Povezane vesti
Interesantno: ćerka Željka Obradovića otkrila zašto je napustio Partizan!?
Hot sport pre 21 sat
Zanimljivi detalji! Turska novinarka – Deniz Aksoj otkrila je nešto što su mnogi naslućivali. Naime, prema njenim informacijama – Željko Obradović je napustio klubu Partizana zbog svoje zdravstvene situacije. „On i njegova porodica su među najvećim… »
"Obradovićeva ćerka mi je rekla..."
B92 pre 21 sat
Turska novinarka Deniz Aksoj otkrila je šta joj je rekla ćerka Željka Obradovića, Anja. Ostavka Željka Obradovića u Partizanu i dalje je glavna tema u svetu košarke, pa tako i za zvanične kanale Evrolige. O tome je u Evroliginom specijalu pred "večiti… »
FOTO Novi detalji odlaska: Atraktivna turska voditeljka otkrila tajnu koju joj je poverila ćerka Željka Obradovića
Nova pre 22 sata
Deniz Akoj, turska voditeljka koja prati Evroligu, govorila je još jednom o odlasku Željka Obradovića i tvrdi da je dobila nove informacije od porodice. Ona je u jednom razgovoru otkrila šta je pričala sa Anjom Obradovićem, ćerkom proslavljenog trenera… »
"Deniz, veruj mi, tako je najbolje": Ćerka Željka Obradovića se poverila turskoj novinarki, morao je da ode
Mondo pre 1 dan
Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije i nekadašnji as Partizana Bogdan Bogdanović gostovao je u emisiji posvećenoj Evroligi kod novinarke Deniz Aksoj. Nezaoblizna tema bio je odlazak Željka Obradovića, a Deniz je u jednom momentu otkrila kako joj se… »
Vesti dana »
Fajnenšel tajms: Naftna kompanija iz Abu Dabija glavni kandidat za kupovinu ruskog udela u NIS-u
Novi magazin pre 1 satjoš 16 povezanih
Spajić podržao Vučićevu ideju o celom Zapadnom Balkanu u EU: Mi ćemo vas tamo čekati već od 2028.
Blic pre 2 satajoš 20 povezanih
Da li vlada nestašica evra? Euronews Srbija proverava kakva je situacija u menjačnicama
Euronews pre 1 satjoš 7 povezanih
Epidemija glisti među decom u Srbiji: Pedijatar upozorava na novu pošast pored mutant virusa! Ako je dete nervoznije i ne može da jede, sumnjajte na parazite
Dnevnik pre 2 satajoš 3 povezane
U Australiji počela primena zabrane društvenih mreža za mlađe od 16 godina
NIN pre 1 satjoš 14 povezanih