Povezane vesti
„Ćerka mi naplaćuje po 15 evra za to“: Hristina Popović otkrila kakav poslovni dogovor ima sa naslednicom
Nova pre 23 dana
Glumica Hristina Popović je otkrila jednu zanimljivost o svojoj naslednici. Hristina Popović je 2012. godine sa kolegom Bojanom Navojcem dobila ćerku Luču. Glumica je sada gostovala u podkastu „Oslobođenje“ i rekla da joj ćerka naplaćuje 15 evra… »
"Ćerka mi naplaćuje 15 evra za korišćenje njenog snimka", glumica šokirala: "Rekla sam joj da ćuti o tome"
Kurir pre 23 dana
Malo ko zna da je ćerka Hristine Popović već prava mala poslovna žena! Glumica je u podkastu „Oslobođenje“ otkrila da joj naslednica naplaćuje — i to ozbiljno — pojavljivanje u maminim predstavama. Hristina je najpre ispričala da je oduvek sanjala veliku… »
„Ćerka mi naplaćuje 15 evra korišćenje njenog snimka“: Glumica otkrila detalje iz privatnog života koje krije
Telegraf pre 23 dana
Glumica Hristina Popović se na snimanju zaljubila u kolegu Bojana Navojca, sa kojim je 2012. godine, dobila ćerkicu kojoj su dali ime Luča. Glumica je sada otkrila detalj o njenoj naslednici koji niko do sada nije znao. Naime, Hristina Popović je… »
"Ćerka mi naplaćuje 15 evra za korišćenje njenog snimka" glumica otkrila detalj iz privatnog života, ovo niko nije znao…
Blic pre 23 dana
Veza Hristine i Bojana Navojca započela je na snimanju filma 'Parada' Ćerku su dobili 2012. godine i dali joj neobično ime Luča Glumica Hristina Popović se na snimanju zaljubila u kolegu Bojana Navojca, sa kojim je 2012. godine, dobila ćerkicu kojoj su… »
Vesti dana »
Ovi detalji tragedije u Švajcarskoj su i dalje misterija Desetine mrtvih, među nestalima i Srbin Stefan: Šta znamo o stravičnom požaru u novogodišnjoj noći (foto, video)
Blic pre 14 minutajoš 7 povezanih
Prva slava u novoj godini – na Svetog Ignjatija Bogonosca decu valja povući za uvo
RTS pre 39 minutajoš 2 povezane
Tramp: Uzimao sam veće doze aspirina od preporučenih, zato imam modrice
RTV pre 6 satijoš 1 povezana