Povezane vesti

"Zaključao me je i hteo da me siluje" Niko nije znao kakav je pakao preživela Anabela Atijas: Doživela sam panični napad

"Zaključao me je i hteo da me siluje" Niko nije znao kakav je pakao preživela Anabela Atijas: Doživela sam panični napad

Kurir pre 1 dan
Pevačica Anabela Atijas više puta je imala uspone i padove u životu, poznato je da se borila i sa psihičkim problemima, a sada je otkrila da je umalo i bila žrtva silovanja. Anabela nikada o ovoj temi nije govorila u javnosti, a sada je iznela potresne… »
Anabelu Atijas pokušali da siluju! Procurili uznemirujući detalji, pevačica van sebe: "Dugo je trajalo to maltretiranje"

Anabelu Atijas pokušali da siluju! Procurili uznemirujući detalji, pevačica van sebe: "Dugo je trajalo to maltretiranje"

Alo pre 2 dana
Do sada se nije javno nije osvrtala na ovu bolnu temu. Pevačica Anabela Atijas otvorila je dušu i otkrila teške trenutke kroz koje je prošla u životu. Poznato je da se borila sa ozbiljnom bolešću, doživela razvod svojih roditelja, a i sama se razvela… »
„Skidaj se, šta čekaš?“ Šokantna ispovest Anabele Atijas: Muškarac je zaključao u stanu i zamalo silovao

„Skidaj se, šta čekaš?“ Šokantna ispovest Anabele Atijas: Muškarac je zaključao u stanu i zamalo silovao

Mondo pre 2 dana
Anabela Atijas otkrila je da je umalo bila žrtva silovanja. Pevačica nikada o ovoj temi nije govorila u javnosti, a sada je iznela potresne detalje. "Ovo prvi put pričam. Zamalo nisam bila silovana. Gde sam ja živu glavu izvukla, trajalo je ceo dan. Ja… »
"Umalo da budem silovana, jedva sam se izvukla" Anabela prvi put o zlostavljanju: "Bila sam zaključana..."

"Umalo da budem silovana, jedva sam se izvukla" Anabela prvi put o zlostavljanju: "Bila sam zaključana..."

Telegraf pre 2 dana
Pevačica Anabela Atijas otvorila je dušu i prvi put javno govorila o traumama koje je preživela. Njena životna priča puna je uspona i padova - od borbe sa opakom bolešću, razvoda roditelja, sopstvenog razvoda, gubitka dečka dok je bila tinejdžerka, pa do… »
"Umalo nisam bila silovana, jedva sam živu glavu izvukla" Anabela prvi put o zlostavljanju koje je doživela: "Trajalo je ceo…

"Umalo nisam bila silovana, jedva sam živu glavu izvukla" Anabela prvi put o zlostavljanju koje je doživela: "Trajalo je ceo…

Blic pre 2 dana
Anabela se prisetila susreta sa čovekom koji ju je umalo silovao Anabela je jednom prilikom govorila o pomirenju sa bivšim suprugom Gagijem Pevačica Anabela Atijas više puta je imala uspone i padove u životu, a poznato je da se borila sa opakom bolešću… »

Vesti dana »