Povezane vesti
Uroš Đurić o životu na filmu i sa filmom: "Mene ne bi bilo da nije bilo fimskog seta na Košutnjaku, gde su se moji roditelji…
Blic 09.12.2025
Đurić je razmatrao svoja interesovanja od ranog detinjstva, vezana za društvene i humanističke nauke. Naglasio je da film ima veliku ulogu u njegovom životnom i autorskom razvoju, uz vezu sa njegovom ličnom istorijom. Umetnik Uroš Đurić održao je na… »
Uroš Đurić o životu na filmu i sa filmom: "Mene ne bi bilo da nije bilo fimskog seta na Košutnjaku, gde su se moji roditelji…
Blic 09.12.2025
Đurić je razmatrao svoja interesovanja od ranog detinjstva, vezana za društvene i humanističke nauke. Naglasio je da film ima veliku ulogu u njegovom životnom i autorskom razvoju, uz vezu sa njegovom ličnom istorijom. Umetnik Uroš Đurić održao je na… »
Vesti dana »
Ješić: Nasilje u Novom Sadu dramatično - treba nam novi nirnberški proces
N1 Info pre 5 satijoš 24 povezane
U Leskovcu protest zbog nasilja nad studentima u Novom Sadu, uz raspravu opozicionara i policajca
N1 Info pre 1 satjoš 45 povezanih
Kleut: „Ministar Glamočić treba da podnese ostavku jer je odgovoran za lošu agrarnu politiku“
Serbian News Media pre 4 satijoš 23 povezane
Predstavnici Ukrajine i Rusije sastali su se nakon trilateralnih razgovora u Ženevi
Insajder pre 42 minutajoš 33 povezane