Повезане вести
„Мој Алекса не сме бити само бројка“ – завршене речи у суђењу за смрт Алексе Стојименовића [ВИДЕО]
Глас југа пре 11 сати
Тужилаштво, одбрана и пуномоћници породице Стојименовић изнели су завршне речи пред судским већем, које ће 29. децембра у 13.30 часова донети одлуку о томе да ли је Огњен П. крив за тешко дело — наношење тешке телесне повреде… »
"Ја сам мајка која је корачала за сандуком свог сина" Потресне речи Драгане чији син је убијен на прослави 18. рођендана у…
Блиц пре 14 сати
Огњену Петковићу је запрећена казна од 2 до 12 година затвора, а Зорану Трајковићу или новчана или казна затвора до три године Оптужени Петковић је тврдио да је његов исказ пред тужилаштвом лоше протумачен као признање "Ова… »
Изнесене завршне речи: Крај суђења за смрт младог Алексе из Алексинца
Ало пре 14 сати
У Вишем суду у Нишу данас је настављено суђење Огњену П. (21) за смрт Алексе Стојименовића (26) у Алексинцу, у ресторану "Оаза" на прослави 18. рођендана заједничке другарице. Тужилаштво и одбрана, као и остали релевантни… »
"Ја сам мајка која је корачала за сандуком свог сина" Мама убијеног Алексе растужила све у судници
Ало пре 14 сати
Огњену Петковићу је запрећена казна од 2 до 12 година затвора, а Зорану Трајковићу или новчана или казна затвора до три године. - Ова трагедија представља бол која се у психијатрији налази на највишој лествици бола у животу… »
„Моја животна мисија је правда за Алексу“: Потресно обраћање суду мајке убијеног Алексинчанина
Нова пре 16 сати
Драгана Николић, мајка Алексинчанина Алексе Стојменовића (25) који је пре четири године задобио смртоносне повреде на рођенданском слављу, потресним речима се данас обратила Вишем суду. У завршној речи на суђењу Огњену… »
Одбрана оптужених тврди да је друга особа задала кобни ударац: Одржане завршне речи за смрт Алексе на 18. рођендану у кафићу у…
Блиц пре 16 сати
У току туче, Алекса је задобио ударац у врат који је, како се сумња, изазвао крварење у можданом стаблу и престанак рада срца и дисања што је довело до његове смрти Милош Станковић је склопио споразум о признању кривице и… »
"Корачала сам за ковчегом свог сина, тражим само правду!" Након ових речи мајке убијеног Алексе у судници настао мук
Мондо пре 16 сати
Драгана Николић, мајка преминулог Алексе Стојменовића који је у тучи 16. маја 2021. године у фафани "Оаза" у Алексинцу изгубио живот након ударца у врат, данас је у Вишем суду у Нишу приликом изношења завршних речи на суђењу… »
"Кад сам видела снимак како је моје дете убијено"... После речи мајке страдалог Алексе у судници настао мук: "Ходала сам иза…
Курир пре 16 сати
Драгана Николић, мајка преминулог Алексе Стојменовића који је у тучи 16. маја 2021. године у фафани "Оаза" у Алексинцу изгубио живот након ударца у врат, данас је у Вишем суду у Нишу приликом изношења завршних речи на суђењу… »
Завршница суђења за трагедију у Алексинцу: Тужилаштво тражи девет година робије за смрт Алексе Стојменовића
Нова пре 17 сати
Више јавно тужилаштво у Нишу затражилло је данас да се Алексинчанину Огњену Петковићу (22) изрекне казна затвора од најмање девет година због наношења тешке телесне повреде Алекси Стојменовићу (25), која је за последицу имала… »
Тражи се 9 година затвора за смрт Алексе на 18. Рођендану: Тужилаштво и одбрана имају различито виђење снимка из кафане у…
Курир пре 17 сати
У Вишем суду у Нишу данас је настављено суђење Огњену П. (21) за смрт Алексе Стојименовића (26) у Алексинцу, у ресторану "Оаза" на прослави 18. рођендана заједничке другарице. Тужилаштво и одбрана, као и остали релевантни… »
Вести дана »
Зеленски отворен за одржавање избора и тијеком рата ако САД и савезници могу гарантирати сигурност
Слободна Европа пре 56 минутајош 16 повезаних
Вучић позива земље Западног Балкана да заједно уђу у ЕУ, Црногорци кажу – чекамо вас тамо
Време пре 21 минутајош 13 повезаних
Време данас: Ујутру облачно, мраз и магла, током дана сунчано
Недељник пре 51 минутајош 11 повезаних
![„Мој Алекса не сме бити само бројка“ – завршене речи у суђењу за смрт Алексе Стојименовића [ВИДЕО]](https://nstatic.net/537/41027537suhxca.jpg)