Povezane vesti

Nasilje nad ženama u Srbiji: Kad dom nije sigurna kuća

BBC News pre 23 sata
Miroljubu je zet ubio ćerku jedinicu, a Sofija se jedva iščupala iz pakla porodičnog nasilja. Ovo su njihove priče. Upozorenje: U tekstu su detalji koji mogu da budu uznemirujući Oštrim, odsečnim i jasnim glasom izgovara: „Da sam samo znao, drugačije bi… »

Radio 021 pre 24 sata
Miroljubu je zet ubio ćerku jedinicu, a Sofija se jedva iščupala iz pakla porodičnog nasilja. Ovo su njihove priče. BBC/Reuters Upozorenje: U tekstu su detalji koji mogu da budu uznemirujući Oštrim, odsečnim i jasnim glasom izgovara: „Da sam samo znao… »

NIN pre 24 sata
Upozorenje: U tekstu su detalji koji mogu da budu uznemirujući Oštrim, odsečnim i jasnim glasom izgovara: "Da sam samo znao, drugačije bi se to završilo". Uzdiše, pa nastavlja. "Tog 24. marta 2022. oko devet uveče supruga i ja smo ih ispratili. "Bio je… »

Južne vesti pre 1 dan
BBC/Reuters Upozorenje: U tekstu su detalji koji mogu da budu uznemirujući Oštrim, odsečnim i jasnim glasom izgovara: „Da sam samo znao, drugačije bi se to završilo“. Uzdiše, pa nastavlja. „Tog 24. marta 2022. oko devet uveče supruga i ja smo ih… »

Danas pre 1 dan
Upozorenje: U tekstu su detalji koji mogu da budu uznemirujući Oštrim, odsečnim i jasnim glasom izgovara: „Da sam samo znao, drugačije bi se to završilo“. Uzdiše, pa nastavlja. „Tog 24. marta 2022. oko devet uveče supruga i ja smo ih ispratili. „Bio je… »

Vesti dana »