Povezane vesti
„Nisam odustala niti ću odustati, samo sam na toplom“: Dijana Hrka se iz šatora povukla iz zdravstvenih razloga
Nedeljnik 09.12.2025
Majka mladića nastradalog u padu novosadske nadstrešnice Dijana Hrka izjavila je danas FoNetu da je odluku o povlačenju svog šatora kod Skupštine Srbije donela iz zdravstvenih razloga, uz poruku da to nije kraj njene borbe i da ne odustaje, prenosi… »
Hrka o napuštanju prostora ispred Skupštine: Nisam odustala, zbog zdravlja ne mogu da budem na ulici
N1 Info 09.12.2025
Majka mladića nastradalog u padu novosadske nadstrešnice Dijana Hrka izjavila je danas FoNetu da je odluku o povlačenju svog šatora kod Skupštine Srbije donela iz zdravstvenih razloga, uz poruku da to nije kraj njene borbe i da ne odustaje. "Sve što ja… »
„Nisam odustala niti ću odustati, samo sam na toplom“: Dijana Hrka se iz šatora povukla iz zdravstvenih razloga
Danas 09.12.2025
Majka mladića nastradalog u padu novosadske nadstrešnice Dijana Hrka izjavila je danas FoNetu da je odluku o povlačenju svog šatora kod Skupštine Srbije donela iz zdravstvenih razloga, uz poruku da to nije kraj njene borbe i da ne odustaje. „Sve što ja… »
Vesti dana »
Njemačka tvrdi da Rusija stoji iza 'hibridnog napada' na aerodrom u Leipzigu
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 24 povezane
Eskalacija sukoba SAD i Irana: Raketni napadi, uzvratni udari i zastoj IAEA
Naslovi.ai pre 29 minutajoš 61 povezana
Pad nadstrešnice, 22 meseca kasnije: Komemorativne šetnje u Beogradu i Novom Sadu
BBC News pre 1 satjoš 71 povezana
Tepić (SSP): Odgovorni za požare u Srbiji, funkcioneri SNS u Vojvodini kupuju stanove u Italiji
Beta pre 9 satijoš 5 povezanih
Trošimo vreme zabavljajući se time da li su mogli da izglasaju predsednika Saveta REM
Ozon press pre 3 satajoš 37 povezanih