Povezane vesti

Zelenski: Rekao sam Putinu - mi nemamo snage VIDEO

Zelenski: Rekao sam Putinu - mi nemamo snage VIDEO

B92 pre 12 sati
Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski je komentarisao tvrdnje američkog predsednika Donalda Trampa o njegovom prvom, i za sada jedinom, susretu sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom. Tramp je u intervjuu za briselski portal Politiko rekao da je… »
Trump: Europa propada

Trump: Europa propada

SEEbiz pre 13 sati
WASHINGTON - U velikom razgovoru za Politico predsjednik SAD-a Donald Trump još je jednom stavio do znanja da svoju politiku prema Europi i Ukrajini vidi bitno drukčije od većine europskih lidera i od svojih prethodnika u Bijeloj kući. Politico ga je u… »
Tramp "udara" po Evropi; Britanci mu šalju oštar odgovor

Tramp "udara" po Evropi; Britanci mu šalju oštar odgovor

B92 pre 15 sati
Britanska vlada danas je odbacila tvrdnje američkog predsednika Donalda Trampa da evropski lideri troše previše vremena na rasprave o ratu u Ukrajini bez konkretnih rezultata. Tramp je juče, u intervjuu za Politiko, izjavio da evropski lideri "previše… »
Britanija udarila na Trampa: London odbacio njegove tvrdnje da ne radi na okončanju rata u Ukrajini

Britanija udarila na Trampa: London odbacio njegove tvrdnje da ne radi na okončanju rata u Ukrajini

Večernje novosti pre 15 sati
BRITANSKA vlada danas je odbacila tvrdnje američkog predsednika Donalda Trampa da evropski lideri provode previše vremena raspravljajući o ratu u Ukrajini bez konkretnih rezultata. Foto AP Tramp je, u intervjuu za Politiko juče, rekao da evropski lideri… »
Tramp u intervjuu: Evropa propada, njeni lideri su slabići, a NATO me zove „tata“

Tramp u intervjuu: Evropa propada, njeni lideri su slabići, a NATO me zove „tata“

Nova pre 19 sati
U velikom intervjuu za Politico, predsednik SAD Donald Tramp još jednom je stavio do znanja da svoju politiku prema Evropi i Ukrajini vidi bitno drugačije od većine evropskih lidera i od svojih prethodnika u Beloj kući. Politico ga je u godišnjem izboru… »
Tramp razotkrio tajnu susreta Putin–Zelenski: „Rekao mu je dve stvari, zato se mrze!“

Tramp razotkrio tajnu susreta Putin–Zelenski: „Rekao mu je dve stvari, zato se mrze!“

Alo pre 18 sati
Tramp u intervjuu otkriva šta je izazvalo mržnju Putina i Zelenskog, tvrdi da je Rusija u jačoj poziciji i poručuje da Ukrajina mora na izbore. Američki predsednik Donald Tramp dao je veliki intervju za „Politiko“, u kojem je izneo niz kontroverznih… »
Tramp: Zelenski je šarlatan koji gubi rat

Tramp: Zelenski je šarlatan koji gubi rat

Politika pre 18 sati
Vreme je da Zelenski prihvati realnost. Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da je „došlo vreme“ da ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski prihvati predloge koji se iznose za rešavanje sukoba u Ukrajini. U intervjuu za list Politiko, Tramp je… »
Tramp oštro o Zelenskom: Odličan trgovac – uzeo 350 milijardi dolara, a izgubio četvrtinu zemlje

Tramp oštro o Zelenskom: Odličan trgovac – uzeo 350 milijardi dolara, a izgubio četvrtinu zemlje

Sputnik pre 19 sati
Došlo je vreme da se u Ukrajini održe predsednički izbori, izjavio je američki predsednik Donald Tramp u intervjuu listu Politiko. Tramp je istakao da Rusija ima jaču pregovaračku poziciju od Ukrajine. Po njegovim rečima, vreme je da se Zelenski sabere… »
Tramp otkrio šta je Zelenski rekao Putinu, pa se toliko mrze: Američki predsednik kaže da ga NATO zove "tata", odgovorio da li…

Tramp otkrio šta je Zelenski rekao Putinu, pa se toliko mrze: Američki predsednik kaže da ga NATO zove "tata", odgovorio da li…

Kurir pre 19 sati
U velikom intervjuuu za "Politiko" predsednik SAD-a Donald Tramp je, govoreći o ratu u Ukrajini, bez dileme rekao da je u pregovorima "u boljoj poziciji" Rusija, kao i da veliki deo krivice za zastoj u pregovorima pripisuje ličnom odnosu između ruskog… »
Tramp: Došlo je vreme za predsedničke izbore u Ukrajini, Rusija u jačoj poziciji

Tramp: Došlo je vreme za predsedničke izbore u Ukrajini, Rusija u jačoj poziciji

Alo pre 20 sati
Došlo je vreme da se u Ukrajini održe predsednički izbori, izjavio je američki predsednik Donald Tramp, prenose mediji. Tramp je rekao da Rusija ima jaču pregovaračku poziciju od Ukrajine. „U to nema sumnje“, istakao je on. Naveo je da je vreme da se… »
Tramp: Nemam neprijatelje u Evropi, ali…

Tramp: Nemam neprijatelje u Evropi, ali…

Vesti online pre 21 sat
Došli je vreme da se u Ukrajini održe predsednički izbori, izjavio je američki predsednik Donald Tramp. Tramp je izjavio da Rusija ima jaču pregovaračku poziciju od Ukrajine. – U to nema sumnje – istakao je on. Rekao je da je vreme da se Zelenski sabere… »

Vesti dana »