Povezane vesti

„Smetao im je moj dekolte, počeli su mnogo toga da mi zameraju…“: Sanja Marinković o odlasku sa RTS

„Smetao im je moj dekolte, počeli su mnogo toga da mi zameraju…“: Sanja Marinković o odlasku sa RTS

Nova pre 23 dana
Voditeljka Sanja Marinković svojevremeno je otkrila zašto je napustila RTS i kako je nastala njena emisija koju godinama vodi i uređuje. Voditeljka Sanja Marinković svoju karijeru započela je na RTSu i to kao novinar informative. Iako je danas svi znaju… »
"Smetao im je moj obim grudi": Šokantna ispovest bivše novinarke RTS-a, evo kroz šta je sve prolazila na javnom servisu

"Smetao im je moj obim grudi": Šokantna ispovest bivše novinarke RTS-a, evo kroz šta je sve prolazila na javnom servisu

Mondo pre 23 dana
Voditeljka Sanja Marinković karijeru je započela na RTS-u, i to u informativnom programu. Iako je danas prepoznatljiva po emisiji "Magazin In", manje je poznato da je svoje prve televizijske korake napravila upravo kao voditeljka jutarnjeg programa… »
"Smetao je moj obim grudi, dekolte" Sanja Marinković nakon 20 godina progovorila o problemima na RTS-u: Zamerali su mi osmeh...…

"Smetao je moj obim grudi, dekolte" Sanja Marinković nakon 20 godina progovorila o problemima na RTS-u: Zamerali su mi osmeh...…

Kurir pre 23 dana
Voditeljka Sanja Marinković svoju karijeru započela je na RTSu i to kao novinar informative. Iako je danas svi znaju po svojoj emisiji "Magazin in", malo ko zna da je Sanja Marinković svoju karijeru započela kao voditelj jutarnjeg programa. - Radila sam… »

Vesti dana »