Povezane vesti
"U ćošku neke tu prostorije, sklupčan": Naš pevač progovorio o alkoholizmu i razvodu, potražio pomoć kod psihijatra
Mondo pre 2 dana
Vladan Savić, pevač "Magla benda", iskreno je progovorio o izazovnom razdoblju kroz koje je prošao, uključujući i razvod od partnerke s kojom ima ćerku. Otkrio je da mu je čitav proces bio izuzetno stresan i emotivno težak. Pogledajte fotografije Vladana… »
"U ćošku neke prostorije, sklupčan..." Vladan Savić dane provodio u kafani, a onda je potražio stručnu pomoć: Video sam da…
Kurir pre 2 dana
Vladan Savić, pevač " Magla bend"-a otvorio je dušu i progovorio o teškom periodu u životu i razvodu od partnerke sa kojom je dobio ćerkicu. Pevač je priznao da je prošao kroz jako stresan proces. - Ja sam veliki emotivac prosto i bilo mi je jako teško… »
Vesti dana »
Otvorena fabrika Ariston u Nišu – Vučić najvio prosečne plate od 1.000 evra u ovom gradu
Stav.life pre 6 minutajoš 39 povezanih
Vučić odgovorio Lavrovu na navode da nema nacionalizacije NIS-a bez saglasnosti Rusije
Nova pre 16 minutajoš 41 povezana
Petnaestogodišnjak iz okoline Ivanjice uz pretnju nožem opljačkao osamdesetdevetogodišnju staricu
Morava info pre 30 minutajoš 49 povezanih
Novi snimci jezivog utapanja u ledenoj Savi! Izvlačili mrtve i smrznute ljude iz reke, tamo je bila i žena
Alo pre 1 satjoš 33 povezane