Povezane vesti

Vesna de Vinča gladuje 21 dan Oglasila se javno, pa priznala kako se oseća! (video)

Vesna de Vinča gladuje 21 dan Oglasila se javno, pa priznala kako se oseća! (video)

Alo pre 1 dan
Kakoje istakla, nedavno je bila na dva događaja i svi je pitaju da li je bila na nekoj operaciji. Vesna Jugović, poznatija kao Vesna de Vinča, svake godine gladuje po 21 dan, a to je i sada slučaj. Oglasila se na svom Instagram profilu gde je objavila… »
„Podiže mi se lice, podmlađujem se evidentno“: Vesna de Vinča gladuje već devet dana VIDEO

„Podiže mi se lice, podmlađujem se evidentno“: Vesna de Vinča gladuje već devet dana VIDEO

Nova pre 1 dan
Vesna Jugović, poznatija kao Vesna de Vinča svake godine gladuje po 21 dan. Vesna de Vinča se oglasila na Instagramu i otkrila da je u toku 9. dan njenog gladovanja. A post shared by Vesna de Vinca, Ph.D (@vesnadevinca) „Danas je deveti dan gladovanja… »
Penzija joj 300 evra! Poznata Srpkinja (68) gladuje već devet dana: Oglasila se i otkrila kako se bori

Penzija joj 300 evra! Poznata Srpkinja (68) gladuje već devet dana: Oglasila se i otkrila kako se bori

Telegraf pre 1 dan
Vesna Jugović, poznatija kao Vesna de Vinča (68), svake godine gladuje po 21 dan, a u ovom procesu je i trenutno. Vesna se oglasila na svom Instagram profilu gde je objavila snimak i priznala da je stigla do 9. dana gladovanja. Vesna de Vinča je istakla… »
Poznata Srpkinja (68) već devet dana gladuje. Objavila snimak i otkrila kako se oseća: "Svi me zaustavljaju i pitaju jedno"

Poznata Srpkinja (68) već devet dana gladuje. Objavila snimak i otkrila kako se oseća: "Svi me zaustavljaju i pitaju jedno"

Blic pre 1 dan
Vesna je priznala da ne oseća glad. Ona je otkrila kada treba stati sa gladovanjem. Vesna Jugović, poznatija kao Vesna de Vinča (68), svake godine gladuje po 21 dan, a to je i sada slučaj. Vesna se oglasila na svom Instagram profilu gde je objavila… »
Vesna de Vinča (68) već 9 dana gladuje! Otkrila kako se oseća: Svi oko mene jedu, ja se ne palim! Podiže mi se lice…

Vesna de Vinča (68) već 9 dana gladuje! Otkrila kako se oseća: Svi oko mene jedu, ja se ne palim! Podiže mi se lice…

Kurir pre 1 dan
Vesna Jugović, poznatija kao Vesna de Vinča (68), svake godine gladuje po 21 dan, a to je i sada slučaj. Vesna se oglasila na svom Instagram profilu gde je objavila snimak i priznala da je stigla do 9. dana gladovanja. Vesna je istakla da je nedavno bila… »

Vesti dana »