Povezane vesti
Za nas koje se ne stidimo da stojimo same: Jovana Pajić stihovima ohrabila sve žene (foto)
Večernje novosti pre 15 sati
GODINA na izmaku nosi "potpis" pevačice Jovane Pajić. Foto: TONYA Nakon dva hita „Ludilo moje“i „Prezime se briše“, numere koje su je definitivno vinule nakon profesionalne pauze, baš kao i dueta „Demoni“sa Marijom Šerifović, pevačica nastavlja niz… »
Jovana Pajić objavila novu pesmu i otvorila dušu: Ne stidim se (video)
Hello pre 17 sati
Nakon duže profesionalne pauze, Jovana Pajić vratila se na scenu u velikom stilu. Pesme “Ludilo moje” i “Prezime se briše” vinule su je u vrh muzičke scene, a “tačka na i” bio je duet sa Marijom Šerifović “Demoni”. Niz hitova Jovana nastavlja pesmom koja… »
"Poslednje dve godine su bile turbulentne", Jovana Pajić otvorila dušu: "Život me boli"
Blic pre 18 sati
Jovana Pajić je odlučila da 2025. godinu zaokruži na najlepši način. Objavila je novu pesmu koja dolazi nakon velikih hitova "Ludilo moje" i "Demoni" sa Marijom Šerifović. Jovana Pajić nastavlja niz hitova pesmom koja je i lična, ali i univerzalna u isto… »
Najličnija ispovest Jovane Pajić: Ta prelepa slika pred svetom ne postoji (VIDEO)
Story pre 20 sati
Godina na izmaku sa pravom nosi potpis Jovane Pajić. Nakon dva hita „Ludilo moje“i „Prezime se briše“, numere koje su je definitivno vinule nakon profesionalne pauze, baš kao i dueta „Demoni“sa Marijom Šerifović, Jovana nastavlja niz hitova pesmom koja… »
Jovana Pajić novom pesmom otvorila dušu: „Ne stidim se da stojim sama“
Nova pre 21 sat
Godina na izmaku sa pravom nosi potpis Jovane Pajić. Nakon dva hita „Ludilo moje“i „Prezime se briše“, numere koje su je definitivno vinule nakon profesionalne pauze, baš kao i dueta „Demoni“sa Marijom Šerifović, Jovana nastavlja niz hitova pesmom koja… »
Vesti dana »
Fajnenšel tajms: Naftna kompanija iz Abu Dabija glavni kandidat za kupovinu ruskog udela u NIS-u
Nova ekonomija pre 13 minutajoš 16 povezanih
Hoće li se evro i danas prodavati po 120 dinara: Koliki kurs smeju da zaračunavaju menjačnice
Glas Zaječara pre 1 satjoš 7 povezanih
Epidemija glisti među decom u Srbiji: Pedijatar upozorava na novu pošast pored mutant virusa! Ako je dete nervoznije i ne može da jede, sumnjajte na parazite
Dnevnik pre 2 satajoš 3 povezane
U Australiji počela primena zabrane društvenih mreža za mlađe od 16 godina
NIN pre 1 satjoš 14 povezanih