Повезане вести
„Ћерка ми наплаћује по 15 евра за то“: Христина Поповић открила какав пословни договор има са наследницом
Нова пре 20 сати
Глумица Христина Поповић је открила једну занимљивост о својој наследници. Христина Поповић је 2012. године са колегом Бојаном Навојцем добила ћерку Лучу. Глумица је сада гостовала у подкасту „Ослобођење“ и рекла да јој ћерка… »
"Ћерка ми наплаћује 15 евра за коришћење њеног снимка", глумица шокирала: "Рекла сам јој да ћути о томе"
Курир пре 20 сати
Мало ко зна да је ћерка Христине Поповић већ права мала пословна жена! Глумица је у подкасту „Ослобођење“ открила да јој наследница наплаћује — и то озбиљно — појављивање у маминим представама. Христина је најпре испричала да… »
„Ћерка ми наплаћује 15 евра коришћење њеног снимка“: Глумица открила детаље из приватног живота које крије
Телеграф пре 24 сата
Глумица Христина Поповић се на снимању заљубила у колегу Бојана Навојца, са којим је 2012. године, добила ћеркицу којој су дали име Луча. Глумица је сада открила детаљ о њеној наследници који нико до сада није знао. Наиме… »
"Ћерка ми наплаћује 15 евра за коришћење њеног снимка" глумица открила детаљ из приватног живота, ово нико није знао…
Блиц пре 1 дан
Веза Христине и Бојана Навојца започела је на снимању филма 'Парада' Ћерку су добили 2012. године и дали јој необично име Луча Глумица Христина Поповић се на снимању заљубила у колегу Бојана Навојца, са којим је 2012. године… »
Вести дана »
Седам особа повређено у четири саобраћајна удеса током ноћи у Београду
Н1 Инфо пре 1 сатјош 11 повезаних
Отворено бирачко место на којем се понављају избори у Сечњу: Гласање протиче без проблема
Блиц пре 22 минутајош 8 повезаних