Povezane vesti

Nakon što je Asmin priznao da se zaljubio u Maju Marinković, ona ovako reagovala! Desio se haos u Beloj kući

Nakon što je Asmin priznao da se zaljubio u Maju Marinković, ona ovako reagovala! Desio se haos u Beloj kući

Kurir pre 15 sati
Rijaliti učesnik Asmin Durdžić priznao je da je zaljubljen u Maju Marinković, javno i pred svima, a nakon toga je ona ustala i rekla šta misli o tome. Borislav Terzić Terza otkrio je u "Eliti 9" da mu je Asmin Durdžić, koji je poljubio Maju Marinković… »
Asmin priznao da je zaljubljen u Maju: "Nisam se šalio", ona u šoku: "Ja ću samo reći jednu stvar", spomenula Staniju

Asmin priznao da je zaljubljen u Maju: "Nisam se šalio", ona u šoku: "Ja ću samo reći jednu stvar", spomenula Staniju

Blic pre 15 sati
Maja izjavljuje da je pametna, te ne pristaje na manipulacije. Stanija Dobrojević, Asminova bivša partnerka, iznosi svoje stavove tvrdnjama o njemu. O odnosu Maje Marinković i Asmina Durdžića naširoko se priča i piše, dok je on sad iznenadio sve potezom… »
Asmin priznao da se zaljubio u Maju Marinković, ona sigurna da želi da je "navuče" i šutne, sve karte bačene na sto, lete…

Asmin priznao da se zaljubio u Maju Marinković, ona sigurna da želi da je "navuče" i šutne, sve karte bačene na sto, lete…

Kurir pre 16 sati
U '' Eliti 9'' sukob je skoro neprestano nas pomolu, a ovog puta Borislav Terzić Terza postavio je pitanje Asminu Durdžiću i pokrenuo erupciju priznanja. - Asmine, rekao si mi da bi voleo da popričaš s Majom iskreno - rekao je Terza. - Rekao sam joj sve… »

Vesti dana »