Povezane vesti

Udruženje Naše mleko: Zbog podrške studentskim protestima poljoprivrednici pod nadzorom inspekcije

Udruženje Naše mleko: Zbog podrške studentskim protestima poljoprivrednici pod nadzorom inspekcije

Novi magazin pre 15 sati
Predstavnici Udruženja "Naše mleko" optužili su danas državu da nad poljoprivrednicima sprovodi represiju, selektivnim inspekcijskim nadzorima nad onima koji su podržali studentske proteste, preneo je portal dnevnika Danas. Represija se, kako su naveli… »
Zbog podrške studentskim protestima poljoprivrednici pod nadzorom inspekcije

Zbog podrške studentskim protestima poljoprivrednici pod nadzorom inspekcije

Nova pre 16 sati
Predstavnici Udruženja "Naše mleko" optužili su danas državu da nad poljoprivrednicima sprovodi represiju, selektivnim inspekcijskim nadzorima nad onima koji su podržali studentske proteste, preneo je portal dnevnika Danas. Represija se, kako su naveli… »
Udruženje "Naše mleko": Poljoprivreda u Srbiji sistematski se uništava

Udruženje "Naše mleko": Poljoprivreda u Srbiji sistematski se uništava

Radio 021 pre 17 sati
Poljoprivrednici Udruženja "Naše mleko" upozorili su da je poljoprivreda u Srbiji sistematski uništavana, uz dodatnu represiju države koja, kako navode, ekonomski ugrožava proizvođače. Istovremeno, upozoravaju da Srbija sve više uvozi poljoprivredne… »
Poljoprivrednici: Srbija uvozi najjeftiniju hranu iz zemalja koje koriste zabranjene pesticide

Poljoprivrednici: Srbija uvozi najjeftiniju hranu iz zemalja koje koriste zabranjene pesticide

Vreme pre 17 sati
„Poljoprivredna proizvodnja je neplanska, a Srbija uvozi najjeftiniju hranu iz Albanije, Belorusije i drugih zemalja gde se koriste pesticidi koji su zabranjeni. Istovremeno, država sprovodi silu nad poljoprivrednicima, zloupotrebljavajući propise u… »
Poljoprivrednik iz Mačve: Na njivskom putu iza kukuruza me sačekao agent BIA

Poljoprivrednik iz Mačve: Na njivskom putu iza kukuruza me sačekao agent BIA

N1 Info pre 18 sati
Poljoprivrednici Udruženja "Naše mleko" upozorili su da, osim što je poljoprivreda u Srbiji sistematski uništavana, država dodatno sprovodi represiju nad poljoprivrednicima i ekonomski ih uništava, dok Srbija uvozi poljoprivredne proizvode. Predstavnici… »
„Sačekivala me BIA iza kukuruza“: Poljoprivrednici o represiji države zbog podrške protestima

„Sačekivala me BIA iza kukuruza“: Poljoprivrednici o represiji države zbog podrške protestima

Danas pre 18 sati
Predstavnici Udruženja „Naše mleko“ optužili su danas državu da nad poljoprivrednicima sprovodi orkestriranu represiju, tvrdeći da su selektivni inspekcijski nadzori postali sredstvo obračuna sa onima koji su podržali studentske proteste. S druge strane… »

Vesti dana »