Povezane vesti
„Nisam odustala niti ću odustati, samo sam na toplom“: Dijana Hrka se iz šatora povukla iz zdravstvenih razloga
Nedeljnik pre 24 dana
Majka mladića nastradalog u padu novosadske nadstrešnice Dijana Hrka izjavila je danas FoNetu da je odluku o povlačenju svog šatora kod Skupštine Srbije donela iz zdravstvenih razloga, uz poruku da to nije kraj njene borbe i da ne odustaje, prenosi… »
Hrka o napuštanju prostora ispred Skupštine: Nisam odustala, zbog zdravlja ne mogu da budem na ulici
N1 Info pre 24 dana
Majka mladića nastradalog u padu novosadske nadstrešnice Dijana Hrka izjavila je danas FoNetu da je odluku o povlačenju svog šatora kod Skupštine Srbije donela iz zdravstvenih razloga, uz poruku da to nije kraj njene borbe i da ne odustaje. "Sve što ja… »
„Nisam odustala niti ću odustati, samo sam na toplom“: Dijana Hrka se iz šatora povukla iz zdravstvenih razloga
Danas pre 24 dana
Majka mladića nastradalog u padu novosadske nadstrešnice Dijana Hrka izjavila je danas FoNetu da je odluku o povlačenju svog šatora kod Skupštine Srbije donela iz zdravstvenih razloga, uz poruku da to nije kraj njene borbe i da ne odustaje. „Sve što ja… »
Vesti dana »
Promenljivo i toplije vreme u Srbiji uz najavu obilnih snežnih padavina i ledene kiše početkom januara
Naslovi.ai pre 15 minutajoš 61 povezana
Broj poginulih u požaru u Kran-Montani porastao na 47, četiri državljana Srbije među povređenima
RTV pre 4 satijoš 59 povezanih
Ministarstvo prosvete: Studenti Megatrenda ne mogu da nastave studije na tom univerzitetu
Radio 021 pre 2 satajoš 17 povezanih