Povezane vesti
"Zaključao me je i hteo da me siluje" Niko nije znao kakav je pakao preživela Anabela Atijas: Doživela sam panični napad
Kurir pre 1 dan
Pevačica Anabela Atijas više puta je imala uspone i padove u životu, poznato je da se borila i sa psihičkim problemima, a sada je otkrila da je umalo i bila žrtva silovanja. Anabela nikada o ovoj temi nije govorila u javnosti, a sada je iznela potresne… »
Anabelu Atijas pokušali da siluju! Procurili uznemirujući detalji, pevačica van sebe: "Dugo je trajalo to maltretiranje"
Alo pre 2 dana
Do sada se nije javno nije osvrtala na ovu bolnu temu. Pevačica Anabela Atijas otvorila je dušu i otkrila teške trenutke kroz koje je prošla u životu. Poznato je da se borila sa ozbiljnom bolešću, doživela razvod svojih roditelja, a i sama se razvela… »
„Skidaj se, šta čekaš?“ Šokantna ispovest Anabele Atijas: Muškarac je zaključao u stanu i zamalo silovao
Mondo pre 2 dana
Anabela Atijas otkrila je da je umalo bila žrtva silovanja. Pevačica nikada o ovoj temi nije govorila u javnosti, a sada je iznela potresne detalje. "Ovo prvi put pričam. Zamalo nisam bila silovana. Gde sam ja živu glavu izvukla, trajalo je ceo dan. Ja… »
"Umalo da budem silovana, jedva sam se izvukla" Anabela prvi put o zlostavljanju: "Bila sam zaključana..."
Telegraf pre 2 dana
Pevačica Anabela Atijas otvorila je dušu i prvi put javno govorila o traumama koje je preživela. Njena životna priča puna je uspona i padova - od borbe sa opakom bolešću, razvoda roditelja, sopstvenog razvoda, gubitka dečka dok je bila tinejdžerka, pa do… »
"Umalo nisam bila silovana, jedva sam živu glavu izvukla" Anabela prvi put o zlostavljanju koje je doživela: "Trajalo je ceo…
Blic pre 2 dana
Anabela se prisetila susreta sa čovekom koji ju je umalo silovao Anabela je jednom prilikom govorila o pomirenju sa bivšim suprugom Gagijem Pevačica Anabela Atijas više puta je imala uspone i padove u životu, a poznato je da se borila sa opakom bolešću… »
Vesti dana »
Milojević otvorio dušu posle pobede nad šturmom: Da li ostaje trener? Kome posvećuje trijumf? Dao odgovore sva goruća pitanja
Kurir pre 30 minutajoš 46 povezanih
Da li će Rusija rešiti pitanje NIS-a do 15. janura?! Stručnjaci analiziraju: Da li je odgovor Lavrova pozitivan ili tiha pretnja?
Kurir pre 16 minutajoš 48 povezanih
Karakas reagovao na američku zaplenu venecuelanskog tankera
Vesti online pre 21 minutajoš 36 povezanih
Trampov novi plan razbesneo Evropu i Kijev; Šta sve traži od Ukrajine? FOTO/VIDEO
B92 pre 1 satjoš 20 povezanih