Povezane vesti
Mickoski o migrantima iz Velike Britanije: Dok sam ja premijer, u mojoj zemlji neće nići nijedan šator sa ilegalcima!
Kurir 09.12.2025
Predsednik vlade Severne Makedonije Hristijan Mickoski izjavio je danas da dok je premijer u njegovoj zemlji "neće nići nijedan šator sa ilegalnim migrantima" i da "neće biti primljen nijedan migrant". On je to rekao povodom spekulacija da će se u… »
Mickoski: „Dok sam premijer neće nići nijedan šator sa ilegalnim migrantima“
Serbian News Media 09.12.2025
Predsednik vlade Severne Makedonije Hristijan Mickoski izjavio je danas da dok je premijer u njegovoj zemlji „neće nići nijedan šator sa ilegalnim migrantima“ i da „neće biti primljen nijedan migrant“. On je to rekao u izjavi novinarima povodom, kako je… »
Mickoski: Dok sam premijer neće nići nijedan šator sa ilegalnim migrantima
Nova 09.12.2025
Predsednik vlade Severne Makedonije Hristijan Mickoski izjavio je danas da dok je premijer u njegovoj zemlji "neće nići nijedan šator sa ilegalnim migrantima" i da "neće biti primljen nijedan migrant". On je to rekao u izjavi novinarima povodom, kako… »
Vesti dana »
"(Ne)bojte se, i dalje smo tu": Studenti i građani krenuli u protestnu šetnju, iz Pionirskog parka čuje se glasna muzika
N1 Info pre 11 minutajoš 13 povezanih
Je l' ovo "kruzer smrti" ili nastavak krstarenja? Brod na kom su ljudi umirali od hantavirusa ide u još jedan španski grad, onda tek u Holandiju na dezinfekciju
Kurir pre 36 minutajoš 77 povezanih
IRNA: Iran poslao odgovor na najnoviji predlog SAD pakistanskom posredniku
RTV pre 1 satjoš 21 povezana
Ministarka: Uskoro potpisivanje ugovora za gasnu elektranu kod Niša, plan da bude završena u naredne četiri godine
Ekapija pre 2 satajoš 17 povezanih
Partizan precrtao trojicu! Evo na koga ne računa Penjaroja protiv Bosne!
Večernje novosti pre 16 minutajoš 23 povezane