Povezane vesti

Ljiljanu Stjepanović taksista izbacio iz automobila, uzviknuo joj: "Beži, takvog skota imam i kod kuće"

Ljiljanu Stjepanović taksista izbacio iz automobila, uzviknuo joj: "Beži, takvog skota imam i kod kuće"

Kurir pre 23 dana
Poznata glumica Ljiljana Stjepanović nedavno se prisetila svojih kultnih uloga i otkrila anegdotu koja se dogodila dok je naručivala taksi, a sve zbog njene uloge u legendarnom TV hitu „ Bolji život“. U seriji je tumačila Eleonoru Maljković, poznatu kao… »
„Beži, takvog skota imam kod kuće“: Taksista izbacio Ljiljanu Stjepanović zbog uloge u kultnoj seriji

„Beži, takvog skota imam kod kuće“: Taksista izbacio Ljiljanu Stjepanović zbog uloge u kultnoj seriji

City magazine pre 23 dana
Glumica Ljiljana Stjepanović svojevremeno je stekla ogromnu popularnost zahvaljujući ulozi sekretarice Eleonore u kultnoj seriji „Bolji život“, ali joj je upravo taj lik doneo i brojne neprijatnosti u stvarnom životu. Iako danas rado gleda stare domaće… »

Mondo pre 23 dana
Poznata glumica Ljiljana Stjepanović prisetila se svojih uloga, pa se prisetila smešne situacije u taksiju koja je nastala jer je glumila negativnog lika u kultnoj seriji "Bolji život". Pogledajte koje je sve uloge tumačila Ljiljana: "Rado gledam stare… »
„Beži, takvog skota imam i kod kuće“: Ljiljanu Stjepanović taksista izbacio iz automobila, a razlog je neverovatan

„Beži, takvog skota imam i kod kuće“: Ljiljanu Stjepanović taksista izbacio iz automobila, a razlog je neverovatan

Nova pre 23 dana
Naša slavna glumica nedavno se prisetila neprijatnosti koju je doživela zbog negativne uloge koju je tumačila u seriji "Bolji život". Ljiljana Stjepanović svojevremeno je veliku popularnost stekla zahvaljujući seriji „Bolji život“ u kojoj je tumačila… »

Vesti dana »