Povezane vesti
Nataša DNK snimila emisiju, a onda se desilo ubistvo! Zbog stresa završila na terapiji: "Prijavila sam, ali.."
Telegraf pre 23 dana
Voditeljka i glumica Nataša Aksentijević vodila je brojne zabavne emisije koje su joj donele mnogo smeha, ali, nažalost, bilo je i onih ne tako lepih trenutaka u njenoj karijeri. Kako je jednom prilikom otkrila, snimala je emisiju sa jednim parom, a… »
Snimila emisiju, pa se desilo ubistvo Voditeljka je samo jednom pričala o najpotresnijem iskustvu: "Prijavila sam nasilje"
Blic pre 23 dana
Zbog situacije i osećaja odgovornosti, Nataša se obratila psihologu za pomoć. "Nisam prijavila službi za socijalni rad" Nataša Aksentijević, poznata voditeljka i glumica svojevremeno je ispričala najpotresniju situaciju koja joj se desila. Naime… »
Snimila emisiju, pa se desilo ubistvo: Voditeljka doživela veliku traumu: "Mislila sam da sam ja krivac!"
Alo pre 23 dana
Nataša je ispričala da je osećala da je ona kriva i da je možda mogla da to spreči. Nataša Aksentijević svojevremeno je ispričala najpotresniju situaciju koja koja joj se desila. Naime, voditeljka je snimala emisiju sa jednim parom, a onda se dogodilo… »
Vesti dana »
(Foto, video) Mladi izgoreli u baru smrti, Srbin Stefan među nestalima! Identifikovana prva žrtva, isplivale jezive informacije o stravičnom požaru u Švajcarskoj
Blic pre 17 minutajoš 27 povezanih
Danas promenljivo i osetno toplije, do 15 stepeni na zapadu zemlje
Glas Zapadne Srbije pre 46 minutajoš 16 povezanih
Jovićeva partija za zaborav (1/10), ali Majami slavio: Srušen lider u Detroitu, Bogdanov saigrač u MVP ritmu
Dnevnik pre 27 minutajoš 21 povezana
U Švajcarskoj pet dana žalosti posle požara u kome je poginulo 40 ljudi
Beta pre 57 minutajoš 14 povezanih
Stravičan sudar kamiona u Loznici: Ima mrtvih i povređenih, prizori sa lica mesta su jezivi (foto)
Kurir pre 2 minutajoš 11 povezanih