Повезане вести

Вучић честитао Бабишу на именовању и чуо се са њим телефоном

Вучић честитао Бабишу на именовању и чуо се са њим телефоном

Данас пре 19 сати
Александар Вучић, честитао је Андреју Бабишу, на именовању за премијера Чешке. У Вучићевој објави на мрежи Икс пише: „Честитам драгом пријатељу Андреју Бабишу на именовању за озбиљну и одговорну дужност председника Владе… »
Вучић честитао Андреју Бабишу на именовању за премијера Чешке

Вучић честитао Андреју Бабишу на именовању за премијера Чешке

Сербиан Невс Медиа пре 19 сати
Председник Србије Александар Вучић разговарао је данас телефоном са новоименованим премијером Чешке Андрејем Бабишом, честитао му на именовању и изразио уверење да ће наставити да раде на учвршћивању сарадње две земље… »
Председник Вучић разговарао са Бабишом и честитао му на именовању за премијера Чешке

Председник Вучић разговарао са Бабишом и честитао му на именовању за премијера Чешке

РТВ пре 20 сати
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић разговарао је телефоном данас са новоименованим председником Владе Републике Чешће Андрејем Бабишом и честитао му на именовању за дужност премијера те земље. "Честитам драгом… »
"Увек добар и искрен партнер" Вучић честитао Бабишу на именовању за премијера Чешке

"Увек добар и искрен партнер" Вучић честитао Бабишу на именовању за премијера Чешке

Блиц пре 20 сати
Вучић је рекао да ће Србија увек бити добар и искрен партнер Чешкој Како је навео, уверен је да ће заједно радити на учвршћивању сарадње Председник Србије Александар Вучић честитао је данас Андреју Бабишу на именовању за… »
Вучић честитао Бабишу на именовању за премијера Чешке: Уверен сам да ћемо наставити да радимо на учвршћивању сарадње…

Вучић честитао Бабишу на именовању за премијера Чешке: Уверен сам да ћемо наставити да радимо на учвршћивању сарадње…

Еуроневс пре 20 сати
Председник Републике Србије Александар Вучић разговарао је телефоном са новоименованим председником Владе Републике Чешке Андрејем Бабишом. Председник Србије се огласио након разговора. "Разговарао сам са драгим пријатељем… »

Вести дана »