Povezane vesti
„Svi me pitaju zašto ga ne promenim“: Naša pevačica priznala da vozi auto iz 2006. godine
Nova 09.12.2025
Popularna folkerka Novu godinu će dočekati radno u jednom poznatom beogradskom hotelu gde će nastupati sa kolegom Miletom Kitićem. Indira Radić je obično praznike provodila u svom domu sa porodicom, ali je ove godine odlučila da napravi promenu. Iako joj… »
"Kupila sam auto 2006. i još ga vozim" Indira Radić otkrila detalje iz privatnog života: Nije mi bitan honorar...
Kurir 09.12.2025
Indira Radić ne voli da eksponira svoj privatni život, a i kada govori o tome onda informacije servira "na kašičicu". Pred svoj prvi novogodišnji nastup u Beogradu odlučila je da ipak ispriča neke nepoznate detalje o sebi. Indira Radić će Novu godinu… »
"Kupila sam auto 2006. i još ga vozim" Indira Radić otkrila detalje iz privatnog života: "Volim ujutru da popijem dobru…
Blic 09.12.2025
Indira Radić retko eksponira svoj privatni život, a tvrdi da nije materijalista Pevačica će provesti Novu godinu radno, a ovo je za nju presedan Popularna pevačica Indira Radić ne voli da eksponira svoj privatni život, a i kada govori o tome onda… »
Vesti dana »
Pajić (Udruženje Naše mleko): Nećemo se odazvati Glamočićevom pozivu na sastanak
Nedeljnik pre 1 satjoš 31 povezana
Iz dvora u sobicu sa krevetom i WC šoljom: Bivši princ Endru se suočava sa najvećom noćnom morom: Može da bude osuđen na doživotnu robiju!
Blic pre 1 satjoš 35 povezanih
Ponašanje ministra Glamočića proširilo proteste poljoprivrednika
Vreme pre 22 minutajoš 18 povezanih
Bivši princ Endru priveden zbog neprimerenog ponašanja na javnoj funkciji
Radio sto plus pre 12 minutajoš 28 povezanih
Poslanik Skupštine Vojvodine: Predlog da se osnuje akademija kojom će upravljati osoba osumnjičena za falsifikovanje diploma
N1 Info pre 36 minutajoš 26 povezanih