Povezane vesti
Umorni ste od protesta? Dejan Bodiroga ima moćnu poruku za vas koju morate da pročitate
Nova pre 21 dana
Dejan Bodiroga, proslavljeni reprezentativac Jugoslavije i jedna od najvećih legendi naše košarke, našao se na skupu koji su organizovali studenti Pravnog fakulteta u Beogradu, i tom prilikom je poslao veoma jaku poruku. U izjavi datoj televiziji N1… »
Bodiroga na protestu studenata Pravnog: Uradili su veliku stvar, bićemo uvek uz njih
Novi magazin pre 21 dana
Predsednik Evrolige Dejan Bodiroga kazao je da su "studenti uradili veliku stvar" za ovih godinu dana, a samim tim im izrazio i zahvalnost. Bodiroga se pridružio studentima Pravnog koji obeležavaju godinu dana početka blokade. "Mislim da je ovo… »
Bodiroga na protestu studenata Pravnog: Uradili su veliku stvar, bićemo uvek uz njih
N1 Info pre 21 dana
Predsednik Evrolige Dejan Bodiroga kazao je da su "studenti uradili veliku stvar" za ovih godinu dana, a samim tim im izrazio i zahvalnost. Bodiroga se pridružio studentima Pravnog koji obeležavaju godinu dana početka blokade. "Mislim da je ovo… »
Nova pre 21 dana
Predsednik Evrolige Dejan Bodiroga kazao je da su "studenti uradili veliku stvar" za ovih godinu dana, a samim tim im izrazio i zahvalnost. Bodiroga se pridružio studentima Pravnog koji obeležavaju godinu dana početka blokade. „Mislim da je ovo… »
Vesti dana »
Bocan-Harčenko: Nacionalizacija NIS-a bila bi suprotna sporazumu Rusije i Srbije
RTS pre 1 satjoš 7 povezanih