Povezane vesti

"Ljut sam na Nedovića" Bogdanović se oglasio pred okršaj večitih u Evroligi: Moraš da izabereš stranu! Nema pozdrava sa…

"Ljut sam na Nedovića" Bogdanović se oglasio pred okršaj večitih u Evroligi: Moraš da izabereš stranu! Nema pozdrava sa…

Kurir pre 23 dana
Partizan i Crvena zvezda u petak će odmeriti snage u 15. kolu Evrolige (20.30), što će biti njihov prvi ovosezonski međusobni okršaj. O čarima beogradskog derbija govorio je kapiten naše reprezentacije Bogdan Bogdanović, koji je svojevremeno bio akter i… »
Uf, ovo baš boli pred derbi! Ovo ni Hičkok ne bi režirao - ovakvu tragdediju Partizana?

Uf, ovo baš boli pred derbi! Ovo ni Hičkok ne bi režirao - ovakvu tragdediju Partizana?

Kurir pre 23 dana
Košarkaši Partizana i Crvene zvezde sastaju se u petak u evroligaškom večitom derbiju, u 15. kolu, od 20.30 u Beogradskoj areni. Evroliga je je na svom zvaničnom Instagram nalogu podsetila navijače večitih rivala na okršaj u Areni od pre tri godine, kada… »
Bogdanović: "Nema pozdrava sa Zvezdom kada je nedelja derbija, malo sam ljut na Nedovića"

Bogdanović: "Nema pozdrava sa Zvezdom kada je nedelja derbija, malo sam ljut na Nedovića"

Sportske.net pre 23 dana
Košarkaš LA Klipersa i reprezentacije Srbije Bogdan Bogdanović govorio je u specijalnom programu Evrolige uoči večitog derbija. Kapiten Srbije je podsetio kako je izgledao njegov uspon u Partizanu. "Bilo je zabavno – prve dve godine sam imao priliku da… »
Bogdanović: "Nema pozdrava sa Zvezdom kada dođe nedelja derbija, malo sam ljut na Nedovića"

Bogdanović: "Nema pozdrava sa Zvezdom kada dođe nedelja derbija, malo sam ljut na Nedovića"

B92 pre 23 dana
Bogdan Bogdanović, jedno od najprepoznatljivijih imena srpske košarke, prisetio se svojih prvih koraka u Partizanu, govorio o derbiju kao fenomenu, navijačkoj kulturi i emociji koju nosi crno-bela boja. Gostujući u specijalnom programu Evrolige uoči… »

Vesti dana »