Povezane vesti

„Ćerka mi naplaćuje po 15 evra za to“: Hristina Popović otkrila kakav poslovni dogovor ima sa naslednicom

„Ćerka mi naplaćuje po 15 evra za to“: Hristina Popović otkrila kakav poslovni dogovor ima sa naslednicom

Nova pre 23 dana
Glumica Hristina Popović je otkrila jednu zanimljivost o svojoj naslednici. Hristina Popović je 2012. godine sa kolegom Bojanom Navojcem dobila ćerku Luču. Glumica je sada gostovala u podkastu „Oslobođenje“ i rekla da joj ćerka naplaćuje 15 evra… »
"Ćerka mi naplaćuje 15 evra za korišćenje njenog snimka", glumica šokirala: "Rekla sam joj da ćuti o tome"

"Ćerka mi naplaćuje 15 evra za korišćenje njenog snimka", glumica šokirala: "Rekla sam joj da ćuti o tome"

Kurir pre 23 dana
Malo ko zna da je ćerka Hristine Popović već prava mala poslovna žena! Glumica je u podkastu „Oslobođenje“ otkrila da joj naslednica naplaćuje — i to ozbiljno — pojavljivanje u maminim predstavama. Hristina je najpre ispričala da je oduvek sanjala veliku… »
„Ćerka mi naplaćuje 15 evra korišćenje njenog snimka“: Glumica otkrila detalje iz privatnog života koje krije

„Ćerka mi naplaćuje 15 evra korišćenje njenog snimka“: Glumica otkrila detalje iz privatnog života koje krije

Telegraf pre 23 dana
Glumica Hristina Popović se na snimanju zaljubila u kolegu Bojana Navojca, sa kojim je 2012. godine, dobila ćerkicu kojoj su dali ime Luča. Glumica je sada otkrila detalj o njenoj naslednici koji niko do sada nije znao. Naime, Hristina Popović je… »
"Ćerka mi naplaćuje 15 evra za korišćenje njenog snimka" glumica otkrila detalj iz privatnog života, ovo niko nije znao…

"Ćerka mi naplaćuje 15 evra za korišćenje njenog snimka" glumica otkrila detalj iz privatnog života, ovo niko nije znao…

Blic pre 23 dana
Veza Hristine i Bojana Navojca započela je na snimanju filma 'Parada' Ćerku su dobili 2012. godine i dali joj neobično ime Luča Glumica Hristina Popović se na snimanju zaljubila u kolegu Bojana Navojca, sa kojim je 2012. godine, dobila ćerkicu kojoj su… »

Vesti dana »