Povezane vesti
Nasilje nad ženama u Srbiji: Kad dom nije sigurna kuća
BBC News 09.12.2025
Miroljubu je zet ubio ćerku jedinicu, a Sofija se jedva iščupala iz pakla porodičnog nasilja. Ovo su njihove priče. Upozorenje: U tekstu su detalji koji mogu da budu uznemirujući Oštrim, odsečnim i jasnim glasom izgovara: „Da sam samo znao, drugačije bi… »
Radio 021 09.12.2025
Miroljubu je zet ubio ćerku jedinicu, a Sofija se jedva iščupala iz pakla porodičnog nasilja. Ovo su njihove priče. BBC/Reuters Upozorenje: U tekstu su detalji koji mogu da budu uznemirujući Oštrim, odsečnim i jasnim glasom izgovara: „Da sam samo znao… »
NIN 09.12.2025
Upozorenje: U tekstu su detalji koji mogu da budu uznemirujući Oštrim, odsečnim i jasnim glasom izgovara: "Da sam samo znao, drugačije bi se to završilo". Uzdiše, pa nastavlja. "Tog 24. marta 2022. oko devet uveče supruga i ja smo ih ispratili. "Bio je… »
Južne vesti 09.12.2025
BBC/Reuters Upozorenje: U tekstu su detalji koji mogu da budu uznemirujući Oštrim, odsečnim i jasnim glasom izgovara: „Da sam samo znao, drugačije bi se to završilo“. Uzdiše, pa nastavlja. „Tog 24. marta 2022. oko devet uveče supruga i ja smo ih… »
Danas 09.12.2025
Upozorenje: U tekstu su detalji koji mogu da budu uznemirujući Oštrim, odsečnim i jasnim glasom izgovara: „Da sam samo znao, drugačije bi se to završilo“. Uzdiše, pa nastavlja. „Tog 24. marta 2022. oko devet uveče supruga i ja smo ih ispratili. „Bio je… »
Vesti dana »
Cena nafte ponovo premašila 100 dolara po barelu, zlato pojeftinilo
NIN pre 34 minutajoš 45 povezanih
Vratio se srpski zet! Pol Džordž ponovo na parketu, izdominirao nakon suspenzije
Večernje novosti pre 24 minutajoš 45 povezanih
Toplo i vetrovito, posle podne kiša, RHMZ izdao upozorenje na obilne padavine od petka do nedelje
RTV pre 59 minutajoš 23 povezane
U ponoć počinje predizborna tišina uoči lokalnih izbora u 10 mesta u nedelju
N1 Info pre 1 satjoš 16 povezanih