Повезане вести

Наташа ДНК снимила емисију, а онда се десило убиство! Због стреса завршила на терапији: "Пријавила сам, али.."

Наташа ДНК снимила емисију, а онда се десило убиство! Због стреса завршила на терапији: "Пријавила сам, али.."

Телеграф пре 17 сати
Водитељка и глумица Наташа Аксентијевић водила је бројне забавне емисије које су јој донеле много смеха, али, нажалост, било је и оних не тако лепих тренутака у њеној каријери. Како је једном приликом открила, снимала је… »
Снимила емисију, па се десило убиство Водитељка је само једном причала о најпотреснијем искуству: "Пријавила сам насиље"

Снимила емисију, па се десило убиство Водитељка је само једном причала о најпотреснијем искуству: "Пријавила сам насиље"

Блиц пре 18 сати
Због ситуације и осећаја одговорности, Наташа се обратила психологу за помоћ. "Нисам пријавила служби за социјални рад" Наташа Аксентијевић, позната водитељка и глумица својевремено је испричала најпотреснију ситуацију која јој… »
Снимила емисију, па се десило убиство: Водитељка доживела велику трауму: "Мислила сам да сам ја кривац!"

Снимила емисију, па се десило убиство: Водитељка доживела велику трауму: "Мислила сам да сам ја кривац!"

Ало пре 19 сати
Наташа је испричала да је осећала да је она крива и да је можда могла да то спречи. Наташа Аксентијевић својевремено је испричала најпотреснију ситуацију која која јој се десила. Наиме, водитељка је снимала емисију са једним… »

Вести дана »