Povezane vesti
Vesna de Vinča gladuje 21 dan Oglasila se javno, pa priznala kako se oseća! (video)
Alo pre 1 dan
Kakoje istakla, nedavno je bila na dva događaja i svi je pitaju da li je bila na nekoj operaciji. Vesna Jugović, poznatija kao Vesna de Vinča, svake godine gladuje po 21 dan, a to je i sada slučaj. Oglasila se na svom Instagram profilu gde je objavila… »
„Podiže mi se lice, podmlađujem se evidentno“: Vesna de Vinča gladuje već devet dana VIDEO
Nova pre 1 dan
Vesna Jugović, poznatija kao Vesna de Vinča svake godine gladuje po 21 dan. Vesna de Vinča se oglasila na Instagramu i otkrila da je u toku 9. dan njenog gladovanja. A post shared by Vesna de Vinca, Ph.D (@vesnadevinca) „Danas je deveti dan gladovanja… »
Penzija joj 300 evra! Poznata Srpkinja (68) gladuje već devet dana: Oglasila se i otkrila kako se bori
Telegraf pre 1 dan
Vesna Jugović, poznatija kao Vesna de Vinča (68), svake godine gladuje po 21 dan, a u ovom procesu je i trenutno. Vesna se oglasila na svom Instagram profilu gde je objavila snimak i priznala da je stigla do 9. dana gladovanja. Vesna de Vinča je istakla… »
Poznata Srpkinja (68) već devet dana gladuje. Objavila snimak i otkrila kako se oseća: "Svi me zaustavljaju i pitaju jedno"
Blic pre 1 dan
Vesna je priznala da ne oseća glad. Ona je otkrila kada treba stati sa gladovanjem. Vesna Jugović, poznatija kao Vesna de Vinča (68), svake godine gladuje po 21 dan, a to je i sada slučaj. Vesna se oglasila na svom Instagram profilu gde je objavila… »
Vesna de Vinča (68) već 9 dana gladuje! Otkrila kako se oseća: Svi oko mene jedu, ja se ne palim! Podiže mi se lice…
Kurir pre 1 dan
Vesna Jugović, poznatija kao Vesna de Vinča (68), svake godine gladuje po 21 dan, a to je i sada slučaj. Vesna se oglasila na svom Instagram profilu gde je objavila snimak i priznala da je stigla do 9. dana gladovanja. Vesna je istakla da je nedavno bila… »
Vesti dana »
Veoma gusta magla danas očekuje ove delove Srbije: temperatura do 14 stepeni
Telegraf pre 50 minutajoš 3 povezane
Fon der Lajen i Košta posle sastanka s Vučićem: Želimo da vidimo demokratsku Srbiju u EU
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Evropa se udružila, uskoro sastanak 12 lidera EU: Sve oči uprte u Berlin, na stolu je jedna tema!
Kurir pre 20 minutajoš 1 povezana
Zelenski odbacio aluzije da rat koristi kao izgovor da ostane na vlasti
Danas pre 12 satijoš 1 povezana