Povezane vesti
„Smetao im je moj dekolte, počeli su mnogo toga da mi zameraju…“: Sanja Marinković o odlasku sa RTS
Nova 09.12.2025
Voditeljka Sanja Marinković svojevremeno je otkrila zašto je napustila RTS i kako je nastala njena emisija koju godinama vodi i uređuje. Voditeljka Sanja Marinković svoju karijeru započela je na RTSu i to kao novinar informative. Iako je danas svi znaju… »
"Smetao im je moj obim grudi": Šokantna ispovest bivše novinarke RTS-a, evo kroz šta je sve prolazila na javnom servisu
Mondo 09.12.2025
Voditeljka Sanja Marinković karijeru je započela na RTS-u, i to u informativnom programu. Iako je danas prepoznatljiva po emisiji "Magazin In", manje je poznato da je svoje prve televizijske korake napravila upravo kao voditeljka jutarnjeg programa… »
"Smetao je moj obim grudi, dekolte" Sanja Marinković nakon 20 godina progovorila o problemima na RTS-u: Zamerali su mi osmeh...…
Kurir 09.12.2025
Voditeljka Sanja Marinković svoju karijeru započela je na RTSu i to kao novinar informative. Iako je danas svi znaju po svojoj emisiji "Magazin in", malo ko zna da je Sanja Marinković svoju karijeru započela kao voditelj jutarnjeg programa. - Radila sam… »
Vesti dana »
SRCE: SNS i Vučić nastavljaju da primenjuju staru režimsku formulu za rešavanje problema
Beta pre 26 minutajoš 29 povezanih
Pada odluka o okupaciji iranskog naftnog ostrva, bez njega nema Trampove pobede! Dobro obavešteni američki sajt objavio planove (foto, video)
Kurir pre 11 minutajoš 42 povezane
Kakvo nas vreme očekuje od marta do septembra – evo kada da planirate putovanja
RTV pre 2 satajoš 49 povezanih