Povezane vesti
„Nisam odustala niti ću odustati, samo sam na toplom“: Dijana Hrka se iz šatora povukla iz zdravstvenih razloga
Nedeljnik 09.12.2025
Majka mladića nastradalog u padu novosadske nadstrešnice Dijana Hrka izjavila je danas FoNetu da je odluku o povlačenju svog šatora kod Skupštine Srbije donela iz zdravstvenih razloga, uz poruku da to nije kraj njene borbe i da ne odustaje, prenosi… »
Hrka o napuštanju prostora ispred Skupštine: Nisam odustala, zbog zdravlja ne mogu da budem na ulici
N1 Info 09.12.2025
Majka mladića nastradalog u padu novosadske nadstrešnice Dijana Hrka izjavila je danas FoNetu da je odluku o povlačenju svog šatora kod Skupštine Srbije donela iz zdravstvenih razloga, uz poruku da to nije kraj njene borbe i da ne odustaje. "Sve što ja… »
„Nisam odustala niti ću odustati, samo sam na toplom“: Dijana Hrka se iz šatora povukla iz zdravstvenih razloga
Danas 09.12.2025
Majka mladića nastradalog u padu novosadske nadstrešnice Dijana Hrka izjavila je danas FoNetu da je odluku o povlačenju svog šatora kod Skupštine Srbije donela iz zdravstvenih razloga, uz poruku da to nije kraj njene borbe i da ne odustaje. „Sve što ja… »
Vesti dana »
Martovski pogrom – godišnjica terora i progona Srba na Kosovu i Metohiji
RTS pre 59 minutajoš 7 povezanih
Stiže kiša, na planinama i sneg: Evo kakvo vreme očekuje Srbiju u utorak
Glas juga pre 1 satjoš 6 povezanih
Sijarto: Kijev ne pokreće naftovod "Družba" iz političkih razloga; FSB uhapsio agenta ukrajinske obaveštajne službe
RTS pre 59 minutajoš 2 povezane
BLISKOISTOČNI SUKOB: Ormuski moreuz test za NATO savez; Iran: Nastavljamo rat koji su hteli SAD i Izrael
RTV pre 49 minutajoš 1 povezana