Povezane vesti

"Piksiju sam posle te naše utakmice rekao da izbaci Tadića iz reprezentacije": Šok izjava legende Zvezde

"Piksiju sam posle te naše utakmice rekao da izbaci Tadića iz reprezentacije": Šok izjava legende Zvezde

Telegraf pre 21 dana
Legendarni fudbaler Crvene zvezde i reprezentacije Jugoslavije, Dejan Savićević, gostovao je u jednom podkastu u kom se dotakao mnogih fudbalskih tema! Jedna od njih je vezana i za fudbalsku reprezentaciju Srbije, gde je Savićević priznao da je upravo on… »
Savićević otkrio istinu o Piksiju! Jedna rečenica je mogla da promeni njegovu sudbinu, Dejo sve priznao, pa pomenuo Stojkovića…

Savićević otkrio istinu o Piksiju! Jedna rečenica je mogla da promeni njegovu sudbinu, Dejo sve priznao, pa pomenuo Stojkovića…

Kurir pre 20 dana
Čuveni Dejo je govorio o raznim temama. Otrkio je da je savetovao Dragana Stojkovića Piksija da izbaci Dušana Tadića iz reprezentacije, a pričao je i o svojim igračkim danima. Setio se kako od malih nogu nije "pratio" okruženje. - U Crnoj Gori su svi… »
VIDEO „Rekao sam Piksiju da izbaci Tadića iz reprezentacije“: Savićević brutalno iskreno o sukobu u Srbiji, istakao sramotu o…

VIDEO „Rekao sam Piksiju da izbaci Tadića iz reprezentacije“: Savićević brutalno iskreno o sukobu u Srbiji, istakao sramotu o…

Nova pre 21 dana
Dejan Savićević, legendarni fudbaler i predsednik FS Crne Gore, otkrio je razgovore koje je vodio sa Draganom Stojkovićem Piksijem u toku njegove selektorske karijere. Najpre se dotakao meča koji je od Piksija napravio selektorsku superzvezdu. Verovao je… »
Ovaj potez našeg kapitena nazvao sramotnim: Savićević otkrio da je savetovao Piksija da izbaci Tadića iz reprezentacije!

Ovaj potez našeg kapitena nazvao sramotnim: Savićević otkrio da je savetovao Piksija da izbaci Tadića iz reprezentacije!

Hot sport pre 21 dana
Ovu izjavu mu ne prašta! Dejan Savićević, nekadašnji as Crvene zvezde i reprezentacije Jugoslavije, nedavno je u jednom podkastu otvoreno govorio o nizu tema vezanih za balkanski i evropski fudbal. Poseban deo razgovora ticao se selekcije Srbije i… »
"Rekao sam Piksiju da izbaci Dušana Tadića iz reprezentacije!" Šokantne reči Dejana Savićevića: To što je izjavio je sramota!…

"Rekao sam Piksiju da izbaci Dušana Tadića iz reprezentacije!" Šokantne reči Dejana Savićevića: To što je izjavio je sramota!…

Kurir pre 21 dana
Savićević i doskorašnji selektor reprezentacije Srbije su veliki prijatelji, a očigledno je da su često govorili o fudbalu. Predsednik FS Crne Gore je priznao da je savetovao Piksija da izbaci Dušana Tadića iz nacionalnog tima. Otkrio je i kako je došlo… »
"Rekao sam Piksiju da izbaci Tadića": Dejo Savićević otkrio nepoznate detalje, jednu izjavu ne prašta kapitenu

"Rekao sam Piksiju da izbaci Tadića": Dejo Savićević otkrio nepoznate detalje, jednu izjavu ne prašta kapitenu

Mondo pre 21 dana
U svom intervjuu za " Korner" Dejan Savićević govorio je između ostalih i o reprezentaciji Srbije i Draganu Stojkoviću Piksiju. On je naglasio da je najbolji meč Piksija na klupi Srbije bio protiv Portugala, ali i da nije poslušao jedan savet koji mu je… »
"Rekao sam Piksiju da izbaci Tadića"

"Rekao sam Piksiju da izbaci Tadića"

B92 pre 21 dana
Nije krio Dejan Savićević podršku Draganu Stojkoviću dok je on bio na mestu selektora Srbije. Popularni Genije je bio gost emisije Korner, gde je otkrio kakve razgovore je vodio sa Piksijem dok je predvodio Orlove. "Njegova ključna utakmica bila je ona… »
"Sramota je šta Tadić priča"! Legendarni fudbaler je rekao Piksiju da ga izbaci iz reprezentacije

"Sramota je šta Tadić priča"! Legendarni fudbaler je rekao Piksiju da ga izbaci iz reprezentacije

Večernje novosti pre 21 dana
Dragan Stojković Piksi od oktobra i poraza od Albanije u Leskovcu nije više selektor reprezentacije Srbije, ali njegov mandat ne prestaje da bude tema u fudbalskim okvirima. FOTO: FSS Imao je Piksi mnogo uspona i padova na klupi Orlova, međutim na kraju… »
Dejo Savićević: "Kako sam zbog jedne rečenice hteo da napustim Zvezdu, istina o Piksiju i kobna operacija..."

Dejo Savićević: "Kako sam zbog jedne rečenice hteo da napustim Zvezdu, istina o Piksiju i kobna operacija..."

Telegraf pre 21 dana
Dolazak na Marakanu i kobna operacija u vojsci. Dejan Savićević, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde i reprezentacije Jugoslavije u intervjuu za jedan podkast otvorio je dušu o svojim počecima, usponima, padovima, ali i odnosu prema klubu sa Marakane! Iako… »

Vesti dana »