Povezane vesti

Umorni ste od protesta? Dejan Bodiroga ima moćnu poruku za vas koju morate da pročitate

Umorni ste od protesta? Dejan Bodiroga ima moćnu poruku za vas koju morate da pročitate

Nova pre 21 dana
Dejan Bodiroga, proslavljeni reprezentativac Jugoslavije i jedna od najvećih legendi naše košarke, našao se na skupu koji su organizovali studenti Pravnog fakulteta u Beogradu, i tom prilikom je poslao veoma jaku poruku. U izjavi datoj televiziji N1… »
Bodiroga na protestu studenata Pravnog: Uradili su veliku stvar, bićemo uvek uz njih

Bodiroga na protestu studenata Pravnog: Uradili su veliku stvar, bićemo uvek uz njih

Novi magazin pre 21 dana
Predsednik Evrolige Dejan Bodiroga kazao je da su "studenti uradili veliku stvar" za ovih godinu dana, a samim tim im izrazio i zahvalnost. Bodiroga se pridružio studentima Pravnog koji obeležavaju godinu dana početka blokade. "Mislim da je ovo… »

N1 Info pre 21 dana
Predsednik Evrolige Dejan Bodiroga kazao je da su "studenti uradili veliku stvar" za ovih godinu dana, a samim tim im izrazio i zahvalnost. Bodiroga se pridružio studentima Pravnog koji obeležavaju godinu dana početka blokade. "Mislim da je ovo… »

Nova pre 21 dana
Predsednik Evrolige Dejan Bodiroga kazao je da su "studenti uradili veliku stvar" za ovih godinu dana, a samim tim im izrazio i zahvalnost. Bodiroga se pridružio studentima Pravnog koji obeležavaju godinu dana početka blokade. „Mislim da je ovo… »

Vesti dana »

AMSS: Gužve se očekuju u večernjim satima

AMSS: Gužve se očekuju u večernjim satima

Newsmax Balkans pre 9 minutajoš 9 povezanih
U DANE PRAZNIKA DEŽURNA AMBULANTA PAZAR

U DANE PRAZNIKA DEŽURNA AMBULANTA PAZAR

Pirotske vesti pre 4 minutajoš 8 povezanih