Povezane vesti

Interesantno: ćerka Željka Obradovića otkrila zašto je napustio Partizan!?

Interesantno: ćerka Željka Obradovića otkrila zašto je napustio Partizan!?

Hot sport pre 21 sat
Zanimljivi detalji! Turska novinarka – Deniz Aksoj otkrila je nešto što su mnogi naslućivali. Naime, prema njenim informacijama – Željko Obradović je napustio klubu Partizana zbog svoje zdravstvene situacije. „On i njegova porodica su među najvećim… »
"Obradovićeva ćerka mi je rekla..."

"Obradovićeva ćerka mi je rekla..."

B92 pre 21 sat
Turska novinarka Deniz Aksoj otkrila je šta joj je rekla ćerka Željka Obradovića, Anja. Ostavka Željka Obradovića u Partizanu i dalje je glavna tema u svetu košarke, pa tako i za zvanične kanale Evrolige. O tome je u Evroliginom specijalu pred "večiti… »
FOTO Novi detalji odlaska: Atraktivna turska voditeljka otkrila tajnu koju joj je poverila ćerka Željka Obradovića

FOTO Novi detalji odlaska: Atraktivna turska voditeljka otkrila tajnu koju joj je poverila ćerka Željka Obradovića

Nova pre 22 sata
Deniz Akoj, turska voditeljka koja prati Evroligu, govorila je još jednom o odlasku Željka Obradovića i tvrdi da je dobila nove informacije od porodice. Ona je u jednom razgovoru otkrila šta je pričala sa Anjom Obradovićem, ćerkom proslavljenog trenera… »
"Deniz, veruj mi, tako je najbolje": Ćerka Željka Obradovića se poverila turskoj novinarki, morao je da ode

"Deniz, veruj mi, tako je najbolje": Ćerka Željka Obradovića se poverila turskoj novinarki, morao je da ode

Mondo pre 1 dan
Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije i nekadašnji as Partizana Bogdan Bogdanović gostovao je u emisiji posvećenoj Evroligi kod novinarke Deniz Aksoj. Nezaoblizna tema bio je odlazak Željka Obradovića, a Deniz je u jednom momentu otkrila kako joj se… »

Vesti dana »