Povezane vesti

Adi Šoše danas je prava zvezda, a njegovi počeci u „Zvezdama Granda“ izgledali su ovako – da li biste ga prepoznali? VIDEO…

Adi Šoše danas je prava zvezda, a njegovi počeci u „Zvezdama Granda“ izgledali su ovako – da li biste ga prepoznali? VIDEO…

Nova pre 22 dana
Mladi pevač Adi Šoše sinoć je održao svoj prvi solistički koncert u Sava centru. Adi Šoše je koncert započeo svojom pesmom „Nevrijeme“, a potom su se ređali hitovi. Muzički gost bio mu je Dženan Lončarević, a posebno emotivan trenutak bio je kada je Adi… »
Adi Šoše napravio magiju pred krcatim Sava centrom! 4.000 ljudi ustalo čim je kročio na binu: „Hvala što ste moje snove…

Adi Šoše napravio magiju pred krcatim Sava centrom! 4.000 ljudi ustalo čim je kročio na binu: „Hvala što ste moje snove…

Nova pre 23 dana
Mladi pevač Adi Šoše održao je u ponedeljak, 8. decembra, svoj prvi solistički koncert u Sava centru, koji je danima pre bio rasprodat do poslednjeg mesta. Šarmantni Adi koncert je otvorio svojom pesmom „Nevrijeme“, a publika je već na prvim taktovima… »
"Nemojte, ljudi, srce će mi otkazati i pući": Adi Šoše ostao u šoku na koncertu u Beogradu, savladale ga emocije

"Nemojte, ljudi, srce će mi otkazati i pući": Adi Šoše ostao u šoku na koncertu u Beogradu, savladale ga emocije

Blic pre 23 dana
Koncert je otvorio pesmom 'Nevrijeme', izazvavši oduševljenje publike. Izvodio je svoje hitove poput 'Najljepši cvijet' i 'Ne dam te', uz gostovanje Dženana Lončarevića. Mlada muzička zvezda, Adi Šoše, održao je večeras svoj prvi solistički koncert u… »

Vesti dana »