaće košarke, prvi put se oglasio o dešavanjima u Partizanu. Zvezda LA Klipersa osvrnula se na temu koja je i dalje u centru pažnje – odlazak Željka Obradovića iz Partizana… »
Bogdan progovorio: Kapiten Srbije o odlasku Željka Obradovića iz Partizana!

Bogdan progovorio: Kapiten Srbije o odlasku Željka Obradovića iz Partizana!

Hot sport pre 24 sata
I njega su pogodile vesti Posle četiri i po godine, Željko Obradović napustio je Partizan, što je izazvalo snažne reakcije navijača, pritisak na upravu i šok među igračima. Popularni Žoc ostao je pri svojoj odluci uprkos protestima pristalica crno-belih… »
Bogdan o Željku: Tužan sam zbog odlaska, ali…

Bogdan o Željku: Tužan sam zbog odlaska, ali…

Sport klub pre 24 sata
Nekadašnji kapiten Partizana Bogdan Bogdanović, sada bek Los Anđeles Klipersa, otkrio je da mu je ostavka Željka Obradovića na mestu šefa stručnog štaba crno-belih bilo veliko iznenađenje. „Ipak, Željko je iskusan čovek i verujem u njegovu odluku… »
Oglasio se Bogdan Bogdanović - prvi put o Partizanu i Željku Obradoviću

Oglasio se Bogdan Bogdanović - prvi put o Partizanu i Željku Obradoviću

B92 pre 24 sata
Bogdan Bogdanović, kapiten reprezentacije Srbije i jedna od najvećih figura domaće košarke, prvi put se oglasio o dešavanjima u Partizanu. Zvezda LA Klipersa osvrnula se na temu koja je i dalje u centru pažnje – odlazak Željka Obradovića iz Partizana… »
Bogdan Bogdanović se oglasio zbog odlaska Željka Obradovića: "Tužan sam..."

Bogdan Bogdanović se oglasio zbog odlaska Željka Obradovića: "Tužan sam..."

Telegraf pre 24 sata
Kapiten reprezentacije Srbije i košarkaš LA Klipersa Bogdan Bogdanović gostovao je podkastu koji vode turska novinarka Deniz Aksoj i bivši košarkaš Kajl Hajns, a oizmeđu ostalog, govorio je i o odlasku Željka Obradovića sa klupe Partizana. Bogdan je… »

Vesti dana »