Povezane vesti
Zapalio hrvatsku zastavu, policijsku kapu, poslat na psihijatriju: "Vi ste meni objavili rat, ja vama sudnji dan"
Kurir pre 24 dana
Mašinbravar iz Imotskog doveden je iz splitskog zatvora na Županijski sud. Protiv njega je ranije podignuta optužnica jer je zapalio policijsku kapu i hrvatsku zastavu. Sud je prihvatio nalaz sudske psihijatrije prema kojem je 53-godišnjak u trenutku… »
Slučaj za anale Zapalio hrvatsku zastavu i policijsku kapu: Evo koliko će dugo biti na psihijatriji
Telegraf pre 24 dana
Nezadovoljan postupanjem policije. Jedan mašinbravar iz mesta u okolini Imotskog doveden je iz splitskog zatvora na Županijski sud. Protiv njega je prethodno podignuta optužnica jer je zapalio policijsku kapu i hrvatsku zastavu. Sud je prihvatio nalaz… »
Vesti dana »
Tragedija u švajcarskom skijalištu: 40 mrtvih, među povređenima i državljani Srbije
BBC News pre 1 satjoš 26 povezanih
Moneke sve zapalio svojoj izjavom: „Ne znam da li ti ideš, ali ja ću biti u Atini na f4!“
Hot sport pre 43 minutajoš 88 povezanih
Četvoro Srba među povređenima u požaru u Kran-Montani, švajcarske vlasti rade na identifikaciji poginulih
RTS pre 1 satjoš 59 povezanih
Promenljivo i toplije vreme u Srbiji uz najavu obilnih snežnih padavina i ledene kiše početkom januara
Naslovi.ai pre 2 satajoš 62 povezane
Putevi Srbije upozoravaju vozače da bez preke potrebe ne idu na put - očekuju se ledena kiša i sneg
Glas Zaječara pre 1 satjoš 20 povezanih