Povezane vesti

"Živi i dok si tužan i anksiozan..." Jelena Radanović progovorila o depresiji i nesigurnosti, poslala jaku poruku svima koji…

"Živi i dok si tužan i anksiozan..." Jelena Radanović progovorila o depresiji i nesigurnosti, poslala jaku poruku svima koji…

Kurir pre 20 sati
Jelena Radanović, supruga pevača Slobe Radanovića, veoma je prisutna na društvenim mrežama, gde redovno objavljuje sadržaje iz privatnog života, ali i motivacione misli kojima inspiriše svoje pratioce. Ovoga puta podelila je snažnu poruku o tome koliko… »
"Živi i dok si tužan i anksiozan, veruj mi" Žena Slobe Radanović prošla kroz težak period, a sad podelila jaku poruku

"Živi i dok si tužan i anksiozan, veruj mi" Žena Slobe Radanović prošla kroz težak period, a sad podelila jaku poruku

Blic pre 22 sata
Jelena je otvoreno pričala o sinu sa autizmom Slobina žena neretko ističe koliko joj je on promenio život Supruga pevača Slobe Radanovića, Jelena Radanović veoma je aktivna na društvenim mrežama gde neretko deli fotografije i snimke iz njihove… »
"Živi i dok si tužan i anksiozan, veruj mi" Srceraparajuća objava žene Slobe Radanovića, više nije mogla da ćuti! (foto)

"Živi i dok si tužan i anksiozan, veruj mi" Srceraparajuća objava žene Slobe Radanovića, više nije mogla da ćuti! (foto)

Alo pre 22 sata
Na Instagramu je objavila snažnu poruku. Supruga pevača Slobe Radanovića, Jelena Radanović, veoma je aktivna na društvenim mrežama, gde često prikazuje fotografije i snimke iz njihove svakodnevice, ali i motivacione i duhovne poruke. Ovoga puta na… »

Vesti dana »