Povezane vesti
"Ili oni ili mi": Studenti u Novom Pazaru spremaju veliki protest (video)
Pravda pre 24 dana
Studenti u blokadi Državnog univerziteta u Novom Pazaru najavili su veliki protest. Oni će tim skupom pokušati da stanu na put uništavanju Univerziteta koje se događa pred njihovim očima. Studenti su potvrdili da su odredili datum skupa koji će, kažu… »
SAZNAJEMO Studenti u Novom Pazaru spremaju veliki protest, kažu da će biti veći od prethodnog
Nova pre 24 dana
Studenti u blokadi Državnog univerziteta u Novom Pazaru najavili su veliki protest, a kako saznaje Nova.rs, oni će tim skupom pokušati da stanu na put uništavanju Univerziteta koje se događa pred njihovim očima. Studenti su za naš portal potvrdili da su… »
Vesti dana »
Moneke sve zapalio svojoj izjavom: „Ne znam da li ti ideš, ali ja ću biti u Atini na f4!“
Hot sport pre 44 minutajoš 88 povezanih
Četvoro Srba povređeno u požaru u Švajcarskoj! Ovo je uzrok katastrofe u kojoj su ljudi goreli živi, progovorio vlasnik bara: "Bilo je više izlaza, ali su svi bežali na glavni"
Blic pre 9 minutajoš 59 povezanih
Promenljivo i toplije vreme u Srbiji uz najavu obilnih snežnih padavina i ledene kiše početkom januara
Naslovi.ai pre 2 satajoš 62 povezane
Zadržavanja na graničnim prelazima u Srbiji: Putnička vozila na GP Šid čekaju dva sata
Euronews pre 28 minutajoš 20 povezanih