Повезане вести

„Сметао им је мој деколте, почели су много тога да ми замерају…“: Сања Маринковић о одласку са РТС

„Сметао им је мој деколте, почели су много тога да ми замерају…“: Сања Маринковић о одласку са РТС

Нова пре 17 сати
Водитељка Сања Маринковић својевремено је открила зашто је напустила РТС и како је настала њена емисија коју годинама води и уређује. Водитељка Сања Маринковић своју каријеру започела је на РТСу и то као новинар информативе… »
"Сметао им је мој обим груди": Шокантна исповест бивше новинарке РТС-а, ево кроз шта је све пролазила на јавном сервису

"Сметао им је мој обим груди": Шокантна исповест бивше новинарке РТС-а, ево кроз шта је све пролазила на јавном сервису

Мондо пре 19 сати
Водитељка Сања Маринковић каријеру је започела на РТС-у, и то у информативном програму. Иако је данас препознатљива по емисији "Магазин Ин", мање је познато да је своје прве телевизијске кораке направила управо као водитељка… »
"Сметао је мој обим груди, деколте" Сања Маринковић након 20 година проговорила о проблемима на РТС-у: Замерали су ми осмех...…

"Сметао је мој обим груди, деколте" Сања Маринковић након 20 година проговорила о проблемима на РТС-у: Замерали су ми осмех...…

Курир пре 20 сати
Водитељка Сања Маринковић своју каријеру започела је на РТСу и то као новинар информативе. Иако је данас сви знају по својој емисији "Магазин ин", мало ко зна да је Сања Маринковић своју каријеру започела као водитељ… »

Вести дана »