Povezane vesti

Tajm-aut o kom bruji NBA liga: "Dosta mi je j****o ovoga svaki dan..."

Tajm-aut o kom bruji NBA liga: "Dosta mi je j****o ovoga svaki dan..."

Telegraf pre 23 dana
Juta Džez deluje kao da je u večitoj rekonstrukciji, a novi težak poraz samo je produbio frustracije u ekipi! Oklahoma Siti Tanderi su ih pregazili u nedelju rezultatom 131:101, u utakmici koja je praktično bila izgubljena već u prvoj četvrtini. Samo… »
Snimak sa tajm-auta ostavio amere u totalnoj neverici! Treneru prekipelo - psovao igrače! Ovako nešto se ne viđa u NBA!

Snimak sa tajm-auta ostavio amere u totalnoj neverici! Treneru prekipelo - psovao igrače! Ovako nešto se ne viđa u NBA!

Kurir pre 22 dana
Trener Jute Vil Hardi izgubio je živce na zbog očajne igre svojih igrača na utakmici protiv Oklahome, pa je na jednom tajm-autu u stilu evropskih trenera rešio da im očita lekciju. "Dosta mi je**** ovoga svaku utakmicu! Igrajte je**** jače", zagrmeo je… »
VIDEO Tajm-aut od kog se šokirala NBA liga: Psovao igrače, ovako nešto se ne viđa u Americi

VIDEO Tajm-aut od kog se šokirala NBA liga: Psovao igrače, ovako nešto se ne viđa u Americi

Nova pre 22 dana
Oklahoma siti Tander je savladao Jutu sa 131:101, a utakmica je praktično izgubljena već u prvoj četvrini. Samo dva startera Džeza su bila dvocifrena, a trener Vil Hardi je potpuno izgubio strpljenje. Kamera je snimila kako izvodi ono što nikada nije… »

Vesti dana »