Povezane vesti

"Surova realnost" gađa u dušu: Katarina Živković upriličila promociju nove pesme (foto)

"Surova realnost" gađa u dušu: Katarina Živković upriličila promociju nove pesme (foto)

Večernje novosti pre 11 sati
FOLK zvezda Katarina Živković svoje fanove obradovala je novom pesmom „Surova realnost“. Foto: ATA Images Tim povodom upriličila je promociju novog muzičkog materijala, a na svom događaju, pevačica je ugostila i ekupu „Večernjih novosti“. Foto: ATA… »
Kaća Živković u jeku drame sa Kijom donela šok odluku: Otkriveno ko je sve umešan sa estrade

Kaća Živković u jeku drame sa Kijom donela šok odluku: Otkriveno ko je sve umešan sa estrade

Mondo pre 13 sati
Pevačica Katarina Živković u jeku drame sa Kijom Kockar donela je odluku i objavila novu pesmu "Surova realnost", a osim što je za kratko vreme pomenuta numera veoma slušana, interesantna je i njena saradnja sa poznatom koleginicom. Katarina je odlučila… »
"Ne znam da li me je ova godina ičemu naučila" Katarina Živković brutalno iskreno o Kiji Kockar pa sa Barbarom Bobak sumirala…

"Ne znam da li me je ova godina ičemu naučila" Katarina Živković brutalno iskreno o Kiji Kockar pa sa Barbarom Bobak sumirala…

Kurir pre 14 sati
Kaća Živković pojavila se na promociji sopstvenog projekta i sa koleginicom Barbarom Bobak sumirala godinu koja nam se polako bliži kraju. Kaća je otkrila da se gorko pokajala zbog tetovaže ptice koju je u mladosti uradila. - Ja se vraćam poslu. Radim na… »
"Shvatila sam kad smo sinu slavili..." Kaća priznala da se gorko kaje, Barbara šokirala: "Emotivno osakaćena"

"Shvatila sam kad smo sinu slavili..." Kaća priznala da se gorko kaje, Barbara šokirala: "Emotivno osakaćena"

Telegraf pre 14 sati
Pevačica Katarina Živković napravila je druženje sa medijima zbog svoje nove pesme "Surovo realnost" koju je za nju napisala koleginica Barbara Bobak. Barbara se takođe pojavila na promociji u crnom širokom odelu, s crnim naočarama za sunce, pa pred… »
Gorko zažalila: Katarina Živković napravila grešku u prošlosti zbog koje se i danas kaje: "Na rođendan sina sam shvatila"

Gorko zažalila: Katarina Živković napravila grešku u prošlosti zbog koje se i danas kaje: "Na rođendan sina sam shvatila"

Blic pre 15 sati
O Kiji Kockar ne želi više ni reč Kaća Živković priželjkuje još petoro dece Kaća Živković ima svoju novu pesmu, a istu je za nju uradila njena koleginica Barbara Bobak. Kaća je sumirala ovu godinu, te istakla da nije sigurna da li ju je iskustvo učinilo… »

Vesti dana »