Povezane vesti
„Svi me pitaju zašto ga ne promenim“: Naša pevačica priznala da vozi auto iz 2006. godine
Nova pre 24 dana
Popularna folkerka Novu godinu će dočekati radno u jednom poznatom beogradskom hotelu gde će nastupati sa kolegom Miletom Kitićem. Indira Radić je obično praznike provodila u svom domu sa porodicom, ali je ove godine odlučila da napravi promenu. Iako joj… »
"Kupila sam auto 2006. i još ga vozim" Indira Radić otkrila detalje iz privatnog života: Nije mi bitan honorar...
Kurir pre 24 dana
Indira Radić ne voli da eksponira svoj privatni život, a i kada govori o tome onda informacije servira "na kašičicu". Pred svoj prvi novogodišnji nastup u Beogradu odlučila je da ipak ispriča neke nepoznate detalje o sebi. Indira Radić će Novu godinu… »
"Kupila sam auto 2006. i još ga vozim" Indira Radić otkrila detalje iz privatnog života: "Volim ujutru da popijem dobru…
Blic pre 24 dana
Indira Radić retko eksponira svoj privatni život, a tvrdi da nije materijalista Pevačica će provesti Novu godinu radno, a ovo je za nju presedan Popularna pevačica Indira Radić ne voli da eksponira svoj privatni život, a i kada govori o tome onda… »
Vesti dana »
Promenljivo i toplije vreme u Srbiji uz najavu obilnih snežnih padavina i ledene kiše početkom januara
Naslovi.ai pre 32 minutajoš 60 povezanih
POLUVREME - Nvora blista u Istanbulu, Efes ''udara u beton'', ali Batlerov povratak je najviše obradovao Zvezdine navijače
Sportske.net pre 2 minutajoš 33 povezane
(Uživo) Četvoro Srba među povređenima u Švajcarskoj! Najmanje 40 mrtvih, između 80 i 100 ljudi kritično! Oglasila se i naša ambasada (video, foto)
Kurir pre 17 minutajoš 59 povezanih
Biće i nafte iz Družbe: Raspisan tender za izgradnju naftovoda između Mađarske i Srbije
B92 pre 2 satajoš 22 povezane
Ministarstvo prosvete: Studenti Megatrenda ne mogu da nastave studije na tom univerzitetu
Beta pre 2 satajoš 15 povezanih