Повезане вести

"Сурова реалност" гађа у душу: Катарина Живковић уприличила промоцију нове песме (фото)

"Сурова реалност" гађа у душу: Катарина Живковић уприличила промоцију нове песме (фото)

Вечерње новости 09.12.2025
ФОЛК звезда Катарина Живковић своје фанове обрадовала је новом песмом „Сурова реалност“. Фото: АТА Имагес Тим поводом уприличила је промоцију новог музичког материјала, а на свом догађају, певачица је угостила и екупу „Вечерњих… »
Каћа Живковић у јеку драме са Кијом донела шок одлуку: Откривено ко је све умешан са естраде

Каћа Живковић у јеку драме са Кијом донела шок одлуку: Откривено ко је све умешан са естраде

Мондо 09.12.2025
Певачица Катарина Живковић у јеку драме са Кијом Коцкар донела је одлуку и објавила нову песму "Сурова реалност", а осим што је за кратко време поменута нумера веома слушана, интересантна је и њена сарадња са познатом… »
"Не знам да ли ме је ова година ичему научила" Катарина Живковић брутално искрено о Кији Коцкар па са Барбаром Бобак сумирала…

"Не знам да ли ме је ова година ичему научила" Катарина Живковић брутално искрено о Кији Коцкар па са Барбаром Бобак сумирала…

Курир 09.12.2025
Каћа Живковић појавила се на промоцији сопственог пројекта и са колегиницом Барбаром Бобак сумирала годину која нам се полако ближи крају. Каћа је открила да се горко покајала због тетоваже птице коју је у младости урадила. - Ја… »
"Схватила сам кад смо сину славили..." Каћа признала да се горко каје, Барбара шокирала: "Емотивно осакаћена"

"Схватила сам кад смо сину славили..." Каћа признала да се горко каје, Барбара шокирала: "Емотивно осакаћена"

Телеграф 09.12.2025
Певачица Катарина Живковић направила је дружење са медијима због своје нове песме "Сурово реалност" коју је за њу написала колегиница Барбара Бобак. Барбара се такође појавила на промоцији у црном широком оделу, с црним… »
Горко зажалила: Катарина Живковић направила грешку у прошлости због које се и данас каје: "На рођендан сина сам схватила"

Горко зажалила: Катарина Живковић направила грешку у прошлости због које се и данас каје: "На рођендан сина сам схватила"

Блиц 09.12.2025
О Кији Коцкар не жели више ни реч Каћа Живковић прижељкује још петоро деце Каћа Живковић има своју нову песму, а исту је за њу урадила њена колегиница Барбара Бобак. Каћа је сумирала ову годину, те истакла да није сигурна да… »

Вести дана »