Povezane vesti
„Moj Aleksa ne sme biti samo brojka“ – završene reči u suđenju za smrt Alekse Stojimenovića [VIDEO]
Glas juga pre 22 dana
Tužilaštvo, odbrana i punomoćnici porodice Stojimenović izneli su završne reči pred sudskim većem, koje će 29. decembra u 13.30 časova doneti odluku o tome da li je Ognjen P. kriv za teško delo — nanošenje teške telesne povrede sa smrtnim ishodom… »
"Ja sam majka koja je koračala za sandukom svog sina" Potresne reči Dragane čiji sin je ubijen na proslavi 18. rođendana u…
Blic pre 22 dana
Ognjenu Petkoviću je zaprećena kazna od 2 do 12 godina zatvora, a Zoranu Trajkoviću ili novčana ili kazna zatvora do tri godine Optuženi Petković je tvrdio da je njegov iskaz pred tužilaštvom loše protumačen kao priznanje "Ova tragedija predstavlja bol… »
Iznesene završne reči: Kraj suđenja za smrt mladog Alekse iz Aleksinca
Alo pre 22 dana
U Višem sudu u Nišu danas je nastavljeno suđenje Ognjenu P. (21) za smrt Alekse Stojimenovića (26) u Aleksincu, u restoranu "Oaza" na proslavi 18. rođendana zajedničke drugarice. Tužilaštvo i odbrana, kao i ostali relevantni učesnici su danas izneli… »
"Ja sam majka koja je koračala za sandukom svog sina" Mama ubijenog Alekse rastužila sve u sudnici
Alo pre 22 dana
Ognjenu Petkoviću je zaprećena kazna od 2 do 12 godina zatvora, a Zoranu Trajkoviću ili novčana ili kazna zatvora do tri godine. - Ova tragedija predstavlja bol koja se u psihijatriji nalazi na najvišoj lestvici bola u životu. Kao majka koja je koračala… »
„Moja životna misija je pravda za Aleksu“: Potresno obraćanje sudu majke ubijenog Aleksinčanina
Nova pre 22 dana
Dragana Nikolić, majka Aleksinčanina Alekse Stojmenovića (25) koji je pre četiri godine zadobio smrtonosne povrede na rođendanskom slavlju, potresnim rečima se danas obratila Višem sudu. U završnoj reči na suđenju Ognjenu Petkoviću (22) koji se tereti za… »
Odbrana optuženih tvrdi da je druga osoba zadala kobni udarac: Održane završne reči za smrt Alekse na 18. rođendanu u kafiću u…
Blic pre 22 dana
U toku tuče, Aleksa je zadobio udarac u vrat koji je, kako se sumnja, izazvao krvarenje u moždanom stablu i prestanak rada srca i disanja što je dovelo do njegove smrti Miloš Stanković je sklopio sporazum o priznanju krivice i osuđen je na novčanu kaznu… »
"Koračala sam za kovčegom svog sina, tražim samo pravdu!" Nakon ovih reči majke ubijenog Alekse u sudnici nastao muk
Mondo pre 22 dana
Dragana Nikolić, majka preminulog Alekse Stojmenovića koji je u tuči 16. maja 2021. godine u fafani "Oaza" u Aleksincu izgubio život nakon udarca u vrat, danas je u Višem sudu u Nišu prilikom iznošenja završnih reči na suđenju Ognjenu.P, izrekla je danas… »
"Kad sam videla snimak kako je moje dete ubijeno"... Posle reči majke stradalog Alekse u sudnici nastao muk: "Hodala sam iza…
Kurir pre 22 dana
Dragana Nikolić, majka preminulog Alekse Stojmenovića koji je u tuči 16. maja 2021. godine u fafani "Oaza" u Aleksincu izgubio život nakon udarca u vrat, danas je u Višem sudu u Nišu prilikom iznošenja završnih reči na suđenju Ognjenu.P, izrekla je danas… »
Završnica suđenja za tragediju u Aleksincu: Tužilaštvo traži devet godina robije za smrt Alekse Stojmenovića
Nova pre 22 dana
Više javno tužilaštvo u Nišu zatražillo je danas da se Aleksinčaninu Ognjenu Petkoviću (22) izrekne kazna zatvora od najmanje devet godina zbog nanošenja teške telesne povrede Aleksi Stojmenoviću (25), koja je za posledicu imala njegovu smrt. Tužilac… »
Traži se 9 godina zatvora za smrt Alekse na 18. Rođendanu: Tužilaštvo i odbrana imaju različito viđenje snimka iz kafane u…
Kurir pre 22 dana
U Višem sudu u Nišu danas je nastavljeno suđenje Ognjenu P. (21) za smrt Alekse Stojimenovića (26) u Aleksincu, u restoranu "Oaza" na proslavi 18. rođendana zajedničke drugarice. Tužilaštvo i odbrana, kao i ostali relevantni učesnici su danas izneli… »
Vesti dana »
Prva beba u 2026: Dečak rođen u GAK Višegradska u prvoj sekundi posle ponoći, težak 3.910 grama
Euronews pre 2 satajoš 11 povezanih
Dijaspora na dočeku Nove godine: Širom Srbije svečano obeležen početak 2026. godine FOTO
B92 pre 2 satajoš 5 povezanih
![„Moj Aleksa ne sme biti samo brojka“ – završene reči u suđenju za smrt Alekse Stojimenovića [VIDEO]](https://nstatic.net/537/41027537suhxca.jpg)