Повезане вести

Тајм-аут о ком бруји НБА лига: "Доста ми је ј****о овога сваки дан..."

Тајм-аут о ком бруји НБА лига: "Доста ми је ј****о овога сваки дан..."

Телеграф пре 1 дан
Јута Џез делује као да је у вечитој реконструкцији, а нови тежак пораз само је продубио фрустрације у екипи! Оклахома Сити Тандери су их прегазили у недељу резултатом 131:101, у утакмици која је практично била изгубљена већ у… »
Снимак са тајм-аута оставио амере у тоталној неверици! Тренеру прекипело - псовао играче! Овако нешто се не виђа у НБА!

Снимак са тајм-аута оставио амере у тоталној неверици! Тренеру прекипело - псовао играче! Овако нешто се не виђа у НБА!

Курир пре 21 сат
Тренер Јуте Вил Харди изгубио је живце на због очајне игре својих играча на утакмици против Оклахоме, па је на једном тајм-ауту у стилу европских тренера решио да им очита лекцију. "Доста ми је**** овога сваку утакмицу! Играјте… »
ВИДЕО Тајм-аут од ког се шокирала НБА лига: Псовао играче, овако нешто се не виђа у Америци

ВИДЕО Тајм-аут од ког се шокирала НБА лига: Псовао играче, овако нешто се не виђа у Америци

Нова пре 1 дан
Оклахома сити Тандер је савладао Јуту са 131:101, а утакмица је практично изгубљена већ у првој четврини. Само два стартера Џеза су била двоцифрена, а тренер Вил Харди је потпуно изгубио стрпљење. Камера је снимила како… »

Вести дана »