Povezane vesti
„Nisam odustala niti ću odustati, samo sam na toplom“: Dijana Hrka se iz šatora povukla iz zdravstvenih razloga
Nedeljnik pre 21 sat
Majka mladića nastradalog u padu novosadske nadstrešnice Dijana Hrka izjavila je danas FoNetu da je odluku o povlačenju svog šatora kod Skupštine Srbije donela iz zdravstvenih razloga, uz poruku da to nije kraj njene borbe i da ne odustaje, prenosi… »
Hrka o napuštanju prostora ispred Skupštine: Nisam odustala, zbog zdravlja ne mogu da budem na ulici
N1 Info pre 21 sat
Majka mladića nastradalog u padu novosadske nadstrešnice Dijana Hrka izjavila je danas FoNetu da je odluku o povlačenju svog šatora kod Skupštine Srbije donela iz zdravstvenih razloga, uz poruku da to nije kraj njene borbe i da ne odustaje. "Sve što ja… »
„Nisam odustala niti ću odustati, samo sam na toplom“: Dijana Hrka se iz šatora povukla iz zdravstvenih razloga
Danas pre 21 sat
Majka mladića nastradalog u padu novosadske nadstrešnice Dijana Hrka izjavila je danas FoNetu da je odluku o povlačenju svog šatora kod Skupštine Srbije donela iz zdravstvenih razloga, uz poruku da to nije kraj njene borbe i da ne odustaje. „Sve što ja… »
Vesti dana »
Fajnenšel tajms otkriva koja kompanija je glavni kandidat za kupovinu ruskog udela u NIS-u
Pravda pre 28 minutajoš 16 povezanih
Hoće li se evro i danas prodavati po 120 dinara: Koliki kurs smeju da zaračunavaju menjačnice
Glas Zaječara pre 1 satjoš 7 povezanih
Čak 14 žarišta u Beogradu, od januara zaraženo više od 400 dece: Kako da prepoznate dečje gliste, koji su simptomi i kako se leče
Danas pre 1 satjoš 3 povezane
Australija: premijer pozdravio zabranu društvenih mreža za decu mlađu od 16 godina
Politika pre 53 minutajoš 14 povezanih