Povezane vesti

Nataša DNK snimila emisiju, a onda se desilo ubistvo! Zbog stresa završila na terapiji: "Prijavila sam, ali.."

Nataša DNK snimila emisiju, a onda se desilo ubistvo! Zbog stresa završila na terapiji: "Prijavila sam, ali.."

Telegraf pre 23 dana
Voditeljka i glumica Nataša Aksentijević vodila je brojne zabavne emisije koje su joj donele mnogo smeha, ali, nažalost, bilo je i onih ne tako lepih trenutaka u njenoj karijeri. Kako je jednom prilikom otkrila, snimala je emisiju sa jednim parom, a… »
Snimila emisiju, pa se desilo ubistvo Voditeljka je samo jednom pričala o najpotresnijem iskustvu: "Prijavila sam nasilje"

Snimila emisiju, pa se desilo ubistvo Voditeljka je samo jednom pričala o najpotresnijem iskustvu: "Prijavila sam nasilje"

Blic pre 23 dana
Zbog situacije i osećaja odgovornosti, Nataša se obratila psihologu za pomoć. "Nisam prijavila službi za socijalni rad" Nataša Aksentijević, poznata voditeljka i glumica svojevremeno je ispričala najpotresniju situaciju koja joj se desila. Naime… »
Snimila emisiju, pa se desilo ubistvo: Voditeljka doživela veliku traumu: "Mislila sam da sam ja krivac!"

Snimila emisiju, pa se desilo ubistvo: Voditeljka doživela veliku traumu: "Mislila sam da sam ja krivac!"

Alo pre 23 dana
Nataša je ispričala da je osećala da je ona kriva i da je možda mogla da to spreči. Nataša Aksentijević svojevremeno je ispričala najpotresniju situaciju koja koja joj se desila. Naime, voditeljka je snimala emisiju sa jednim parom, a onda se dogodilo… »

Vesti dana »