Повезане вести

"Љут сам на Недовића" Богдановић се огласио пред окршај вечитих у Евролиги: Мораш да изабереш страну! Нема поздрава са…

"Љут сам на Недовића" Богдановић се огласио пред окршај вечитих у Евролиги: Мораш да изабереш страну! Нема поздрава са…

Курир пре 22 сата
Партизан и Црвена звезда у петак ће одмерити снаге у 15. колу Евролиге (20.30), што ће бити њихов први овосезонски међусобни окршај. О чарима београдског дербија говорио је капитен наше репрезентације Богдан Богдановић, који је… »
Уф, ово баш боли пред дерби! Ово ни Хичкок не би режирао - овакву трагдедију Партизана?

Уф, ово баш боли пред дерби! Ово ни Хичкок не би режирао - овакву трагдедију Партизана?

Курир пре 24 сата
Кошаркаши Партизана и Црвене звезде састају се у петак у евролигашком вечитом дербију, у 15. колу, од 20.30 у Београдској арени. Евролига је је на свом званичном Инстаграм налогу подсетила навијаче вечитих ривала на окршај у… »
Богдановић: "Нема поздрава са Звездом када је недеља дербија, мало сам љут на Недовића"

Богдановић: "Нема поздрава са Звездом када је недеља дербија, мало сам љут на Недовића"

Спортске.нет пре 24 сата
Кошаркаш ЛА Клиперса и репрезентације Србије Богдан Богдановић говорио је у специјалном програму Евролиге уочи вечитог дербија. Капитен Србије је подсетио како је изгледао његов успон у Партизану. "Било је забавно – прве две… »
Богдановић: "Нема поздрава са Звездом када дође недеља дербија, мало сам љут на Недовића"

Богдановић: "Нема поздрава са Звездом када дође недеља дербија, мало сам љут на Недовића"

Б92 пре 24 сата
Богдан Богдановић, једно од најпрепознатљивијих имена српске кошарке, присетио се својих првих корака у Партизану, говорио о дербију као феномену, навијачкој култури и емоцији коју носи црно-бела боја. Гостујући у специјалном… »

Вести дана »