Povezane vesti
"Popovi neće da kažu da je ovo dobra fora" Sandra Afrika o izjavi da će krstiti kuče zbog koje je reagovala crkva, trudnoći i…
Blic 10.12.2025
Osvrnula se na polemiku izazvanu snimkom na TikTok-u. Sandra govori o svojim planovima za budućnost, uključujući privatne želje i profesionalna očekivanja. Pevačica Sandra Afrika u žiži je interesovanja javnosti. Zbog njenog nedavnog poteza reagovala je… »
"Popovi neće da kažu da je ovo dobra fora" Sandra Afrika o izjavi da će krstiti kuče zbog koje je reagovala SPC, spomenula…
Kurir 10.12.2025
Pevačica Sandra Afrika u žiži je interesovanja javnosti zbog njenog nedavnog poteza reagovala je Srpska pravoslavna crkva, pa se dotakla toga, ali i posla i udvarača. - Naporan mi je tempo, ja sam na to navikla. Imam faze kad kukam, ne mogu više, ali ne… »
Vesti dana »
Dolazi li onaj ko želi ili ko mora: Zbog SNS mitinga u Beogradu - vanredno
N1 Info pre 1 satjoš 24 povezane
Trener Mladosti žali za ispuštenom pobedom: Zaslužili smo sva tri boda...
Kurir pre 16 minutajoš 34 povezane
Amerika razmatra smanjenje napada na Iran, Vučić kaže da Srbija ima dovoljno rezervi nafte i gasa
BBC News pre 1 satjoš 38 povezanih
Iran raketama napao grad na jugu Izraela: Povređeno 47 osoba, među njima desetogodišnjak
Newsmax Balkans pre 56 minutajoš 87 povezanih
Uhapšen u Mladenovcu: U automobilu pronađena automatska puška sa izbrušenim brojem
RINA pre 3 satajoš 26 povezanih