Povezane vesti

„Podiže mi se lice, podmlađujem se evidentno“: Vesna de Vinča gladuje već devet dana VIDEO

„Podiže mi se lice, podmlađujem se evidentno“: Vesna de Vinča gladuje već devet dana VIDEO

Nova 09.12.2025
Vesna Jugović, poznatija kao Vesna de Vinča svake godine gladuje po 21 dan. Vesna de Vinča se oglasila na Instagramu i otkrila da je u toku 9. dan njenog gladovanja. A post shared by Vesna de Vinca, Ph.D (@vesnadevinca) „Danas je deveti dan gladovanja… »
Penzija joj 300 evra! Poznata Srpkinja (68) gladuje već devet dana: Oglasila se i otkrila kako se bori

Penzija joj 300 evra! Poznata Srpkinja (68) gladuje već devet dana: Oglasila se i otkrila kako se bori

Telegraf 09.12.2025
Vesna Jugović, poznatija kao Vesna de Vinča (68), svake godine gladuje po 21 dan, a u ovom procesu je i trenutno. Vesna se oglasila na svom Instagram profilu gde je objavila snimak i priznala da je stigla do 9. dana gladovanja. Vesna de Vinča je istakla… »
Vesna de Vinča (68) već 9 dana gladuje! Otkrila kako se oseća: Svi oko mene jedu, ja se ne palim! Podiže mi se lice…

Vesna de Vinča (68) već 9 dana gladuje! Otkrila kako se oseća: Svi oko mene jedu, ja se ne palim! Podiže mi se lice…

Kurir 09.12.2025
Vesna Jugović, poznatija kao Vesna de Vinča (68), svake godine gladuje po 21 dan, a to je i sada slučaj. Vesna se oglasila na svom Instagram profilu gde je objavila snimak i priznala da je stigla do 9. dana gladovanja. Vesna je istakla da je nedavno bila… »

Vesti dana »