Повезане вести

„Ћерка ми наплаћује по 15 евра за то“: Христина Поповић открила какав пословни договор има са наследницом

„Ћерка ми наплаћује по 15 евра за то“: Христина Поповић открила какав пословни договор има са наследницом

Нова пре 20 сати
Глумица Христина Поповић је открила једну занимљивост о својој наследници. Христина Поповић је 2012. године са колегом Бојаном Навојцем добила ћерку Лучу. Глумица је сада гостовала у подкасту „Ослобођење“ и рекла да јој ћерка… »
"Ћерка ми наплаћује 15 евра за коришћење њеног снимка", глумица шокирала: "Рекла сам јој да ћути о томе"

"Ћерка ми наплаћује 15 евра за коришћење њеног снимка", глумица шокирала: "Рекла сам јој да ћути о томе"

Курир пре 20 сати
Мало ко зна да је ћерка Христине Поповић већ права мала пословна жена! Глумица је у подкасту „Ослобођење“ открила да јој наследница наплаћује — и то озбиљно — појављивање у маминим представама. Христина је најпре испричала да… »
„Ћерка ми наплаћује 15 евра коришћење њеног снимка“: Глумица открила детаље из приватног живота које крије

„Ћерка ми наплаћује 15 евра коришћење њеног снимка“: Глумица открила детаље из приватног живота које крије

Телеграф пре 24 сата
Глумица Христина Поповић се на снимању заљубила у колегу Бојана Навојца, са којим је 2012. године, добила ћеркицу којој су дали име Луча. Глумица је сада открила детаљ о њеној наследници који нико до сада није знао. Наиме… »
"Ћерка ми наплаћује 15 евра за коришћење њеног снимка" глумица открила детаљ из приватног живота, ово нико није знао…

"Ћерка ми наплаћује 15 евра за коришћење њеног снимка" глумица открила детаљ из приватног живота, ово нико није знао…

Блиц пре 1 дан
Веза Христине и Бојана Навојца започела је на снимању филма 'Парада' Ћерку су добили 2012. године и дали јој необично име Луча Глумица Христина Поповић се на снимању заљубила у колегу Бојана Навојца, са којим је 2012. године… »

Вести дана »