Повезане вести
"Пиксију сам после те наше утакмице рекао да избаци Тадића из репрезентације": Шок изјава легенде Звезде
Телеграф пре 1 дан
Легендарни фудбалер Црвене звезде и репрезентације Југославије, Дејан Савићевић, гостовао је у једном подкасту у ком се дотакао многих фудбалских тема! Једна од њих је везана и за фудбалску репрезентацију Србије, где је… »
Савићевић открио истину о Пиксију! Једна реченица је могла да промени његову судбину, Дејо све признао, па поменуо Стојковића…
Курир пре 19 сати
Чувени Дејо је говорио о разним темама. Отркио је да је саветовао Драгана Стојковића Пиксија да избаци Душана Тадића из репрезентације, а причао је и о својим играчким данима. Сетио се како од малих ногу није "пратио" окружење… »
ВИДЕО „Рекао сам Пиксију да избаци Тадића из репрезентације“: Савићевић брутално искрено о сукобу у Србији, истакао срамоту о…
Нова пре 21 сат
Дејан Савићевић, легендарни фудбалер и председник ФС Црне Горе, открио је разговоре које је водио са Драганом Стојковићем Пиксијем у току његове селекторске каријере. Најпре се дотакао меча који је од Пиксија направио… »
Овај потез нашег капитена назвао срамотним: Савићевић открио да је саветовао Пиксија да избаци Тадића из репрезентације!
Хот спорт пре 23 сата
Ову изјаву му не прашта! Дејан Савићевић, некадашњи ас Црвене звезде и репрезентације Југославије, недавно је у једном подкасту отворено говорио о низу тема везаних за балкански и европски фудбал. Посебан део разговора тицао се… »
"Рекао сам Пиксију да избаци Душана Тадића из репрезентације!" Шокантне речи Дејана Савићевића: То што је изјавио је срамота!…
Курир пре 23 сата
Савићевић и доскорашњи селектор репрезентације Србије су велики пријатељи, а очигледно је да су често говорили о фудбалу. Председник ФС Црне Горе је признао да је саветовао Пиксија да избаци Душана Тадића из националног тима… »
"Рекао сам Пиксију да избаци Тадића": Дејо Савићевић открио непознате детаље, једну изјаву не прашта капитену
Мондо пре 23 сата
У свом интервјуу за " Корнер" Дејан Савићевић говорио је између осталих и о репрезентацији Србије и Драгану Стојковићу Пиксију. Он је нагласио да је најбољи меч Пиксија на клупи Србије био против Португала, али и да није… »
"Рекао сам Пиксију да избаци Тадића"
Б92 пре 23 сата
Није крио Дејан Савићевић подршку Драгану Стојковићу док је он био на месту селектора Србије. Популарни Геније је био гост емисије Корнер, где је открио какве разговоре је водио са Пиксијем док је предводио Орлове. "Његова… »
"Срамота је шта Тадић прича"! Легендарни фудбалер је рекао Пиксију да га избаци из репрезентације
Вечерње новости пре 23 сата
Драган Стојковић Пикси од октобра и пораза од Албаније у Лесковцу није више селектор репрезентације Србије, али његов мандат не престаје да буде тема у фудбалским оквирима. ФОТО: ФСС Имао је Пикси много успона и падова на клупи… »
Дејо Савићевић: "Како сам због једне реченице хтео да напустим Звезду, истина о Пиксију и кобна операција..."
Телеграф пре 24 сата
Долазак на Маракану и кобна операција у војсци. Дејан Савићевић, некадашњи фудбалер Црвене звезде и репрезентације Југославије у интервјуу за један подкаст отворио је душу о својим почецима, успонима, падовима, али и односу… »
Вести дана »
Спајић оптимиста, тврди да ће Црна Гора у ЕУ 2028. Премијер очекује пуноправно чланство до тада и поручује да ће Подгорица тамо "чекати" остале из региона
Курир пре 1 минутјош 13 повезаних
Помагала болесној унуци, па погинула! Рођака открила детаље трагедије у Нишу: "Није било трагова кочења, цела је била изломљена"
Блиц пре 36 минутајош 11 повезаних
Ујутру магловито, током дана сунчано са температуром до 16 степени
Вести онлине пре 36 минутајош 11 повезаних