Povezane vesti
Mickoski o migrantima iz Velike Britanije: Dok sam ja premijer, u mojoj zemlji neće nići nijedan šator sa ilegalcima!
Kurir 09.12.2025
Predsednik vlade Severne Makedonije Hristijan Mickoski izjavio je danas da dok je premijer u njegovoj zemlji "neće nići nijedan šator sa ilegalnim migrantima" i da "neće biti primljen nijedan migrant". On je to rekao povodom spekulacija da će se u… »
Mickoski: „Dok sam premijer neće nići nijedan šator sa ilegalnim migrantima“
Serbian News Media 09.12.2025
Predsednik vlade Severne Makedonije Hristijan Mickoski izjavio je danas da dok je premijer u njegovoj zemlji „neće nići nijedan šator sa ilegalnim migrantima“ i da „neće biti primljen nijedan migrant“. On je to rekao u izjavi novinarima povodom, kako je… »
Mickoski: Dok sam premijer neće nići nijedan šator sa ilegalnim migrantima
Nova 09.12.2025
Predsednik vlade Severne Makedonije Hristijan Mickoski izjavio je danas da dok je premijer u njegovoj zemlji "neće nići nijedan šator sa ilegalnim migrantima" i da "neće biti primljen nijedan migrant". On je to rekao u izjavi novinarima povodom, kako… »
Vesti dana »
U Skupštini danas dve sednice: jedna o nepoverenju Vladi, druga sa 40 tačaka dnevnog reda
Beta pre 39 minutajoš 9 povezanih
Iran upozorava na "opasne posledice" američkih poteza u Persijskom zalivu; Tramp: Danas pregovori lidera Izraela i Libana
RTS pre 10 minutajoš 8 povezanih
U Srbiji promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima: Najviša temperatura do 24 stepena
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 9 povezanih
Da li je Bogdan presedeo svoj zadnji meč u NBA? Više niko ne sme ovako da ga ponižava
Mondo pre 1 satjoš 9 povezanih