Povezane vesti
Vučić čestitao Babišu na imenovanju i čuo se sa njim telefonom
Danas pre 23 dana
Aleksandar Vučić, čestitao je Andreju Babišu, na imenovanju za premijera Češke. U Vučićevoj objavi na mreži Iks piše: „Čestitam dragom prijatelju Andreju Babišu na imenovanju za ozbiljnu i odgovornu dužnost predsednika Vlade Republike Češke, koju… »
Vučić čestitao Andreju Babišu na imenovanju za premijera Češke
Serbian News Media pre 23 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas telefonom sa novoimenovanim premijerom Češke Andrejem Babišom, čestitao mu na imenovanju i izrazio uverenje da će nastaviti da rade na učvršćivanju saradnje dve zemlje. „Čestitao sam mu na imenovanju… »
Predsednik Vučić razgovarao sa Babišom i čestitao mu na imenovanju za premijera Češke
RTV pre 23 dana
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je telefonom danas sa novoimenovanim predsednikom Vlade Republike Češće Andrejem Babišom i čestitao mu na imenovanju za dužnost premijera te zemlje. "Čestitam dragom prijatelju Andreju Babišu na… »
"Uvek dobar i iskren partner" Vučić čestitao Babišu na imenovanju za premijera Češke
Blic pre 23 dana
Vučić je rekao da će Srbija uvek biti dobar i iskren partner Češkoj Kako je naveo, uveren je da će zajedno raditi na učvršćivanju saradnje Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas Andreju Babišu na imenovanju za dužnost predsednika Vlade… »
Vučić čestitao Babišu na imenovanju za premijera Češke: Uveren sam da ćemo nastaviti da radimo na učvršćivanju saradnje…
Euronews pre 23 dana
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je telefonom sa novoimenovanim predsednikom Vlade Republike Češke Andrejem Babišom. Predsednik Srbije se oglasio nakon razgovora. "Razgovarao sam sa dragim prijateljem Andrejem Babišom i čestitao mu… »
Vesti dana »
(Foto, video) Mladi izgoreli u baru smrti, Srbin Stefan među nestalima! Identifikovana prva žrtva, isplivale jezive informacije o stravičnom požaru u Švajcarskoj
Blic pre 30 minutajoš 27 povezanih
Vetrovito i toplije u Timočkoj krajini, zahlađenje i sneg tokom vikenda
Glas Zaječara pre 30 minutajoš 16 povezanih
U Švajcarskoj pet dana žalosti posle požara u kome je poginulo 40 ljudi
Beta pre 1 satjoš 15 povezanih
Poginuo radnik gradske čistoće, dvojica povređena u sudaru dva kamiona u Loznici
Newsmax Balkans pre 20 minutajoš 14 povezanih