Повезане вести

„Сви ме питају зашто га не променим“: Наша певачица признала да вози ауто из 2006. године

„Сви ме питају зашто га не променим“: Наша певачица признала да вози ауто из 2006. године

Нова пре 16 сати
Популарна фолкерка Нову годину ће дочекати радно у једном познатом београдском хотелу где ће наступати са колегом Милетом Китићем. Индира Радић је обично празнике проводила у свом дому са породицом, али је ове године одлучила да… »
"Купила сам ауто 2006. и још га возим" Индира Радић открила детаље из приватног живота: Није ми битан хонорар...

"Купила сам ауто 2006. и још га возим" Индира Радић открила детаље из приватног живота: Није ми битан хонорар...

Курир пре 17 сати
Индира Радић не воли да експонира свој приватни живот, а и када говори о томе онда информације сервира "на кашичицу". Пред свој први новогодишњи наступ у Београду одлучила је да ипак исприча неке непознате детаље о себи. Индира… »
"Купила сам ауто 2006. и још га возим" Индира Радић открила детаље из приватног живота: "Волим ујутру да попијем добру…

"Купила сам ауто 2006. и још га возим" Индира Радић открила детаље из приватног живота: "Волим ујутру да попијем добру…

Блиц пре 20 сати
Индира Радић ретко експонира свој приватни живот, а тврди да није материјалиста Певачица ће провести Нову годину радно, а ово је за њу преседан Популарна певачица Индира Радић не воли да експонира свој приватни живот, а и када… »

Вести дана »