Повезане вести

Љиљану Стјепановић таксиста избацио из аутомобила, узвикнуо јој: "Бежи, таквог скота имам и код куће"

Љиљану Стјепановић таксиста избацио из аутомобила, узвикнуо јој: "Бежи, таквог скота имам и код куће"

Курир пре 18 сати
Позната глумица Љиљана Стјепановић недавно се присетила својих култних улога и открила анегдоту која се догодила док је наручивала такси, а све због њене улоге у легендарном ТВ хиту „ Бољи живот“. У серији је тумачила… »
„Бежи, таквог скота имам код куће“: Таксиста избацио Љиљану Стјепановић због улоге у култној серији

„Бежи, таквог скота имам код куће“: Таксиста избацио Љиљану Стјепановић због улоге у култној серији

Цити магазине пре 20 сати
Глумица Љиљана Стјепановић својевремено је стекла огромну популарност захваљујући улози секретарице Елеоноре у култној серији „Бољи живот“, али јој је управо тај лик донео и бројне непријатности у стварном животу. Иако данас… »

Мондо пре 24 сата
Позната глумица Љиљана Стјепановић присетила се својих улога, па се присетила смешне ситуације у таксију која је настала јер је глумила негативног лика у култној серији "Бољи живот". Погледајте које је све улоге тумачила… »
„Бежи, таквог скота имам и код куће“: Љиљану Стјепановић таксиста избацио из аутомобила, а разлог је невероватан

„Бежи, таквог скота имам и код куће“: Љиљану Стјепановић таксиста избацио из аутомобила, а разлог је невероватан

Нова пре 24 сата
Наша славна глумица недавно се присетила непријатности коју је доживела због негативне улоге коју је тумачила у серији "Бољи живот". Љиљана Стјепановић својевремено је велику популарност стекла захваљујући серији „Бољи… »

Вести дана »