Povezane vesti
Nasilje nad ženama u Srbiji: Kad dom nije sigurna kuća
BBC News pre 23 sata
Miroljubu je zet ubio ćerku jedinicu, a Sofija se jedva iščupala iz pakla porodičnog nasilja. Ovo su njihove priče. Upozorenje: U tekstu su detalji koji mogu da budu uznemirujući Oštrim, odsečnim i jasnim glasom izgovara: „Da sam samo znao, drugačije bi… »
Radio 021 pre 24 sata
Miroljubu je zet ubio ćerku jedinicu, a Sofija se jedva iščupala iz pakla porodičnog nasilja. Ovo su njihove priče. BBC/Reuters Upozorenje: U tekstu su detalji koji mogu da budu uznemirujući Oštrim, odsečnim i jasnim glasom izgovara: „Da sam samo znao… »
NIN pre 24 sata
Upozorenje: U tekstu su detalji koji mogu da budu uznemirujući Oštrim, odsečnim i jasnim glasom izgovara: "Da sam samo znao, drugačije bi se to završilo". Uzdiše, pa nastavlja. "Tog 24. marta 2022. oko devet uveče supruga i ja smo ih ispratili. "Bio je… »
Južne vesti pre 1 dan
BBC/Reuters Upozorenje: U tekstu su detalji koji mogu da budu uznemirujući Oštrim, odsečnim i jasnim glasom izgovara: „Da sam samo znao, drugačije bi se to završilo“. Uzdiše, pa nastavlja. „Tog 24. marta 2022. oko devet uveče supruga i ja smo ih… »
Danas pre 1 dan
Upozorenje: U tekstu su detalji koji mogu da budu uznemirujući Oštrim, odsečnim i jasnim glasom izgovara: „Da sam samo znao, drugačije bi se to završilo“. Uzdiše, pa nastavlja. „Tog 24. marta 2022. oko devet uveče supruga i ja smo ih ispratili. „Bio je… »
Vesti dana »
Zelenski otvoren za održavanje izbora i tijekom rata ako SAD i saveznici mogu garantirati sigurnost
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 20 povezanih
Nakon jutarnjeg mraza sledi topao decembarski dan Temperatura do 16 stepeni, ali magla ostaje evo kakvo nas vreme očekuje narednih sedam dana
Dnevnik pre 2 satajoš 14 povezanih
Baka Rezika (78) preminula u mukama u Nišu. Vozač je pokosio automobilom, polomio joj glavu i kukove.
Alo pre 32 minutajoš 14 povezanih